Ona je jedna od glavnih, da, ali kad su u pitanju ljudi, onda je to Holsten jer se priča iz njegovog ugla.
Inače, izguglala sam za treću knjigu i tačno sam pogodila da su sadna redu. 😄 Predvidljiv je. Mislim da ću treću ipak preskočiti.ptice
E ako to bude u četvrtoj knjizi, čitaću je i ja. 😂😂
Nisam čitala, pogledaću.Mani taj 3. deo bolje uzmi probaj Guns of the Dawn ili Cage of Souls.
Ako nisi čitala One Day All This Will Be Yours nju obavezno.
I mene ovo zanima. Jel može neko ko ima Eden premium da proveri jel može da se skine u okviru pretplate?Da ne zna neko ima li ove knjige u pdf na srpskom ?
Haha, da, realno je trebalo da stane posle prve ako već nije imao ništa novo da kaže. I četvrta će sigurno biti na istu foru. Možda bi mi se druga i dopala da nisam čitala u kontinuitetu.Ccc, pa stvarno će biti i book #4 😂 "Children of Strife". Užas 😁😁
Piše da je dostupna u Premium paketu.I mene ovo zanima. Jel može neko ko ima Eden premium da proveri jel može da se skine u okviru pretplate?
Ako može Sandersonu da prođe da 20 puta piše istu foru "magijskog sistema" ima prođe i Čajkovskom bar 5 puta.I četvrta će sigurno biti na istu foru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari