Pridruzujem se za preporuku, dobra knjiga sa dobrom poentom.Cveće za Aldžernona, preporuka.
To je jedna od novijih i losijih, imas bas puno njegovih dobrih knjiga koje bi bile bolja mera njegovog pisanja (ne da ocekujes remek delo nego dobru knjigu koja drzi paznju). Ako te i dalje zanima, reci neke preferencije pa da ti preporucimo, od To do Zelene milje...Već sam ranije napisao da od Stivena Kinga nisam ništa pročitao, pa sam uzeo da čitam knjigu Mobilni Telefon. Iskren da budem nešto mi i nije legla, nije mi bila toliko zanimljiva. Klasična priča o zombijima i preživljavanju, kao da sam čitao nešto što sam već pročitao ili gledao. Ili jednostavno NF kao žanr mi ne leži.
Nakon toga sam pročitao Zli um od Krisa Kartera. E to mi je baš leglo. Za dva dana pročitana. Perfektna, za svaku preporuku.
Probaću da nađem ( i vremena) pa ću preslušati.Preporuka da se "Knjiga o Milutinu" presluša, čitanje Petra Božovića.
I ja sam pre par dana po ko zna koji put čitao knjigu o Milutinu, trenutno čitam Mihizovu autobiografiju o drugima.Skoro pročitao "Knjiga o Milutinu" od Danka Popovića i bio oduševljen. Toliko govori o nama, Srbima kao narodu. Uveo bih je u školu kao obaveznu lektiru. Sad čitam od istog autora delo "Gospodari".
https://delfi.rs/knjige/134874_gospodari_knjiga_delfi_knjizare.html
Atomske navike Exclusive knjiga dolazi zapakovana u posebnoj kutiji koja sadrži poklone kao što je tabela godišnjih navika, tabela dnevnih navika kao i ugovor o navikama. Knjiga ima zlatne ivice stranica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari