Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ovako to izgleda, ne znam jel dele svima, da li se sabira sa postojecim GB i da li se prenose ?

Prilozi

• Screenshot_20240622-222701.jpg
    Screenshot_20240622-222701.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 130
Ja kada sam obnovio zadnji put paket vidim piše neograničeno Gb, pa gledam i mislim se šta se sad događa, proverim u meni i u meniju piše Neograničeni GB au kažem da i mene neko nekad nešto nagradi u svako Slučaju Hvala Globaltelu!
Шта радите са толиким бројем гб? Није непотребно али коме је толико потребно

Imao sam 1611 Gb nako tij akt još jedan paket i onda se pojavilo neograničeno i u aplikaciji i u meniju zvao centar +3816771234 kažem dali je to neograničeno stvarno ili je to neka iluzija ili optička varka jedna se Gospođa se tako smejala nekih 15 sekundi kad sam je to pitao kad je došla sebi kaže da stvarno je neograničeno to!

Svašta!
I Taj paket koji sam oduvek aktivirao 1450 dinara sada su mi spustili cenu na 1150 dinara ali to je zbog više paketa što sam.aktivirao tokom meseca, i svak im cast na tome!

Nemaš neograničen pristup internetu.

Kada se nakupi preko ~1650 minuta/sms ili gigabajta Globaltelov sistem to preimenuje u neograničeno. Greška ili bag sistema ili namerno obmanjivanje korisnika.

Pre dve godine moj kolega je poverovao da ga je Globaltel častio neograničenim razgovorima (nakupio preko 1600 minuta) i kada je dobio takvu potvrdu od momka u Kol centru, počeo je potpuno slobodno ili sumanuto da telefonira.

Kada je sledećeg meseca primetio da mu se naglo smanjuje kredit, požalio se Kol centru i dobio je informaciju da je potrošio sve minute iz paketa i da se razgovori normalno tada naplaćuju iz kredita. Naravno i da su neograničeni minuti samo u Freepaid paketima, a ne u paketu koji on koristi.

Nisu ni minuti u freepaid paketima neograničeni. Svakog meseca se resetuje cifra na 5000.

Sistem piše neograničeno dok ne dođeš na tih ~1650 min/sms. Nakon toga piše regularna cifra.

Očigledno i za GB tako piše. Kad nakupiš preko toga, sistem samo napiše neograničeno a u stvari idalje računa normalno. Sve dok ne padneš ispod ~1650 min/sms ili GB. Onda ti napiše cifru kolko tačno imaš.

Haha izgleda sam imao sreće. Sinoć sam aktivirao tu opciju sa 20 GB na 20 dana, i novi gigabajti su se sabrali sa postojećim iz Freepaid-a. :)

Meni su obrisali tih 20gb, al juce mi se produzi paket od 10gb mojih placenih i danas mi obrisu i njih, zvao zalio se i sad cekam da mi uvaze reklamaciju

Meni se paket od neta potrosi, aktivirao tih 20gb, i brzo obrisali i posle aktivirao moj placeni paket sa GB juce i danas mi sve obrisali, i kao ova ne moze da vrati vidi da je obrisani i stavila reklamaciju, koju ce da rese za 2,3,4 dana, znaci obrisani GB placenog paketa pa sad cekaj da rese i da ih vrate.

Meni pored poklonjenih 20 gb obrisali i mojih 200 teškim odricanjem skupljenih. Preneo broj nešto pre nego su počeli da dele onih 200.

Meni pored poklonjenih 20 gb obrisali i mojih 200 teškim odricanjem skupljenih. Preneo broj nešto pre nego su počeli da dele onih 200.
Kako su vam obrisali?
Juče mi se obnovio paket, i evo upravo sad proverih, 337 gb imam.
Ušao sam izgleda u drugu fazu kampanje sa popustom.

Vratili tih 200 posle natezanja sa korisničkim. Jedva su videli iz par upozorenja da je bilo 214 pre onih 20+ i tako ćemo sad svaki put izgleda.

