meni izbacuje greskuAko neko ima problema oko registracije MOJ MTS naloga i povezivanje na MAX aplikaciju neka proba ovako (ovo sam dobio na email nalog):
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da registraciju naloga možete da izvršite na portalu putem linka: https://moj.mts.rs/registracija-b2c/nacin-kreiranja-naloga
Predlažemo Vam da registraciju vršite preko JMBG-a.
Nakon kreiranja naloga na našem portalu, potrebno je da sa prodavnice App Store, Google Play, LG Store, Samsung Store preuzmete novu aplikaciju MAX.
Po pokretanja aplikacije, potrebno je da izaberete "Prijavi se" unosite mejl adresu i lozinku koju ste koristili za prijavu na MAX servis i ispratite sledeće korake:
• Posetite internet stranicu www.hbomax.com/rs/sr
• Kliknite na opciju "Prijavi se",
• Izaberite opciju “Poveži se preko operatora”,
• Izaberite Telekom Srbija sa liste operatora,
• Unesite traženo Moj mts korisničko ime i lozinku,
• Unesite ime, prezime, email adresu i lozinku. Unetu email adresu i lozinku ćete koristiti samo za HBO MAX uslugu.
SlepciEvo sta su meni odgovorili na prigovor
Meni je taj treći stb na računu tarifirian 100din. Mene su zvali i rekli da je došlo do greške. Za pretplatu sam morao da podnesem zahtev za povraćaj novca. Videćemo narednih dana da li će sve da se ispravi.Evo i ja sam pisao prigovor za račun. Stigao je račun, naplata dodatnog stb. Do sada nije i tako je trebalo biti. Videćemo njihov odgovor
Vas vise izlazi na internet preko iste ip adrese. To za obicnog korisnika uglavnom ne znaci nista osim sto moze biti zabranjen pristup nekim sajtovima. Recimo tvoj komsija uradi nesto maliciozno na nekom sajtu pa ga banuju preko ip adrese. To znaci da ces i ti biti banovan.da i meni je 234 , sta to znaci CGNAT mozes pojasnit![]()
Prijavite Ratelu. Dobili ste odgovor na prigovor i drugo vas ne interesuje. Pošto se radi o nepravičnom postupanju operatora, moraju da zaprime što više pritužbi za konkretnu situaciju.
Nemam zivaca. 25. Mi istice UO i slatko cu da im vratim sve uredjaje za net i tv.Prijavite Ratelu. Dobili ste odgovor na prigovor i drugo vas ne interesuje. Pošto se radi o nepravičnom postupanju operatora, moraju da zaprime što više pritužbi za konkretnu situaciju.
Problem je što rok za raskide zbog migracija je već prošao, a obaveštenje nije sadržalo činjenicu da gubiš pravo na ugovoreni dodatni STB bez nadoknade. Jesi bio saglasan sa promenom paketa, ali ne i nepoštovanjem ugovorene odredbe.Zašto bih se mlatio sa ratelom ako sam dobio penal da pobegnem od njih da ne moram da čekam januar. Po meni ovo spada pod član 131.
30 dana je otkazni rok. Nadam se da si već podneo zahtev za raskid, odnosno učini to što pre, pošto nakon ugovorne obaveze ide po punoj ceni, a obračunaće ti srazmerno broju dana (od 25. do 9.)Nemam zivaca. 25. Mi istice UO i slatko cu da im vratim sve uredjaje za net i tv.
Ja sad opet probao da se ulogujem i opet neće... ko zna šta su uradiliJa sam to prekjuče primetio i ovde napisao, malopre sam uspeo da se ulogujem.
Inače, promena nikakvih nema, u smislu objedinjavanja šifre mts i supernova, ili logovanja na max.
Videću, čekam odgovor.Meni stoji 150 din .Opasan bezobrazluk.Meni je taj treći stb na računu tarifirian 100din. Mene su zvali i rekli da je došlo do greške. Za pretplatu sam morao da podnesem zahtev za povraćaj novca. Videćemo narednih dana da li će sve da se ispravi.
Da proverim ovo. Skoro bio do njihove poslovnice i pitao za osnovne informacije o otkaznom roku pre isteka ugovora i da li se nesto popunjava. Receno mi je da vise nema otkaznog roka i da se oprema vraca na dan isteka ugovora. Vratio se sutradan i pitao drugu radnicu i dobio sam istu informaciju. Da li stvarno vise nema otkaznog roka ili je to bio pokusaj prevare pa ko se upeca, gde korisnik mora da plati za jos 1 mesec jer nije podneo zahtev za raskid na vreme, jer rec korisnika da mu je salterski radnik rekao TO nije nigde evidentirana i nece imati nikakvu vrednost kad dodje vreme da se vrati oprema, vec ce po maksimalnoj ceni ici naplata ako onda krene otkazni rok? Samo pitam...30 dana je otkazni rok. Nadam se da si već podneo zahtev za raskid, odnosno učini to što pre, pošto nakon ugovorne obaveze ide po punoj ceni, a obračunaće ti srazmerno broju dana (od 25. do 9.)
za sve za poskupljenje i prelazak tj migraciju za nove pakete %%Obaveštenje za sta?
Molim te podeli link sa mnom.za sve za poskupljenje i prelazak tj migraciju za nove pakete %%
izvoliMolim te podeli link sa mnom.
haha ja se borim za novi ugoivor sad@Naci
Odbranili smo magistarski rad zimus na tu temu. 😂
@Red Zmaja
![]()
Od 1. marta aktuelna komercijalna ponuda važi za sve Supernova korisnike
mojasupernova.mts.rs
Hvala ali ovo važi od prvog marta. I nema veze sa dodatnim stb koji pokušavaju da naplate od majskog racuna. Meni explicitno piše 5 i ima toga da se držim. Takođe u odgovoru zaštitnika piše da korisnike treba i formirati jasno, ja jasno ne vidim ovde broj stbova.izvolihttps://mojasupernova.mts.rs/a1697/...a-ponuda-vazi-za-sve-Supernova-korisnike.html
haha ja se borim za novi ugoivor sad![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari