Šta je novo?

Raiffeisen bank

Pa zato kažem zameni samo jedan dolar kroz aplikaciju. Svakako da ćeš moću u poslovnici da ih uplatiš.

Iskreno se nadam da može i u poslovnici kad budem uplaćivao fizički dolare jer nema šanse da ih menjam u ebankingu po ovako nepovoljnom kursu...
Ne moraš jedan ceo dolar, možeš i cent samo da kupiš. Tako sam i ja pre neki dan kupio 0.65€ da zaokružim.

Da li ima neka "kvaka" sa ovim poklonom od 3000 dinara za mlade do 26 godina? Jel potrebno preneti platu u tu banku, ili je potrebno da je kreditni biro "cist"?

Nema nikakvih troškova za iRačun.

Jel ima nekih troskova odrzavanja, video u ugovoru da pise 150 dinara, jel to to ili?
Nema, čak i ako primaš platu. Ugovara se na daljinu video pozivom, dobija Master virtuelna i plastična do 26. posle se reizdaje Visa. Besplatni su nalozi za prenos. Jedino na čemu zarađuju je plaćanje u inostranstvu, odnosno provizija za upotrebu kartice je 1%. Za povezivanje kartice na deviznom, tek posle otvaranja ideš kod savetnika da ti poveže Master na devizni i plaćaš u evrima. Doduše, za tu svrhu možeš na isti način da otvoriš Fluo paket u OTP pa da Masterom plaćaš u inostranstvu bez provizije.

Nema mi novih kartica za iracun na adresu, a evo stare ističu za par dana...

Meni je Viza stigla u petak, a stara ističe krajem meseca. Nova Dina nije ni kreirana, tj. ne vidi se u aplikaciji, što je zanimljivo. Novu Vizu sam video još pre mesec dana.

Meni su kreirane obe početkom meseca, ali nema ni njih ni pinova...

Meni stigle i Visa i Dina u junu. Dina nije bezkontaktna...

Nema mi novih kartica za iracun na adresu, a evo stare ističu za par dana...
Meni nova stigla 15 dana pre isteka stare tj. sada 15. juna. Stara mi je važila do kraja juna. Zovi kol centar da ti naruče novu.

Zar nije bilo da prethodni pin važi za novu karticu 😃

Pa piše na papiru koji dođe s karticom, zar niko ne čita?

Pa o tome pričam, dobiješ karticu u koverti i na papiru piše "važe isti pinovi".

Pa o tome pričam, dobiješ karticu u koverti i na papiru piše "važe isti pinovi".
Ne piše. Kada sam bio na omladinskom, vratio se do ekspoziture kod savetnice i ona mi je to obrazložila. Okretao sam kovertu i papire, ali na papirima standardni tekst. Čak i danas stoji „vaša Visa Electron" iako je barem 4 godine Classic Debit.

Ne piše. Kada sam bio na omladinskom, vratio se do ekspoziture kod savetnice i ona mi je to obrazložila. Okretao sam kovertu i papire, ali na papirima standardni tekst. Čak i danas stoji „vaša Visa Electron" iako je barem 4 godine Classic Debit.
Meni piše.

"Vaša kartica je aktivna....korišćenjem pin koda koji se nije menjao"

Bacio sam pismo, stigla Visa prošli mesec negde oko 20-og. Dina još nije stigla.
Pisalo je da PIN ostaje isti, jasno je pisalo.
Za iOs ne postoji RaiPay a u mbank aplikaciji ne mogu da se vide PIN-ovi. Može sve ostalo.
Wallet Visu vidi kao Debit karticu, dok mbank je i dalje vidi kao Electron (tako se zvala pre milion godina kada su krenuli kod nas).
Treba da stigne Dina ovih dana pa ću da uslikam pismo ako treba.

Novi update mobilne aplikacije je fantastičan, definitivno jedna od ozbiljnih banaka kod nas. Sada je moguće pratiti potrošnju po kategorijama, danima, mesecima kao i stanje investicionih fondova sa lepom grafikom. Kod mene je Android..

I kod mene stigao update, moram priznati fino izgleda.
Kad sam video koliko novca je otislo u kategoriju hrana i pice van kuce bolje da nisu izbacili update :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno