Šta je novo?

Honor 90

Ja nisam primetio, aki mislim da baterija duze traje, tako mi se cini

Ja ne mogu da testiram dok se ne vratim sa odmora, trenutno mi je telefon 24h sa uključenim Hotspot na 4 telefona tako da ne mogu da vidim stvarno vreme punjenja ali zato praznjenja katastrofa, punim ga 2x dnevno i po ceo dan je vreo dok se koristi Hotspot😬. Javljam čim budem u mogućnosti da ga is testiram u normalnim uslovima.

Sada stavljen na 16% baterije, piše 1h26min do 100% baterije. Ranije mi je trebalo oko 58 minuta, sada duže koliko vidim.

meni sad puni brzinom kao sto je nekad honor 20 pro ali je on imao punjac 30w
kad je baterija 50% pise jos 44 minuta da se napuni do kraja
da li je probao neko da resetuje na fabricko podesavanje

Stigao junski security

Prilozi

• Screenshot_20240705_123200_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20240705_123200_com.hihonor.ouc.jpg
    51.6 KB · Pregleda: 9
Drugar mi se žali da u kontaktima na Honor 90 lite ne može da izlista kontakte po abecedi što je prikazana sa desne strane. Klikne npr. na slovo M, telefon izbaci samo do slova D.
Ne znam koja je verzija Magic OSa.
Šta bi moglo biti?
Ja sam čačkao na brzinu ali nema tu mnogo podešavanja.

Drugar mi se žali da u kontaktima na Honor 90 lite ne može da izlista kontakte po abecedi što je prikazana sa desne strane. Klikne npr. na slovo M, telefon izbaci samo do slova D.
Ne znam koja je verzija Magic OSa.
Šta bi moglo biti?
Ja sam čačkao na brzinu ali nema tu mnogo podešavanja.
Da li je prebacivao podatke, kontakte, aplikacije sa jednog na drugi telefon uz pomoć neke aplikacije ??
Možda je u tome problem..

Mislim da jeste. Kad se sretnem opet s njim prebaciću ih na Google nalog, odjaviti se sa naloga, obrisati ih pa povući opet sa Google kontakata.

Najbolje da uradi reset, pa da instalira sve app ručno jednu po jednu..a kontakti samo sa google naloga, tako je najsigurnije.

Pazi ovo....dali se jos nekom desava da se zauzece interne memorije solidno povecava? Naime telefon koristim skromno i standardno,bez nekog skidanja novih fajlova ,po neka slika u 7 dana i to je to sto se tice ubacivanja novih fajlova u fon,
Posle uradjenog reseta i vracanja podataka u fon ,on s vremenom stalno uvecava zauzece menorije i ako ja vise nista novo ne obacujem u njega. (radi se u GB)...
jel neko imao slicno iskustvo i resenje problema?

Ovo sa baterijom im stvarno nije trebalo! ( degradacija 50%)

Pa Promobi, zovni ih i potaj, ipak su zvaničan servis. Imas i opciju od vrata do vrata. Posalju ti kurira da preuzme i stize ti posle opet na kućnu adresu

Posto Honor 90 ima zakrivljen ekran, da li je zastitna folija vec fabricki stavljena kad se kupuje nov telefon ili se naknadno kupuje?

Ima fabricki zastitnu foliju, ali nije do kraja ekrana vec koji milimetar od ivice

Dovoljno je ali za nekih par meseci korišćenja počinje da se odlepljuje pa je poželjno da u skorije vreme nabaviš drugu foliju.

Ne znam kako je sa H90, ali H70 i H200 Pro imaju groznu foliju koja degradira kvalitet prikaza bar 30%. Na Honoru 70 sam je skinuo posle pola godine i progledao. Bio sam fasciniran ekranom. Više od godinu sam koristio telefon bez zaštite, i bez ikakvih oštećenja ekrana. Izgleda ta Honorova, nedokumentovana, zaštita ekrana i leđa radi...

Ali lajsne nikako da ostanu kako treba, mnogo se brzo izgrebu iako je tel od prvog dana u silikonu i svaki dan se skine da se obrise prasina

Lajsne se ne vide u silikonu?

Nazad
Vrh Dno