Preneo broj iz A1 u Globaltel, malo sam čekao (par sati) dok su mi promenili broj sa SIM kartice u moj broj. Nisu mi radile verifikacione poruke od Yettel banke, proradilo je nakon poziva korisničkom servisu banke. Dobio 200 GB, čini se da sve radi OK.

Rekoh da neću (baš sam karakter :rolleyes:) ali ipak kupio još 2 puta fripejd (38+38 gb). Stanje 355 gb. Sada mi je kako vidim taj srednji paket 1000 dinara. 2 meseca ne moram da razmišljam o obnovi paketa i dopunama.

Inače i problem sa nestizanjem poruka i ne mogućnošću da se SMSC broj promeni je definitivno do njih. Pogledah sada na drugoj (Vodafone) kartici i tamo je lepo podešen i može da se menja. Sve na istom telefonu...

To je bas cudna situacija...ja mogu da promenim sms centar najnormalnije(huawei p30 pro)

Veliko hvala foruma su @calexx
Uspeh zahvaljujući njemu da rešim.

Zapravo sam sve vreme koristio Google za poruke i tu nije moglo da se promeni. Sada sam prebacio na Samsung i tamo je moglo. Promenio sam broj i onda se vratio na Google i sada mi i na njemu stoji ispravan broj. Nisam probao poruke da šaljem, jer nisam u Srbiji (probaću za par nedelja).

Ali je sigurno problem do Globaltel-a, jer mi u istoj aplikaciji (Google poruke) dozvoljava da promenim za Vodafone taj broj, a za Globaltel ne. Dodatno što rekoh da je kod žene od starta sve dobro podešeno. Može da se desi da su nešto u međuvremenu menjali, a ona je koristila karticu početkom godine (tada je bila u Srbiji), a ja pre ovog sada, avgusta prošle godine.

P.S. Podršku sam kontaktirao pre 10 dana i rekli su mi da je rok za rešavanje 8 dana. Naravno, ništa nisu rešili.

Eto, ako još neko bude imao sličan problem, da zna.

Veliko hvala foruma su @calexx
Uspeh zahvaljujući njemu da rešim.

Zapravo sam sve vreme koristio Google za poruke i tu nije moglo da se promeni. Sada sam prebacio na Samsung i tamo je moglo. Promenio sam broj i onda se vratio na Google i sada mi i na njemu stoji ispravan broj. Nisam probao poruke da šaljem, jer nisam u Srbiji (probaću za par nedelja).

Ali je sigurno problem do Globaltel-a, jer mi u istoj aplikaciji (Google poruke) dozvoljava da promenim za Vodafone taj broj, a za Globaltel ne. Dodatno što rekoh da je kod žene od starta sve dobro podešeno. Može da se desi da su nešto u međuvremenu menjali, a ona je koristila karticu početkom godine (tada je bila u Srbiji), a ja pre ovog sada, avgusta prošle godine.

P.S. Podršku sam kontaktirao pre 10 dana i rekli su mi da je rok za rešavanje 8 dana. Naravno, ništa nisu rešili.

Eto, ako još neko bude imao sličan problem, da zna.
Pa napisah ti pre 7 dana da to uradiš! 🤣

Prilozi

• IMG_20240627_161027.png
    IMG_20240627_161027.png
    126.3 KB · Pregleda: 60
Izvini, mislio sam da mi je Samsung aplikacija za poruke. Ne sećam se da sam išta birao kada sam kupio telefon. U svakom slučaju hvala i tebi :)

Jel beše ako sam nakupio silne gigabajte tako što sam kupovao freepaid, i sad ako aktiviram umesto njega kombinaciju (npr. 1 gb, 50 min/sms), sve će mi se preneti?

Prenece ti se sve bez problema. Mozes i samo 5GB za 340 dinara da aktiviras. Minuti iz freepaida prestaju da vaze, GB ostaju.

Hello svima. Nego, da li Globaltel uopšte ograničava brzinu interneta nakon potrošenih 40 GB u toku jednog meseca?

Vrh Dno