Tako je dok se ne odluče da kupe podatke za Srbiju pošto sami nikada neće srediti.Pisao neko 100x, gmaps je super da nadjes restoran ili prodavnicu.
Oduvek je tako, nikad nije baš dobro radilo navođenje i rutiranje. Ja GMaps koristim kod pešaćenja za snalaženje, a za autonavigaciju gotovo nikad. Druga rešenja su tu mnogo bolja.Pisao neko 100x, gmaps je super da nadjes restoran ili prodavnicu.
Ima.Jel još neko ima utisak da Gmaps ima neke gadne bagove?
2. Bg centar, prelazim brankov most navigacija upućuje na skretanje levo u pop lukinu, to ne postoji godinama, posle ubio 10min po gužvi vrtenja da dođem gde sam želeo.
Na šta misliš pod online pristup?Mali ima logike u svemu tome (dok se zasigurno ne proveri) a malo oept namerno - forsira se onlajn pristup. Neki (mnogi) plaćaju za to ...
Kakav je carplay po tom pitanju. Tu tomtom funkcionise normalno ili ima ogranicenja?Ja bih rado prijavljivao kamere dok vozim ali je problem što ta opcija ne postoji kroz Android Auto. Kao ni mnogo toga drugog, ta Android Auto verzija je prilično osakaćena. Rekli su mi da je to zbog ograničenja koje sam Google postavlja, čak je neko rekao da smatraju da time Google ne želi da dopusti konkurenciju (valjda svojoj GMaps). Ali mi je čudno da OSMand ima dosta tih mogućnosti kroz Android Auto, baš te koje TomTom nema, a pri tome je open source, pa mogu na GitHubu da vide kako su oni to riješili, a njima je to kao onemogućeno.
Dozvoljenu brzinu je pogodio 90%. Bilo je bar deonica koje sam vozio gde su tek stavljeni znaci pa nije uneseno. Inace ostalo je dobro odradioOdličan mi je prikaz dozvoljene brzine na tom dijelu puta na kojem se nalazim, često je vrlo precizan, nakon što prođem pored znaka za ograničenje za oko 1-2 sekundu nakon toga to prikaže. Mada ima dionica gdje to ne radi kako treba, ali uglavnom radi dosta dobro.
Meni za sada odradjuje posao. Nisam koristio tj nisam cackao po navigaciji. Prosto search > unos adrese > voziMeni se TomTom sviđa, fino mi je radio dok sam ga testirao, ali ima tu prostora za unapređenje. Jedno je da dozvole kreiranje strukture za sačuvane lokacije, dakle da možemo kreirati foldere, kao u svim drugim aplikacijama ovog tipa. A ne da imamo dugačku listu koju treba skrolovati. A kad trebam negdje ići pa to sačuvam i odem u auto ta lokacija se često neće ni prikazati jer za Android Auto prikažu samo prvih 6, pa ako ta nova lokacija abecedno nije među "top 6" onda je ne možeš odabrati, ne vidiš je. Druge aplikacije nemaju takvo ograničenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari