Šta je novo?

UEFA Euro 2024 - European Football Championship

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekad je bilo ko što Mare kaže ali je to promenjeno tako da je ovo školski primer autogola.

Jel se to meni čini ili se ovi Portugalci valjaju kao ludi? Ko je koga naučio, Brazil Portugal ili obrnuto. ("dal slon telefonira il telefon slonira...")

Da, da, bolje je i Ajzak Njutn. Dojčlandiju i Nederlandiju nećemo da spominjemo.
Što se tiče Holandije, najpravilniji oblik je Nizozemska. Holandija je region koji obuhvata svega dve od jedanaest provincija. To je kao kada bi neko Srbiju zvao Šumadija...

Inače jako je čudno što se ustalio naziv Holandija, jer se u srpskoj istoriografiji dugo koristio naziv Nizozemska. U jednom trenutku ga je zamenio naziv Holandija.

Ala je Roni besan. Veoma iritantno ponašanje iako razumem da postoji ogromna želja da postigne gol.

Ma što ga više ne prime Portugalci, nabacuju Ronaldu da ga mune i bude najstariji strelac.
Da hoće da ih bar jednog gola košta

Slab je nešto ovaj Drkusic kod Slovenije, moraće to malo jače da povuče Janeze u drugom...

resava oblak na panalticima :cool:

Ovi Portugalci me malo podsecaju na Italijane nekada. Dobra ekipa, ali deluju nekako neubedljivo. Pa se ipak nekako provlace

Муче се да дају гол, то је вечна бољка Португалаца, сити се наиграју фудбала против сваке екипе, али кад екипа игра искључиво дефанзивно оријентисана(илити бункер) тешко налазе решење.

Da ne igra penaldo, cuj mene, lazni Ronaldo dali bi makar jedan do poluvremena.

Kada jedan Ronaldo, koji je u boljoj fizickoj spremi i u 39-oj bolji igrac od naseg Mitrovica ne moze da postigne gol na jednom ozbiljnom turniru sve je jasno u kakvoj ligi igra i u kakvoj je formi... Pritom ceo tim igra za njega i zalosno je sto ceo tim ovo mora da trpi jer protiv vec sledeceg ozbiljnijeg protivnika to moze da ih kosta.
Verovatno ce sledecu kao na proslom SP-u da startuje sa klupe dok oni strpaju 2-3 komada, posle cisto za jedan pocasni gol da ga ubaci...

Mitrovic i SMS su komotno za penziju (cim odrade ugovore) i oprostaj od nacionalnog tima, za ozbiljan fudbal vise nisu.

AJDE SESKO BREEEEEEEEEE JOOOOOOOJ (psovka na spovenackom9

Ma koliko mi se to ne sviđalo, teško Slovenija ovde može da prođe. Brane se, brane ali dokle.

Ma koliko mi se to ne sviđalo, teško Slovenija ovde može da prođe. Brane se, brane ali dokle.
U retrospektivi nasa grupa je bila najlaksa ili najgora...
Mislim da igra ovih ekipa koje su prosle u KO fazu dovoljno govori.

Dud, dud, dud...

Kada jedan Ronaldo, koji je u boljoj fizickoj spremi i u 39-oj bolji igrac od naseg Mitrovica ne moze da postigne gol na jednom ozbiljnom turniru sve je jasno u kakvoj ligi igra i u kakvoj je formi... Pritom ceo tim igra za njega i zalosno je sto ceo tim ovo mora da trpi jer protiv vec sledeceg ozbiljnijeg protivnika to moze da ih kosta.
Verovatno ce sledecu kao na proslom SP-u da startuje sa klupe dok oni strpaju 2-3 komada, posle cisto za jedan pocasni gol da ga ubaci...

Mitrovic i SMS su komotno za penziju (cim odrade ugovore) i oprostaj od nacionalnog tima, za ozbiljan fudbal vise nisu.
Provlači se stalno ova tematika i od nekih "stručnjaka" po TV. Mislis da je ovaj Karničnik iz Celja u jačoj ligi. Nema to veze sa ligom voljni i taktički moment je u pitanju. Njemu su već nudili ugovore neki jači klubovi i on je to odbio, kao dok završi ovo EP, normalno da ce sada dati 150%.

Hteli su i nasi ali djaba kad numeju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno