Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo im je izgleda redovna praksa - jedna ekipa (neki priučeni) radi montiranje i meni isto su nešto za*ebali pri povezivanju, a druga ekipa (odnosno podfirma) rade popravke i tehničku podršku i oni znaju šta rade.
Обратно. За увођење и постављање уређаја често користе студенте. После иду њихови и подешавају шта треба, по пријави корисника. Тако смањују ангажовање својих стручњака, а за физикалије плате минималац и њима се исплати.

Da li neko mozda zna da li sa obnovom ugovora na EON Premium TIDAL ostaje aktivan (do 31.3.2025.) ili se gasi? Trenutno imam isto EON Premium i TIDAL je aktivan poslednje 2 godine.
Ponuda za obnovu UO nakon prvog poziva je 3m po 1din, pre ovoga sam imao EON Premium po ceni EON Full paketa.

Evo najnoviji info da znate, juce podneo zahtev za raskid, malo pre zvali, rekao im da imam ponudu 12m za 1din plus 2 box-a, pa ako mogu to da ponude za ostanak, ostaću. Prihvatili su. Pre raskida nudili 6m 50% ili 4m za 1din.

Da li bi ova fora "imam ponuda 12 meseci za 1din" upalila u slučaju kada mi je SBB jedina solucija? Optika nije prošla i oni bi mogli da provere da nemaju konkurenciju i da ja blefiram

odakle da će da se prodaju

Treba mi savet dali da prihvatam 20 psto na premium i 2 eon boxa +d3 mini ili da cekam obzirom da mi u septembru istice obaveza

Ja sam 2 godine bez ugovorne obaveze i ništa više i bolje ne nude kao kada sam bio na kraju iste. Videćemo kada zatražim raskid, odnosno 30 dana otkaznog roka, pošto bi uskoro trebalo da mi uvedu mts optiku. Ima slučajeva da se tada "otvore" za 50%, odnosno 12 meseci po dinar.

Imam EON Premium po ceni EON Full i dva EON boxa. Nude isto ya produyetak ugovora. Trazio sam da mi jedan uredjaj EON Kaon zamene za novi uredjaj sa WiFi.
Danas ce me kontaktirati, tako su bar rekli.

Upravo me kontaktirali i odbili da zamene Kaon EON Box za WiFi box. Kao nemaju na stanju.

:unsure:

Javio mi sbb agent da je za vikend dostupna promocija 12 meseci po dinar
Da li da cekam istek ugovora mts 27 jula da probam sa idp brojem posto sam na optici da bih ostao 50 posto 24 meseca ili da predjem na ovo sta mislite

I jedno i drugo u "konačnici" je 50%. Ali ako je samo cena u pitanju, bez obzira što je SBB na coax-u, a paketi slični i agent garantuje tih 12 meseci, onda SBB. Ali prelazak sa optike na coax je ono sa konja na magarca. Ako je u pitanju SBB optika, onda računaj da si u startu iza cg nata i nećes ga se rešiti, ako dodatno ne doplatiš i javnu statičku ip adresu (bez bridge moda).

Sumnjam da je agent iskren i da je akcija baš samo ovog vikenda.😎

Javio mi sbb agent da je za vikend dostupna promocija 12 meseci po dinar
Da li da cekam istek ugovora mts 27 jula da probam sa idp brojem posto sam na optici da bih ostao 50 posto 24 meseca ili da predjem na ovo sta mislite
Moze li kontakt agenta posto mi je ugovor istekao

Izgleda mene spalamudi agent,pristao 9 meseci po 1 din i njihov raspali mobilni sbb 5g.Kao nece biti god. dana 1 din,vraca se na 6 meseci itd...

Nema broja al evo jedne informacije.
Bio do poslovnice na Karaburmi kaze da daju 9 meseci za nove korisnike. Nisam uzeo da bih i potvrdio ovo.

Na mojsbb mi se kod neta 200/20 pojavilo ovo ako hoću da kliknem/aktiviram:

Promotivna Brzina 300/150
0 din/mes

Ne znam pod kojim uslovima je free, možda nova ugovorna obaveza jer mi stara ističe, mada su mi mejlom ponudili 300/30. U svakom slučaju, neko povećanje aplouda krčkaju...

Na mojsbb mi se kod neta 200/20 pojavilo ovo ako hoću da kliknem/aktiviram:

Promotivna Brzina 300/150
0 din/mes

Ne znam pod kojim uslovima je free, možda nova ugovorna obaveza jer mi stara ističe, mada su mi mejlom ponudili 300/30. U svakom slučaju, neko povećanje aplouda krčkaju...
I meni se pojavila promotivna brzina. Ugovor sam potpisao pre tri meseca.
IMG_9020.jpeg

Edit: Pisao sam podrsci, kazu da pogresno prikazuje i da nema uopste promotivne brzine 😂

Poslednja izmena:
Ne lažu :D

Mislim, aktivirao sam, piše lepo 0din, ne znam čega se bojite :D

Međutim i dalje sam 300/30 iako mi sad pod brzina interneta stoji 500/250.

Ako kažu da nema promocije, a ja vidim da ima, kako da im verujem da je 0 din a ne npr. 1000 din? Sačekajmo sutra da vidimo hoće li na aktiviranje reagovati i ubrzati net. Kao za NG, kad im treba par sati ili dan da reaguju na antivaciju HBO kanala. Nedelja je... :ROFLMAO:

Nista od akvizitera? Pre ih bio pun forum... A sad kad mi treba nista.

Nista od akvizitera? Pre ih bio pun forum... A sad kad mi treba nista.
Iz mog iskustva, akviziteri ne mogu nista za one koji su vec korisnici, javilo mi se 3-4 coveka kad smo produzavali ugovor i nista... Onda su zvali iz call centra, pa kad nisam pristao na ponudu, rekli su zvace drugi, i onda sam dobio 20% svih 24 meseca, sto otprilike izadje eon premium po ceni eon full. Nudili su mi i zamenu jednog D3 mini da mi daju eon box, ali ionako oba tva gledamo preko EON app tako da mi to nije nesto znacilo

Pa ja bi premium po ceni full uzeo odma. Al za Pink sto nude necu se ni javim na telefon.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno