Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Danas prvi put imao priliku da uporedim S24U sa svojim S23U onako kada se vec sve "stasalo" sa strane software-a.
I ne mogu da verujem da u dnevnim uslovima kamera na x30 je bolja na S24U iako je 5x je optika u pitanju... Bez okidanja slike nakon koje jos se vrsi proces obrade slike...
Prosto neko da mi je pričao ne bih mu verovao a sa druge strane do x30 sam uvek koristio na S23U tako da ima napredka skromnog.

^ znači može još dva puta, što kažeš 512 i 1tb 🤣

Nemoj samo da pljuješ dok ne probaš pls
Probacu Fold 19,kada uspeju da rese onu precagu:)
Sramota za Samsung!Telefoni sve skuplji a inovacija sve manje tj nista.Jos malo pa ce u kesi za djubre da ga prodaju a jedino vise sto valja je software (zato ga i koristim jer sam navikao).Koristim S23U (nemam na sta da se pozalim), ali mi je svakako neprevazidjen (iako sam skoro svaki iz te flagship serije koristio) S9 plus:)

A sta ocekujes sa novom generacijom? Jel si prespavao proteklih nekoliko godina? Koja firma pravi kvantne skokove sa novom generacijom? Mobilni ima svrhe menjati na 4-5 godina iz mog ugla, sve u medjuvremenu je pozeraj i sminkeraj tj puca ego na sve strane.

A sta ocekujes sa novom generacijom? Jel si prespavao proteklih nekoliko godina? Koja firma pravi kvantne skokove sa novom generacijom? Mobilni ima svrhe menjati na 4-5 godina iz mog ugla, sve u medjuvremenu je pozeraj i sminkeraj tj puca ego na sve strane.
Slazem se sve,ali u tom slucaju ne vredi ni skok cene ni za sta.Kinezi bar daju maske,brze punjace itd..bar nesto daju..a ovi sve manje daju i nude,a cifre sve vece - to malo vredja inteligenciju.
Ja S9 ni dan danas ne bih menjao da ne prave uredjaje (kao i sve drugo) da traje par godina.
Ocekivao sam bar tu precagu na ovom modelu da rese,ali eto (da ne pominjem OnePlus Open..Kinezi,al ga iz prve resise)..to boli :ROFLMAO:

Kad si na vrhu dajes manje, tako povecavas profit.
Kad si anderdog kao svi kinezi, onda se probijas prema vrhu sa "dodatnom vrednoscu", sve dok ne dodjes na vrh kad preuzimas poznatu matricu. Nista novo, vidjeno u svim mogucim sferama biznisa. Posebno spektakularno ce biti za vernika EV, tu ce da bude cirkus ober vrste, samo da ih navataju u Matrix! :) Sorry za off topic...

^ ali tvoj je vreme pregazilo 🤣

^ ... Nisam 🙂 , nego živo me zanimalo da lično uporedim i testiram uporedo oba. Moje iskreno mišljenje da su to dva 98% ista telefona - " kozmetičkih " razlika . Ko ima S23U stvarno nema potrebe da prelazi na S23U , bolje sačekati S25U .

@zoreli_ Vec si promenio, pa kad pre? 😛😅
Meni je lepsi s23u zbog zakrivljenog ekrana.
99.9% su isti tel, samo ko voli zakrivljene ekrane uzece s23u, a ko ne voli uzece s24u i to je to.
Takođe preferiram zakrivljen ekran...posebno ovaj blago zakrivljen kod 23 serije koji ne praktično do savršenstva doveden. Tačno razmišljam sve više da turim u oglase i da menjam mali s23 za 23U

^ sa tom odlukom sigurno nećeš pogrešiti.

^ ... Nisam 🙂 , nego živo me zanimalo da lično uporedim i testiram uporedo oba. Moje iskreno mišljenje da su to dva 98% ista telefona - " kozmetičkih " razlika . Ko ima S23U stvarno nema potrebe da prelazi na S23U , bolje sačekati S25U .
Meni su danas bas dali dobru ponudu, da dam svoj i doplatim 300e za nov S24U
Drzim se nekako... :ROFLMAO:

^ i dobiješ "Renewed Samsung Phone" ... Ma dobro , ko ima viška para i voli da ima uvek novo ne zameram , samo napred 👍😀 .

Tako nesto, no dobijes svezu bateriju barem.
Premda i ova drzi top 🤷🏻‍♂️😁

Takođe preferiram zakrivljen ekran...posebno ovaj blago zakrivljen kod 23 serije koji ne praktično do savršenstva doveden. Tačno razmišljam sve više da turim u oglase i da menjam mali s23 za 23U
To vec ima smisla i videces prilican napredak u svemu. Samo ne znam da li ih ima sa garancijom, nisam pratio oglase.

Nemoj da izdaješ tabor malih telefona 😂

Meni se povreme isto javlja ideja da zamenim mali s23 za ultru, ali uvek shvatim da mi je bolji kompaktniji telefon u udnosu na sve ostale prednosti ultre.

Isto tako. U više navrata sam note nosio i uvek posle nedelju dana od kupovine sebi sve po spisku...čast notu 10! Doduše ajd sad sam u kancelariji pa mi veličina više toliko i ne igra ulogu ali i dalje dok vozim nemoćan sa većim telefonima

Vrh Dno