Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kada ste kupovali mali S23, da li vam je bio u vakuum/celofanu ili samo sa onim nalepnicama kod otvora kutuje koje ne smeju da budu pocepane?

Ja mislim da za većinu regiona ne ide taj celofan/cvakuum...možda neki ooerateri stavljaju ali bolje neko sa proverenom info da potvrdi

Ne razumem , vama su s23u/s24u preveliki telefoni ? E jeste se razmazili :). Doduše , možda nisam merodavan jer sam svojevremeno nosio Mi Max 3 i baš mi je žao što se više ne prave fableti.

Poslednja izmena:
Uzeh danas običan s23, 8/256. Znam da je bilo sto puta po temi sigurno. Koje staklo i masku a da su dostupna odmah kod nas? Da li vredi instalirati gcam i odakle?
Za koju si se masku odlučio na kraju? Spigen liquid air koji svi preporučuju (u zelenoj boji) ne mogu da nađem nigde, ni preko alija.
Da li mogu nekako da iskljucim notifikacije kojom me sat obavestava da ce se alarm upaliti za pola sata?
To me nijedan telefon koji sam do sada imao nije podsecao unapred , obicno navijem alarm prilicno tacno kada treba da zvoni, pa me ovo svaki put smara i prekida u radu.
Imaš u Clock settings - Upcoming alarm notification - Off

Poslednja izmena:
Ja vec instalirao, sta bude nek bude, vise ne obracam paznju i ne preskacem nadogradnje, kao pre. I dalje je prisutan onaj bug u galeriji 15.1.03.12 sto vraca na pocetak videa, kada kliknete negde izmedju pocetka i kraja na slajderu za premotavanje. Na galaxy prodavnici, je neka starija verzija iz februara, vec dugo nema update..

Prilozi

• Screenshot_20240715_130011_Software update.jpg
    Screenshot_20240715_130011_Software update.jpg
    35.8 KB · Pregleda: 71
^ i kod mene
(CSC-MID = UNITED ARAB EMIRATES)

Prilozi

• Screenshot_20240715_171711_Software update.jpg
    Screenshot_20240715_171711_Software update.jpg
    99.4 KB · Pregleda: 42
Ja vec instalirao, sta bude nek bude, vise ne obracam paznju i ne preskacem nadogradnje, kao pre. I dalje je prisutan onaj bug u galeriji 15.1.03.12 sto vraca na pocetak videa, kada kliknete negde izmedju pocetka i kraja na slajderu za premotavanje. Na galaxy prodavnici, je neka starija verzija iz februara, vec dugo nema update..
... Sad sam proverio za taj bag u galeriji, kad pustim video i vučem na slajderu sve je ok , nema vraćanja na početak - normalno radi 🤔

... Sad sam proverio za taj bag u galeriji, kad pustim video i vučem na slajderu sve je ok , nema vraćanja na početak - normalno radi 🤔
Ne znam da li mislimo na isto, kada se pusti bas u onom "pravom" plejeru, onda je ok sve, ali u ovom pred plejeru da tako kazem, ne radi dobro..

Problem imam kao na ovom videu:

^ evo još jednom sam proverio u galeriji (sad sam napravio 3 min video snimka) i baš u galeriji pustio = radi bez vraćanja na početak (u "pravom" video plejeru isto bez problema) .

Pa dobro je da je tako 👍 kod mene zeza, bilo kako bilo, cekacu novi update galerije ili novi UI, valjda ce resiti nesto. Msm nije to toliko bitno, samo navika ***.

Od kada sam instalirao poslednje azuriranje, desava mi se cesto (danas bar vise puta) da kada me neko zove,ja se javim ali i dalje stoji "Incoming call".Onda moram da prekinem i da zovem ja.Da li jos neko ima takav problem od azuriranja?

