Tomiprunet
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 185
A ima i ovo:Koliko ovo zvuci neozbiljno. Ako je nesto bilo nelegalno, pa postalo svima dostupno, logicno da ce u pocetku biti boom na trzistu a posle da ce pronaci fer vrednost. Kako Babic kaze, ovde se stvarno porede babe i zabe.
Blackrock btc etf investitori su kupili preko 300k btc i od pocetka imali samo jedan negativan dan.
Retail je jos uvek potpuno nezainteresovan za kripto, vidi se to po ceni altcoina. Mnogi su se opekli cak i u proslom bull marketu na luni, ftx, celsiusu i sl. a tek posle u bear marketu. Dosle su nove generacije kripto degena koji ne mogu da holduju duze od pola dana i bez problema prodaju u minusu 50% i vise posle par sati. Kupuje se samo hajp i kad cena ide gore. Zato to i koriste manipulatori i stancaju i prodaju im meme coine. Ali nece to jos dugo trajati, trziste se uvek svojim mehanizmima samo ocisti od smeca.
Ima jedna no-brain-required metoda za to kako se igraju bull marketi kada krenu jako.
Ovo mislim na BTC, a ostatak ide sa korelacijom na altove kroz one cikluse koje sam crtao, ponasanje altova kroz BTC pokrete i konsolidacije.
A metoda je sledeca:
Sacekas dump od -20% od vrha do dna. Tada pocnes da kupujes (spot).
Ako nastavi -25% pokret, kupis jos.
-30% pokret, kupis jos.
-35% pokret, kupis jos.
-40% pokret ides all in.
ovi postotci su sa vrha, gde god taj vrh bude na ovom talasu.
Odes na chart i izmeris %.
Svaki pad iznad 20% je buy, uz to da ostavis deo stables-a za jos nize ako da.
Ako ne, kupis ostatak na recovery (jaci recovery, kada se potvrdi kraj korekcije, ne samo na mini bounce).
Meni ovo nekako ide za BTC
73.730 - 30% = 51.611
73.730 - 40% = 44.238