Šta je novo?

iOS 18

Jel hoće da vam otvori novčanik, ova nova prečica na zakljucakom ekranu ?

T9 dialer? Ja moram odmah tu betu da instaliram. To mi je bila jedna od najvećih mana iOSa sve ove godine.

Hitno mi je potrebna call recording opcija, je l’ moze neko da mi potcvrdi da li radi na 18 beta profiku? Vidim da su to najavili kao opciju za novi ios nativno.

Takodje, zasto se meni ne vidi opcija za beta profil u software update meniju?
I meni ta opcija nedostaje jer sam pre iphonea imao huawei p30 pro na kojem je call recorder radio extra👌

Necu na betu, necu na betu, necu na betu, necu na betu.......

Vratih se na iphone posle 6-7 godina, i primetim da ono kad npr hoces da izmenis tekst, pa drzis i pojavi se lupa pa pomeras preko slova levo desno sad ide glatko preko slova, a ranije je zastajao kad predjes sa jednog na drugo slovo. Jel tako i dalje (i na ios 18)?

Možeš da držiš space umesto te lupe i onda ti se pojavi kursor u tekstu, ali vidiš tekst, nije kao kod lupe, da prstom prekrivaš tekst, pa ti je možda tako lakše. Probaj pa vidi.

Možeš da držiš space umesto te lupe i onda ti se pojavi kursor u tekstu, ali vidiš tekst, nije kao kod lupe, da prstom prekrivaš tekst, pa ti je možda tako lakše. Probaj pa vidi.
Radi i na 17 ;) sad se samo treba navici da umesto lupe koristim ovo ;)

I sa space-om ima taj kao korak kad predje slovo kao da zastane, ne klizi preko slova :)

Da, da, radi I na 17. Probao sam sada kod sebe, nemam taj osećaj da negde nešto zapinje.

Izasla iOS 18 Beta 3... vise detalja:

meni ove bete rade bolje nego ios17. Osim standardno za bete sto na A1 kad se poziva prebacuje na 3G.

Ne bi bilo lose da ako neko primeti da neka banka ne radi napise, to je kljucno bas za sve koji bi da predju... Kod mene rade sve i nase i strane, cak i posta/mts...

Pisite sta ne radi u beti, pa cu menjati prvi post za one koje hoce da probaju.

Ios 18 trenutno izgleda kao da je Apple dao kinezima da se igraju dizajna. Kod mene safari baš dosta baguje. Uopšte ne mogu da uđem ni na jedan sajt kroz safari. Suggestions u safariju izbi oči a ne može da se smanji kroz aplikaciju. Ničemu ne služe tolike kocke osim da zauzimaju prostor na ekranu. Ovaj ios kao da je više namenjen ipadu nego telefonima.

Za neke bagove radi ona proverena fora restart telefona.

Sad vidim da je ubagovao malo NextDNS, i da se VPN na drugoj aplikaciji sam upalio.
Ima malo glitch-eva kad se menjaju ikonice, al' posle par sekundi dodje sve na svoje.
Doduse u folderima ostanu 'tamne' ikonice.
Kakvo je zlo bio ios17 u pocetku, ovo je dobro.

Meni na iP13 ne radi Screen Time, čim kliknem na to u podešavanjima, zamrznu se i moram da zatvaram podešavanja.
Nisam primetio ništa drugo.

Kod mene radi. Restartuj fon pa probaj opet. Kod mene na ipadu izađe iz fb aplikacije kad pokušam da lajkujem nešto 😂

Provericu jos ali meni Safari nije hteo da downloaduje jedan pass i doda ga u wallet. Osim toga, ostalo za sada radi sve kako treba.

Nazad
Vrh Dno