Ja sam na majskom, tu sam video da je telefon na svom vrhuncu i sa ispravkama sam zavrsio do daljneg. Jedino kada se pojavi 6.1.1 pa odradim update

Od kada sam instalirao poslednje azuriranje, desava mi se cesto (danas bar vise puta) da kada me neko zove,ja se javim ali i dalje stoji "Incoming call".Onda moram da prekinem i da zovem ja.Da li jos neko ima takav problem od azuriranja?
Danas primljeno 20ak poziva, nijednom se nije desilo ništa slično. Uradi wipe cache možda je neka zaostavština.

Kod mene sve tip top,23U,zadnje azuriranje.

Да ли постоји начин да проверим да ли ми је приликом сервиса стављена лошија батерија уместо моје? Пре сервиса сам могао да се испружим и на 3 дана ако приштедим, сада ми једва 2 дана изгура. Приметио сам ја одмах после сервиса брже пражњење, али сам то приписао томе што сам био ван Београда на 4g мрежи недељу дана.
ПроМоби је радио сервис, телефон се водио као без гаранције јер је купљен код мађара.

Да ли постоји начин да проверим да ли ми је приликом сервиса стављена лошија батерија уместо моје? Пре сервиса сам могао да се испружим и на 3 дана ако приштедим, сада ми једва 2 дана изгура. Приметио сам ја одмах после сервиса брже пражњење, али сам то приписао томе што сам био ван Београда на 4g мрежи недељу дана.
ПроМоби је радио сервис, телефон се водио као без гаранције јер је купљен код мађара.
Probaj *#9900# pa onaj battery dump, imaces oko 120mb fajla dumpstate.txt pa trazis "
DUMP OF SERVICE battery:" pa na dalje za health, cikluse, itd.
radilo je na Note 20 Ultra i S21 Ultra telefonima cini mi se, ali su na One UI 6.0 mozda menjali nesto.

Generalno, ProMobi ne bi smeo da da mulja sa tim, niti verujem da se toliko mogu lako nabaviti zamenske sve i da hoce.

Ipak je 40 stepeni napolju a telefoni rade punom parom, i to vec godinu i jace stari, pre ce biti da je to.

Probaj *#9900# pa onaj battery dump, imaces oko 120mb fajla dumpstate.txt pa trazis "
DUMP OF SERVICE battery:" pa na dalje za health, cikluse, itd.
radilo je na Note 20 Ultra i S21 Ultra telefonima cini mi se, ali su na One UI 6.0 mozda menjali nesto.

Generalno, ProMobi ne bi smeo da da mulja sa tim, niti verujem da se toliko mogu lako nabaviti zamenske sve i da hoce.

Ipak je 40 stepeni napolju a telefoni rade punom parom, i to vec godinu i jace stari, pre ce biti da je to.
Урадио сам како си ми рекао, само што немам баш исте опције као ти. Дошао сам до неког фолдера batterystats и ту има статистика за последњих месец дана. Оно што ми је чудно у том фолдеру је што се сви фајлови зову newbatterystats2024... То new ми је симптоматично. Иначе фајлови су по 3-4MB и имају гоооомилу ставки. Али најдаље иду до 19.6.2024. а сервис је завршен 19.4.2024.

@zoreli_

Koliko si od tih 4.5 sata SOT-a bio na 4g? jel sve vreme ili kombinovano s wifi-em?

^ Kombinovano , 60% WIFI / 40% 4G . To mi je realnao svakodnevna potrošnja , nekad manje - u principu kako god okreneš 6 do 8 sati SOT .

^ Kombinovano , 60% WIFI / 40% 4G . To mi je realnao svakodnevna potrošnja , nekad manje - u principu kako god okreneš 6 do 8 sati SOT .
Mene na poslu ubija los 4g signal kod yettela, bukvalno kao da sam u rupi nekoj, i to utice na bateriju, sa 4g celo prepodne (07:30-15:30) a posle wifi, jedva dobacim do 6h SOT, ali shvatam da je zbog lose pokrivenosti tu gde radim.

Nazad
Vrh Dno