Sever4ever
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.05.2015
- Poena
- 155
Kada ste kupovali mali S23, da li vam je bio u vakuum/celofanu ili samo sa onim nalepnicama kod otvora kutuje koje ne smeju da budu pocepane?
Ako mislis na samu kutiju, nema celofana preko nje. Uzimao sam i 23 i 23+Kada ste kupovali mali S23, da li vam je bio u vakuum/celofanu ili samo sa onim nalepnicama kod otvora kutuje koje ne smeju da budu pocepane?
To da je valjalo,to bi porasloNemoj da izdaješ tabor malih telefona 😂
Za koju si se masku odlučio na kraju? Spigen liquid air koji svi preporučuju (u zelenoj boji) ne mogu da nađem nigde, ni preko alija.Uzeh danas običan s23, 8/256. Znam da je bilo sto puta po temi sigurno. Koje staklo i masku a da su dostupna odmah kod nas? Da li vredi instalirati gcam i odakle?
Imaš u Clock settings - Upcoming alarm notification - OffDa li mogu nekako da iskljucim notifikacije kojom me sat obavestava da ce se alarm upaliti za pola sata?
To me nijedan telefon koji sam do sada imao nije podsecao unapred , obicno navijem alarm prilicno tacno kada treba da zvoni, pa me ovo svaki put smara i prekida u radu.
Takođe, S22, S23 i S24 Plus samo samo nalepnice, bez folije preko kutije.Ako mislis na samu kutiju, nema celofana preko nje. Uzimao sam i 23 i 23+
Bravoooo!!!Imaš u Clock settings - Upcoming alarm notification - Off
... Sad sam proverio za taj bag u galeriji, kad pustim video i vučem na slajderu sve je ok , nema vraćanja na početak - normalno radi 🤔Ja vec instalirao, sta bude nek bude, vise ne obracam paznju i ne preskacem nadogradnje, kao pre. I dalje je prisutan onaj bug u galeriji 15.1.03.12 sto vraca na pocetak videa, kada kliknete negde izmedju pocetka i kraja na slajderu za premotavanje. Na galaxy prodavnici, je neka starija verzija iz februara, vec dugo nema update..
Ne znam da li mislimo na isto, kada se pusti bas u onom "pravom" plejeru, onda je ok sve, ali u ovom pred plejeru da tako kazem, ne radi dobro..... Sad sam proverio za taj bag u galeriji, kad pustim video i vučem na slajderu sve je ok , nema vraćanja na početak - normalno radi 🤔
Danas primljeno 20ak poziva, nijednom se nije desilo ništa slično. Uradi wipe cache možda je neka zaostavština.Od kada sam instalirao poslednje azuriranje, desava mi se cesto (danas bar vise puta) da kada me neko zove,ja se javim ali i dalje stoji "Incoming call".Onda moram da prekinem i da zovem ja.Da li jos neko ima takav problem od azuriranja?
Probaj *#9900# pa onaj battery dump, imaces oko 120mb fajla dumpstate.txt pa trazis "Да ли постоји начин да проверим да ли ми је приликом сервиса стављена лошија батерија уместо моје? Пре сервиса сам могао да се испружим и на 3 дана ако приштедим, сада ми једва 2 дана изгура. Приметио сам ја одмах после сервиса брже пражњење, али сам то приписао томе што сам био ван Београда на 4g мрежи недељу дана.
ПроМоби је радио сервис, телефон се водио као без гаранције јер је купљен код мађара.
Урадио сам како си ми рекао, само што немам баш исте опције као ти. Дошао сам до неког фолдера batterystats и ту има статистика за последњих месец дана. Оно што ми је чудно у том фолдеру је што се сви фајлови зову newbatterystats2024... То new ми је симптоматично. Иначе фајлови су по 3-4MB и имају гоооомилу ставки. Али најдаље иду до 19.6.2024. а сервис је завршен 19.4.2024.Probaj *#9900# pa onaj battery dump, imaces oko 120mb fajla dumpstate.txt pa trazis "
DUMP OF SERVICE battery:" pa na dalje za health, cikluse, itd.
radilo je na Note 20 Ultra i S21 Ultra telefonima cini mi se, ali su na One UI 6.0 mozda menjali nesto.
Generalno, ProMobi ne bi smeo da da mulja sa tim, niti verujem da se toliko mogu lako nabaviti zamenske sve i da hoce.
Ipak je 40 stepeni napolju a telefoni rade punom parom, i to vec godinu i jace stari, pre ce biti da je to.
Mene na poslu ubija los 4g signal kod yettela, bukvalno kao da sam u rupi nekoj, i to utice na bateriju, sa 4g celo prepodne (07:30-15:30) a posle wifi, jedva dobacim do 6h SOT, ali shvatam da je zbog lose pokrivenosti tu gde radim.^ Kombinovano , 60% WIFI / 40% 4G . To mi je realnao svakodnevna potrošnja , nekad manje - u principu kako god okreneš 6 do 8 sati SOT .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari