Jel isto ovakva bila cena pa se promeni pri placanju?Da, na te sam mislio. Ja sam taj sa zelenim prugama uspešno poručio pre nedelju dana možda.
Paket mi je još krajem maja meseca stigao na carinu, jel ima načina da odem sam da pokupim ovaj paket ? Niš je u pitanju.
Pogledajte prilog 451133
Pitaj 17track oni verovatno znaju. Kad izbaciš statuse naše pošte u odgovarajućoj temi dobićeš odgovor najverovatnije NE.Paket mi je još krajem maja meseca stigao na carinu, jel ima načina da odem sam da pokupim ovaj paket ? Niš je u pitanju.
Samo ponekad ima smisla igrati AE igrice .
Inace su sve cesce enormno gubljenje vremena
@Trisystema
Isporuku vrsi Posta i nema naplate postarine.
Za registrovane posiljke ( Rx..xx i Lx...xx ) postoji pracenje u Srbiji.
Za neregistrovane Ux...xx nema pracenja , osim u slucaju isporuke preko paketomata.
Ako posiljka ode na carinu pa se obracuna PDV ili PDV+carina onda pri prijemu placas
obracunati iznos + "otvaranje posiljke" + proviziju za uplatu.
Nesto je krenula i neka prica da je i BEX krenuo sa dostavom , ali tu je situacija totalno nejasna![]()
Eurocup je bila jedna od najboljih "igrica", šteta samo što po defaultu nisu pustili kod nas.Samo ponekad ima smisla igrati AE igrice .
Inace su sve cesce enormno gubljenje vremena
Žene su se navukle kao blesave na temu. Valjda na aliexpress-u većina njih nikad nije kupovala.. Onaj temu preveo na srpski princ iz Nigerije. Sačuvaj bože kakvo smeće od aplikacije. I kao ima više robe za ciljnu publiku. Većina stvari skuplja nego na aliju. Ušla, izašla i obrisala app.zasto bi kupovao sa temu kada je to isti junk sa aliexpressa samo skuplje?
Neces verovati nije princ... Nego su otvorili kancelarije u Bg, zaposlili ljude i dali im super plate 😄Onaj temu preveo na srpski princ iz Nigerije.
Pa sto su onda tako šugavo preveli?Neces verovati nije princ... Nego su otvorili kancelarije u Bg, zaposlili ljude i dali im super plate 😄
To sto su zaposlili ljude i dali super plate ne znaci da su dovoljno strucni 😁Pa sto su onda tako šugavo preveli?
Uvek traži refund direktno od Alija, nikad od prodavcaSta znaci kada prodavac hoce 'refund via Ailexpress' ali ne preko dispute-a..
Ovako je tekla diskusija:
Prodavac ponudi refund via paypal, ja kazem nemam paypal ali moze 'refund via Aliexpress', oni se sloze.
Ja isklikcem refund/returns za order a zatim oni traze da zatvorim dispute jer su se slozili sa 'refund via Aliexpress' a ne 'refund via dispute'..
Ne zatvataj dispute. To je jedini način da dobiješ refund. Mnogo puta pokušavaju da prevare. Meni naivnom su tako pre mnogo godina obećali refund ako zatvorim dispute. Prepiska je trajala danima, možda i nedeljama, ne sećam se. Uglavnom kad sam zatvorio dispute, pravio se lud. Uputio sam ga da pročita prethodni dijalog, on mi je mrtav ladan tražio da mu slikam broj porudžbine sa kese koju sam bacio pre skoro mesec dana. Ako zatvoriš dispute, nema nikakvu obavezu.Sta znaci kada prodavac hoce 'refund via Ailexpress' ali ne preko dispute-a..
Ovako je tekla diskusija:
Prodavac ponudi refund via paypal, ja kazem nemam paypal ali moze 'refund via Aliexpress', oni se sloze.
Ja isklikcem refund/returns za order a zatim oni traze da zatvorim dispute jer su se slozili sa 'refund via Aliexpress' a ne 'refund via dispute'..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari