Шта радите са толиким бројем гб? Није непотребно али коме је толико потребноJa kada sam obnovio zadnji put paket vidim piše neograničeno Gb, pa gledam i mislim se šta se sad događa, proverim u meni i u meniju piše Neograničeni GB au kažem da i mene neko nekad nešto nagradi u svako Slučaju Hvala Globaltelu!
Imao sam 1611 Gb nako tij akt još jedan paket i onda se pojavilo neograničeno i u aplikaciji i u meniju zvao centar +3816771234 kažem dali je to neograničeno stvarno ili je to neka iluzija ili optička varka jedna se Gospođa se tako smejala nekih 15 sekundi kad sam je to pitao kad je došla sebi kaže da stvarno je neograničeno to!
Svašta!
I Taj paket koji sam oduvek aktivirao 1450 dinara sada su mi spustili cenu na 1150 dinara ali to je zbog više paketa što sam.aktivirao tokom meseca, i svak im cast na tome!
Isto imam. Javiće mi u toku dana o čemu je reč. Pošto imam aktiviran fripejd, ne verujem da se sabira sa mojim paketom. Čekam info.Ovako to izgleda, ne znam jel dele svima, da li se sabira sa postojecim GB i da li se prenose ?
Dobio sam informaciju. Testirali su juče aplikaciju i jedna od budućih opcija biće i ova. Trenutno nije više vidljiva u meniju.Ovako to izgleda, ne znam jel dele svima, da li se sabira sa postojecim GB i da li se prenose ?
Zato je meni freepaid zakon jer sve gigabajte možeš preneti iz meseca u mesec dok imaš aktivan paket.Pa uvek se sabiraju, to je normalno.
Kako su vam obrisali?Meni pored poklonjenih 20 gb obrisali i mojih 200 teškim odricanjem skupljenih. Preneo broj nešto pre nego su počeli da dele onih 200.
Pa napisah ti pre 7 dana da to uradiš! 🤣Veliko hvala foruma su @calexx
Uspeh zahvaljujući njemu da rešim.
Zapravo sam sve vreme koristio Google za poruke i tu nije moglo da se promeni. Sada sam prebacio na Samsung i tamo je moglo. Promenio sam broj i onda se vratio na Google i sada mi i na njemu stoji ispravan broj. Nisam probao poruke da šaljem, jer nisam u Srbiji (probaću za par nedelja).
Ali je sigurno problem do Globaltel-a, jer mi u istoj aplikaciji (Google poruke) dozvoljava da promenim za Vodafone taj broj, a za Globaltel ne. Dodatno što rekoh da je kod žene od starta sve dobro podešeno. Može da se desi da su nešto u međuvremenu menjali, a ona je koristila karticu početkom godine (tada je bila u Srbiji), a ja pre ovog sada, avgusta prošle godine.
P.S. Podršku sam kontaktirao pre 10 dana i rekli su mi da je rok za rešavanje 8 dana. Naravno, ništa nisu rešili.
Eto, ako još neko bude imao sličan problem, da zna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari