Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Znam za to ali meni je važno da se zvono oglasi samo za nekoliko osoba na watsapu (ili dr aplikacijama) koje ja označim. Ovom tvojom logikom morao bih redom skoro ceo imenik da utišam. Poenta je da celu stvar obavim brzo, npr kada spavam i ne želim da sam dostupan za bilo koga osim za nekoliko osoba

Znam za to ali meni je važno da se zvono oglasi samo za nekoliko osoba na watsapu (ili dr aplikacijama) koje ja označim. Ovom tvojom logikom morao bih redom skoro ceo imenik da utišam. Poenta je da celu stvar obavim brzo, npr kada spavam i ne želim da sam dostupan za bilo koga osim za nekoliko osoba
Mislim da to ne može tako kako si zamislio, dok jednog dana ne osmisle opciju suprotnu "mute"-u, recimo "mute all except..." ili nešto slično. Možda nam neko i otkrije da to postoji već za aplikacije poput ovih, za sms i pozive postoji ali ne i za 3rd party apps koliko ja znam.

Брате, мислио сам да сам једини коме то смета. То је мени пакао!
Bar u 12ti krug pakla da se ubace. Lepo svi na mute, pa kad vidim vidim.
U 11ti bih one što lajkuju poruke na Viberu, iako će na istu odgovoriti odmah zatim. I de*ili iz Vibera koji ne žele da ubace opciju da ne stiže notifikacija za njihove lajkove, pa tamo u paklu da im klikće kap vode među obrve svaki put kad lajkuju.
10ti krug da ostane prazan, da manje grešni iz Danteovih krugova ne zapate i ove zaraze nepismenih i besposlenih.

... Pa za 6 meseci izlazi S25 serija ( i S24FE sa 6,65" ekranom) mora se to novo "i najbolje do sad 😁" prodavati , tako da će S23 seriji mnogo pasti cena , što novih a pogotovo polovnih.

Ne znam zašto mi ostalo u sećanju od prošle godine da se na direkt suncu S23U ne pregreva da ubije brightness
Postoji li uopšte danas neki flagship da se ne pregreva kad je direkt na letnjem suncu?
Bitno da stave 3 miliona nits

Ne znam zašto mi ostalo u sećanju od prošle godine da se na direkt suncu S23U ne pregreva da ubije brightness
Postoji li uopšte danas neki flagship da se ne pregreva kad je direkt na letnjem suncu?
Bitno da stave 3 miliona nits
Probaj ovaj Thermal Guardian. Pa vidi kako se ponasa brajtnes na suncu.

Prilozi

• Screenshot_20240706_124722_Thermal Guardian.jpg
    Screenshot_20240706_124722_Thermal Guardian.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 200
Ja nisam primetio do sada da smanji osvetljenje na suncu. Ako neku stvar staviš na direktnom suncu kako očekuješ da se ne zagreje, pa aman nema u sebi kulere koji bi izbacivali toplotu.

Dodaj te osobe od kojih želiš da primaš obaveštenja u omiljene kontakte(favourites) i u podešavanju za do not disturb stavi za poruke(i pozive ako hoces) da prolaze samo omiljeni kontakti. I u tom slučaju kada ti je uključena do not disturb opcija sva obaveštenja i zvuci poziva će ti prolaziti samo od tih kontakata.

Vrlo često koristim telefon na suncu i mnogo me nevira što se pregreje ubije brightness
Čak razmišljam kupiti onaj Nubia Red Magic Cooler 5

Da li moze nekako da se skine ovo sto sam oznacio plavim na prvoj slici (navigation bar je na swipe gestures) .
Posto mi zauzima mesto na ekranu bespotrebno i zbunjuje me - da bude kao na slici 2 - huawei swipe gesture?
Primer je sa microsoft swiftkey ali isto je i sa samsung tastaturom

Prilozi

• Screenshot_20240707_174816_Edge.jpg
    Screenshot_20240707_174816_Edge.jpg
    127.8 KB · Pregleda: 111
  • 20240707_174954.jpg
    20240707_174954.jpg
    249.2 KB · Pregleda: 126
@joojant200 namuči se i ja da nađem sad na novom rasporedu...ugasi poslednje opcije

Prilozi

• Screenshot_20240707_180632_Settings.jpg
    Screenshot_20240707_180632_Settings.jpg
    55.2 KB · Pregleda: 130
skinuo je to levo za izbor tastatura, ali i dalje ima ceo red viska?

Prilozi

• Screenshot_20240707_181305_Edge.jpg
    Screenshot_20240707_181305_Edge.jpg
    53.5 KB · Pregleda: 139
Hvala, to je 👍

Pivo za ove momke!! ☝️ 🍻 😁

Da li mogu nekako da iskljucim notifikacije kojom me sat obavestava da ce se alarm upaliti za pola sata?
To me nijedan telefon koji sam do sada imao nije podsecao unapred , obicno navijem alarm prilicno tacno kada treba da zvoni, pa me ovo svaki put smara i prekida u radu.

Prilozi

• Screenshot_20240710_115017_One UI Home.jpg
    Screenshot_20240710_115017_One UI Home.jpg
    46 KB · Pregleda: 49
  • Screenshot_20240710_115049_Settings.jpg
    Screenshot_20240710_115049_Settings.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 66
Moze, zadrzi prst na notifikaciji pa idi na Settings pa na Lock Screen notifications (kod tebe je drugacije posto sam ja na S20FE ali isti je djavo sigurno)

Prilozi

• Screenshot_20240710_120759_Settings.jpg
    Screenshot_20240710_120759_Settings.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 64
Da to me je isto zbunjivalo, zasto me i ne budi pola sata ranije vec smara samo tokom rada :)
Nisam uspeo da dodjem do tog ekrana koji je lanikor poslao , ali sam alarm hideovao i silentovao sa lock screena, i iskljucio notifikacije na satu, pa ok tako.

Sa druge strane, meni je to skroz korisno jel tim putem mogu odma da ugasim alarm ukoliko sam se probudio (par min) pre istoga. Doduše ja nosim sat za sve notifikacije, tel mi je uvek na "vibrate" modu osim kad spavam noću (onda dnd), tako da ja nisam baš merodavan. Ali u svakom slučaju postoji opcija da se to ugasi a to je najbitnije.

Da kljucno je bilo iskljuciti notifikaciju na satu :)

Meni je to bas super opcija, podesim je na 15 minuta pre i ako se probudim ranije ne zvoni mi 🤣🤣

Vrh Dno