I meni ta opcija nedostaje jer sam pre iphonea imao huawei p30 pro na kojem je call recorder radio extra👌Hitno mi je potrebna call recording opcija, je l’ moze neko da mi potcvrdi da li radi na 18 beta profiku? Vidim da su to najavili kao opciju za novi ios nativno.
Takodje, zasto se meni ne vidi opcija za beta profil u software update meniju?
Radi i na 17Možeš da držiš space umesto te lupe i onda ti se pojavi kursor u tekstu, ali vidiš tekst, nije kao kod lupe, da prstom prekrivaš tekst, pa ti je možda tako lakše. Probaj pa vidi.
Koristim obe i rade bez problema.Dobri ljudi, kako vam rade aplikacije Intese i Raiffeisena? Svrbi me da predjem na betu
VoLTE ne radi na A1.Pisite sta ne radi u beti, pa cu menjati prvi post za one koje hoce da probaju.
Izgleda da je poslednja beta totalno stabilna kad samo ne radi VoLTE kod A1VoLTE ne radi na A1.
Ma restart sam odmah probao, ali nece. Screen time mi ne radi ni na Meku (Sequoia beta).Kod mene radi. Restartuj fon pa probaj opet. Kod mene na ipadu izađe iz fb aplikacije kad pokušam da lajkujem nešto 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari