Zato sam ja uzeo bez te šare
Onda necu... znam da je sa konja na magarca, samo sam hteo da potvrdim.Ako voliš sa konja na magarca, samo udri
Nemam pojma. Mislim da nije ipak. Nema baš miris prave kože.Super izgleda ovako na slici. Jel to prava koža?
Normalna posledica sto je 'nabubrela' ovako, i meni je na starijim ajfon original ovakvim isto bilo doduse posle god i jace.Bila je pre u prodavnici G, ja imao neke bodove, a maska nije bila na šok ceni, pa sam onda kombinovao te bodove i 18% na Yettel petak što je žena "ogrebala" i ispalo oko 4000, a inace je valjda 7000. Nisam siguran da li je sada ima tamo, ali potrazi po šifri EF-VS911-LBE.
EDIT: Evo u prilogu, nadam se da se vidi, kako izgleda ivica posle nekih 6 meseci je počelo i to samo po bokovima, leđa su ista kao prvog dana.Pogledajte prilog 447990Pogledajte prilog 447991
Ja sam dobio uz s23+ u promobiju foliju, i zadovoljan sam. Evo cetvrti mesec nije se mrdnula. Jedino ima jedna tackica ali kapiram da se to cuknulo negde. Imao sam pre MO i bile su mi generalno ok, e sad oni imaju one dve vrste...Sta bese prica za one folije iz Promobija? Je l' su bolje od MobileOutfitters? Ova moja MO koju sada imam je krenula da se odlepljuje pa ili da idem da je prelepe za 1000 din, ili da uzmem novu tu u Promobiju za iste pare?
Jel ima negde da stavljaju whitestone? Uzeo bih je ali nema šanse da je sâm stavim@shomiNBGD sto ne stavis whitestone k'o covek i zaboravis na folije i ostalo kad vec imas ultru? Na zakrivljene ekrane jedino ws, ostalo ti je bacanje para.
Koliko znam nema. Vrlo jednostavno se postavlja tako da ne vidim razlog neke brige. Ja sam na S23U iz prve postavio prvo staklo i drugo mi ostalo i rezervi. Kad je kolega uzeo telefon od mene i razbio staklo drugo je isto bez greške postavio.Jel ima negde da stavljaju whitestone? Uzeo bih je ali nema šanse da je sâm stavim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari