Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam za vas ali ja se malo igram. Mic po mic i osvojismo zlato. Pitanje vremena u cemu cu ostati zarobljen ali nema veze. Cilj je bio da uvecam USDT deo i jesam. Za nedelju dana 4 trejda. Nista nisam radio mesec i kusur pa me opet nesto vuklo da se malo zezam. Opet procenti nisu veliki ako tako gledam ali gain je gain. Nije da je bilo nekih veci dipova ili skokova tako da je i ovo dobro.

P.S.
Ko hoce slike hrane pisite u PP. 😂

Prilozi

• Screenshot_20240620-131851.png
    Screenshot_20240620-131851.png
    130.1 KB · Pregleda: 115
Od marta meseca btc je imao nekoliko ekskurzija preko 70k. Posle dve ekskurzije dalo se videti da se moze lepo zaraditi izmedju 66k (jednom 56k) i 70k btc/usd(t). cestitam na hrabrosti ko je surfovao i capio 5-8%.

E sada ono sto je najbitnije u kom pravcu ce ici. Da li ce jos jednom zalet preko 70k pa zaroniti ili ce sada lagano kao jedrlica.

Udario je u granicu supporta mali nize nego sto se ocekivalo. Verovatno au se povukli nize namerno da otreau ove koji au se naplasili daljeg pada. Merger nije daleko, najavili su proslavu u Turkoj. Krecu lepe vesti i za ocekivati je da krene masovnija akumulacija dok je jos jeftino. Asi ce se svakako uzimati ali i pre mergera sva 3 novcica. Sto se tice cene nemam pojma koliko ce skakati, ima ogromnog potencijala u AI. NVidia je najbolji primer. AI sada gura trziste. Nije iskljuceno da ASI postane novi ETH rokom godina.
Aj ne pisi nista... Kupovao sam FET 😂

Tvoj hajp je maler svima 😂 Ne znaci da si ti nuzno u krivu ali eto 😅

Udario je u granicu supporta mali nize nego sto se ocekivalo. Verovatno au se povukli nize namerno da otreau ove koji au se naplasili daljeg pada. Merger nije daleko, najavili su proslavu u Turkoj. Krecu lepe vesti i za ocekivati je da krene masovnija akumulacija dok je jos jeftino. Asi ce se svakako uzimati ali i pre mergera sva 3 novcica. Sto se tice cene nemam pojma koliko ce skakati, ima ogromnog potencijala u AI. NVidia je najbolji primer. AI sada gura trziste. Nije iskljuceno da ASI postane novi ETH rokom godina.
Ti si bas optimista po pitanju ASI-a 👍I ja se nadam da ce imati lepog skoka u narednim mesecima,koliko to niko ne moze da zna,ali sto bi rekli laicki,sto vise to bolje 🤣Svi smo ovde da bi uzimali zaradu dok ovo donosi .

Optimista sam, sto da ne budem. Sve sto ima veze sa AI skace a ASI ima bas puno potencijala. Ocekivano je se napravi nesto.
Aj da ne malerisem... Videcemo kako se ponasa posle mergera.

Samo optimistično. Ako ne skoči FET, skočiće BNB ili nešto treće. Bogatstvo nema alternativu.

Lep period za akumulaciju altova, ko hoce 3-5x sad je shopping time.

sada je svaki alt na popustu :D
recimo inj je dosta opao i obecava za kasnije

BTC, lagano klizi na dole i vice sve sa sobom. Fet sjajno izgleda trenutno. Volume na BTC-u je dobar, kupuje se. Vratice se cena za koji dan.

BTW nisam rekao, za one koji nisu ispratili, 1-og jula se ocean i agix pretvaraju u Fet a posle ce Fet u ASI.

Volume na BTC-u je dobar, kupuje se. Vratice se cena za koji dan.

Preko 90 dana ne mozemo da dodjemo.do novog All Time High-a.

Zadnje dve nedelje smo u slobodnom padu i da nije bilo ETH odobrenja za ETF sad bi smo bili jos 10% nize.

A jos uvek nismo imali krstenu kapitulaciju da ljudi kazu lepo "gotovo je" tek tada cemo mocinda okrenemo trend i da krenemo u nove visine..

Ja ne znam odakle ti toliki optimizam.

Nadajte se jeseni ili zimi ( a moguce tek sledece godine na prolece da krenemo na gore. )

Preko 90 dana ne mozemo da dodjemo.do novog All Time High-a.

Zadnje dve nedelje smo u slobodnom padu i da nije bilo ETH odobrenja za ETF sad bi smo bili jos 10% nize.

A jos uvek nismo imali krstenu kapitulaciju da ljudi kazu lepo "gotovo je" tek tada cemo mocinda okrenemo trend i da krenemo u nove visine..

Ja ne znam odakle ti toliki optimizam.

Nadajte se jeseni ili zimi ( a moguce tek sledece godine na prolece da krenemo na gore. )
Moguce je ali na jesen ocekujem bar 30% skok.
Odakle mi toliki optimizam? Preziveo sam toliko ciklusa do sada da vidim neke stvari koje se ponavljaju. Sada nije vreme za kapitulaciju jer nije kraj ciklusa. Da je kraj cena bi se prepolovila do sada. Zavrsena je samo prva faza. Nije vreme ni za ATH. To nikako. Nece se cena pumpati sve dok se ne zavrsi akumulacija. Microsystems kupuje brdo BTC-a i ne staju, akumulira se neprestano. Do jeseni ocekujem jako tanke sell ordere i skok cene na neki novi nivo i novo zadrzavanje minimum mesec ili dva. Tek posle toga ocekujem da krene neki pump, oko izbora u USA.
Nece sada cena nikuda, nastavice da varira po par K gore dole kao i sada. Sada smo bukvalno na 10K iz proslog ciklusa. I tada je cena skocila za 3 i nesto na 10 i tu je stajala mesecima dok se akumuliralo. Bukvalno isti scenario ocekujem i sada.
Ne znaci da sam upravu, videcemo. Ali do sada sve izgleda isto. Ne znam sta sam juce jeo ali svih ciklusa se dobro secam.

Pitanje jedno.Vidim sada da Binance pokrece trgovinu ASI tokena 01.07. dok je prelazak FET u ASI najavljen za 15.07. u odnosu 1:1. Kakvo je mišljenje, obzirom da cena ASI moze biti i 0,0001 usdt prilikom konverzije FET u ASI.
Odnosno pokrece trgovinu 05.07. ne 01.07. ali svejedno.

Ubi ti mene ako ja kapiram sta si hteo da pitas :unsure:
Gde si nasao info da Binance krece s trgovinom Asi tokena 1-og?
1-og jula Agic i Ocean se konvertuju u Fet i to je prva faza. Kasnije ce Fet preci u Asi. Binance je najavio da ce to odraditi pre roka ali nisam procitao do sada da ce a trgovinom krenuti tog datuma.

Ubi ti mene ako ja kapiram sta si hteo da pitas :unsure:
Gde si nasao info da Binance krece s trgovinom Asi tokena 1-og?
1-og jula Agic i Ocean se konvertuju u Fet i to je prva faza. Kasnije ce Fet preci u Asi. Binance je najavio da ce to odraditi pre roka ali nisam procitao do sada da ce a trgovinom krenuti tog datuma.
Napisao sam da ne kreće sa trgovinom prvog već petog, a konverzija FET u ASI je planirana za 15-ti ako opet ne odlože

Ok, petog su i objavili da ce krenuti. Sta te konkretno buni?
1. Jula Ocean i Agix postaju Fet. Istog dana Binance gasi sve sto ima veze sa ova 2 novcica, futurse, sve parove itd. Istog dana sklanjaju i sve ordere za Fet.
5. Jula startuju sa trgovinom ASI-ja. Trgovace se apsulitno isto kao da je Fet. Nece postojati oba para u isto vreme na marketu. Nemas razloga da se plasis za cenu.

Ok, petog su i objavili da ce krenuti. Sta te konkretno buni?
1. Jula Ocean i Agix postaju Fet. Istog dana Binance gasi sve sto ima veze sa ova 2 novcica, futurse, sve parove itd. Istog dana sklanjaju i sve ordere za Fet.
5. Jula startuju sa trgovinom ASI-ja. Trgovace se apsulitno isto kao da je Fet. Nece postojati oba para u isto vreme na marketu. Nemas razloga da se plasis za cenu.
Buni me to sto je Asi potpuno nov token koji puštaju u trgovinu 05.07, pre prelaska Fet u Asi a da pri tom nisu nigde zvanicno najavili da će početno trgovanje sa Asi biti po ceni Fet-a. U principu se ne zna cena sa kojom startuje Asi, osim da ce Fet preći u Asi u odnostu 1:1. Da je prvo izvršeno spajanje sva tri tokena u Asi i onda krenula trgovina ne bi me bunilo, ali ovako...

Buni me to sto je Asi potpuno nov token koji puštaju u trgovinu 05.07, pre prelaska Fet u Asi a da pri tom nisu nigde zvanicno najavili da će početno trgovanje sa Asi biti po ceni Fet-a. U principu se ne zna cena sa kojom startuje Asi, osim da ce Fet preći u Asi u odnostu 1:1. Da je prvo izvršeno spajanje sva tri tokena u Asi i onda krenula trgovina ne bi me bunilo, ali ovako...
Ako ce se Fet konvertovati u Asi logicno je i da cena bude 1:1. Nemoj nista da te buni. Trebace malo vremena da se popune orderi ali generalno neko ce vec tu da izmesetari i botovi ce to da opeglaju ocaj posla. Sve ce to da bude ok. Binance je samo malo "pozurio" jer su bili potpuno spremni za onaj prvi datum.

Najavljuju od jula da krece distribucija mt.gox btc. Mislim da su marketmejkeri iskoristili veliko interesovanje za etf i lepo rasprodavali na 70k. U narednih 2-3 meseca ocekujem btc oko 50-60k, uz mogucnost nekog wicka i ispod.
Alt coine su naravno unistili prvo, pa ocekujem da sad kad btc pada krene akumulacija altcoina jer retail ocekuje da ce altvi pasti jos 90% ako btc krene dole pa ce kao i uvek prodavati dno.
Cim prodje ta saga oko mt.gox ocekujem nastavak bull marketa (ili pocetak kako vec ko vidi situaciju).
Retail ce dobiti veliku likvidnost pa tad ocekujem i alt sezonu.

Ako ce se ti novcici prodavati logicno je da roknu cenu sto nize. To ne treba da plasi nikoga, sve ce se to pokupovati u posle odosmo u nebesa.

Opaaaaa, ovo je iznenadjenje. Injective poveziju s Markom Cubanom, puno je love i to ulozeno, deluje kao dobar projekat. Bas me zanima o cemu se radi.

Gde sad da prodajes na lokalnom minimumu... bukvalno cekamo raketicu na ATH u narednih mesec dana, mislim da rekose da ce i ETH ETF krenuti do polovine jula.

Ima prostora eventualno za jos jedan dip nadole u narednih 2 nedelje BTC 60-62k i ETH mozda 3000-3200, taman da se poklopi sa korekcijom na berzi, posle toga "tu da mun".
Malo smo prebrzo udarili u 60k za moj ukus. Nadao sam se da cemo ovde biti tek krajem ove nedelje.

Svakako je ovaj level dobra prilika za dokupljivanje, uz nadu da ce biti neki odbitak. Sada je sve OVERSOLD!

Cekamo Morbiusa za strucno misljenje :)

Ja se mislim da krenem da kupujem krajem nedelje ali tek ako vidim da smo udarili u neki support na ~56 je bio prosli put..

Ali tek za malu lovu.

Dok ne krebem da slusam kako je sve gotovo i kako je kripto propao nedam pare ..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno