SBB je nešto osvetoljubiv, zvali pre nekoliko dana, nude tih 9m po 1din, ma reko' ok nije problem nego nemate optiku kod mene, svi ostali imaju, a ja navikao na nju i ne mogu stvarno nazad na coax, kaže čekaj da vidim da li imamo u tvojoj ulici... nema, ali to je kaže "kozmetički" osećaj, nije optika ništa specijalno, ma reko' ženo šta mi pričaš kad sam imao nakon vas Orion i MTS optiku, ne puca veza, stabilno sve, za razliku od coaxa, nije bitno i da je 24m 1din , ne vredi mi.
OK, završi se to, e sad, ja imam email kod njih koji sam proveravao i dalje, jer dugo sam bio kod njih i ajde nema veze, što da ne čekira i taj email iako sam sve bitno prebacio na druge emailove, prošlo nekoliko sati od tog razgovora kad ono ukinuo SBB i više ne može IMAP ako nisi korisnik, ili je to samo za mene, jer su ukapirali da im se više ne vraćam, iako je bio kulturan razgovor niti sam im ja rekao da me ne zanimaju, nego ne vredi da pričamo dalje kada nemate optiku ... tu je problem kažem ja. Bilo je tu i bisera sad se setih, poput "dali bismo vam poseban modem, odličan, takodje kablove bi sredili da ne smetaju" itd. itd.
Pajseri