Nisam gledao reviews ranije, samo prvih par kojih ima tu i koji su istaknuti za svaki prozvod ali nisam ulazio u njih pa da ih gledam više, rekoh primećivao sam negativne ranije ali kad se potrefi da ima samo jedan komentar za taj artikal.Pa rekoh da ima negativnih samo moras da gledas ne mislim na tebe licno vec na sve one koji su rekli da je prevara sajt jer ne postoje negativni komentari a nisu ni 5% pogledali sajt osim opisa toga sto traze.
Drago mi je da jos neko primecuje, znaci nisam izlapeo uprkos godinama i pozuteloj krstenici.Mogu da potvrdim da je povecan asortiman nekih proizvoda, jer sam bas detaljno nek stvari trazio pre nedelju dana, te mi sada bas "bodu oci" neke koje tada (99.9% sam siguran), nisu postojale u ponudi. Cak sam sada pronasao artikal kojeg je bilo pre 7 dana na AE, a ovde ne. A bas takav mi je trebao i posto ga nije bilo, narucio sam slican, malo jeftiniji, sa Temu.
Pogledajte prilog 452069
ovoga nije bilo pre 7 dana
👍Ljudi, par stvari:
- Ne zanima nas prenos uživo status vaših porudžbina sa Temu. Nema potrebe da nam javljate da li je nešto stiglo za 10, 12, 15 dana od poručivanja. Jeste bilo bitno u početku, dok se ispita servis, ali sada stvarno nema potrebe tako nešto javljati u temi.
- Koristite reakcije na postove, umesto da stavljate emoji-je u zasebne postove. Ne citirajte postove samo da bi stavili emoji-je u iste. Ovo pogotovu važi za ceo forum, ne samo za temu.
- Čitajte ono što je već napisano pre nego da postavite pitanje. Na mnoga važna pitanja je već odgovoreno u temi.
- Ovo nije tema o carinjenju. Trenutno nema dodatnih troškova na porudžbine sa Temu. Komercijala nije deo ove teme.
- Porudžbine sa Temu trenutno dostavlja Post Express.
- Da, trenutno je minimum za poručivanje vrednost korpe od 1700din. Ne, to nije moguće zaobići.
Prvi put je za Dz sto se kaze na teret Temu-a, svaki sledeci na tvoj tj na teret kupca, sto je posteno za razliku od AE-a.Kakva je situacija sa reklamacijama?
Meni nije stigao jedan deo od proizvoda, posto je prvi put, uradili mi automatski povrat.
E sad, mene zanima sta kada se sledeci put desi tako nesto? Kakva su iskustva? Nije mi primamljiva opcija da saljem nazad 😵💫
cepidlačiš ga za medalju, ne znam jel pokušavaš da nabiješ broj postova ili je nešto drugo u pitanju...ne možeš baš sve da uklopiš da bude 1701 dinar...Ne moras do par hiljada din, do 1700, to cak nije ni par(par je dva) .
Modovi nemaju mogućnost da to provere i urade. Ako si zloupotrebljavao tu opciju, onda ti je oduzeta mogućnost. Hvala, ali nemoj da citiraš post samo zbog reakcije. Radiš to u mnogim temama na forumu i to nije dobra, niti poželjna, praksa.👍
Dao bih ja reakciju, ali ne mogu naprosto ne postoji ta opcija pa moram ovako, ti si mod pa bi mogao da pogledas zasto na mom profilu ne postoji mogucnost reagovanja a ranije je postojala.
Jesi li pročitao post pre nego da daš reakciju?Inace evo dva paketa prosla carinu i sad se osilili pitaju da preusmerim oba na paketomat, e neces ga ovaj put, ima da donese sutra do vrata.
Jednom preusmeris na paketomat uvek ocekuju da ces i salju poruke, prosli put su me zeznuli, vise nece, doduse nije vikend ali ko ih sisa nek rade svoj posao.
Ne, poenta je da pomognem, nisam dete sta me briga za postove, ne znam jer ima neka nagrada za kolicinu istih?cepidlačiš ga za medalju, ne znam jel pokušavaš da nabiješ broj postova ili je nešto drugo u pitanju...ne možeš baš sve da uklopiš da bude 1701 dinar...
Nisam zloupotrebljavao ali vidim da mnogi to rade, kad sam nekog drugog pitao iz moderacije za to, rekose neki imaju mogucnost neki nemaju ne znaju zasto i to je bio odgovor.Modovi nemaju mogućnost da to provere i urade. Ako si zloupotrebljavao tu opciju, onda ti je oduzeta mogućnost. Hvala, ali nemoj da citiraš post samo zbog reakcije. Radiš to u mnogim temama na forumu i to nije dobra, niti poželjna, praksa.
Da, za Temu na AE su sam vise puta(jednom na pocetku kad su tek postavili paketomat kod mene i otad kad god mi sa AE stigne uglavnom mi stave u paketomat, jer postar bas i ne nosi na vrata, a PE mi donese na gajbu paket) a nema potrebe zasto bih stavljao na paketomat kad mi na noge donesu? To sam za vikend probao jer nisam hteo da cekam ponedeljak, mislio da cemi staviti u paketomat u subotu pa da ga podignem.Probao si samo jednom za paketomat i to te beše zeznula subota ?
Stiglo meni danas i preusmerio sam ovoga puta, čisto da vidim i to, ako bude u paketomatu sutra i sve protekne ok, onda ću vrv nastaviti tako.
Jer prošli put kad nisam preusmerio prošlo je nekih 5 dana do momenta preuzimanja u pošti.
To je normalno uglsvnom tako i stave manji brojevi su jeftiniji a veci skuplji, a vidis valjda kad placas koliko kosta, to sam primetio prvi dan da rade ali to rade i na AE i to je normalno jer nije ista cena za sve brojeve a pretraga ti logicno tj algoritam pokazuje nizu cenu.Treba obratiti paznju na cene i slike, stave cenu, Npr. patike 800 din, ali kad uđes, hoces br 43, cena 2400, meni bilo zanimljiva sprava za ostrenje nozeva, prikazano 600 din, a u stvari za te pare se dobije 3 kamena za ostrenje.
Pa ne bih ni ja na tvom mestu ali ne znam da li bi ti na mom ?Da, za Temu na AE su sam vise puta(jednom na pocetku kad su tek postavili paketomat kod mene i otad kad god mi sa AE stigne uglavnom mi stave u paketomat, jer postar bas i ne nosi na vrata, a PE mi donese na gajbu paket) a nema potrebe zasto bih stavljao na paketomat kad mi na noge donesu? To sam za vikend probao jer nisam hteo da cekam ponedeljak, mislio da cemi staviti u paketomat u subotu pa da ga podignem.
Jesu li cene informativnog karaktera kao na AE ili vam stvarno skinu koliko pise? Pitam iz razloga da bih znao sa kojom karticom da placam, jer ako se naplacuje u $ onda bih koristio deviznu karticu
Nisam, samo tad i nadam se nikad vise.Pa ne bih ni ja na tvom mestu ali ne znam da li bi ti na mom ?
Dakle, ajde što ne donose na gajbu, nije to problem iskreno, 5 dana ga dostavljaju da bih ga preuzeo u pošti, to je problem.
Pitanje je samo da će sutra biti u paketomatu, po propisima bi trebalo, ali kod mene je sve to izokrenuto, to sam hteo da te pitam da si preusmerio više od jednog puta, AE je druga priča.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari