Tražiš umanjenje pretplate pod obavezno. Meni su umanjili račun za 10 dana 479.90 din.Ni na novom računu nema nove šifre korisnika, lepo ja rekoh, dok oni sve prebace na te nove šifre, ima da prođe 3-6 meseci. To je odgovor i kad će Max 😂
i email koji ste stavili u ugovoruKako ide za logovanje na supernovaott? Sifra korisnika, i sta jos?
Ja sam ih juče zvao zbog istog problema i tražio sam da mi koriguju račun i danas mi je stigao sms da su uvažili moj zahtev i da mi je račun za maj umanjen za 380 din. Naravno, to ću isto uraditi i za jun kada dođe vreme. Nažalost, rešavanje samog problema u vezi max servisa nije na vidiku.Ja se dopisujem sa njima još od kako se prešlo na Max (dakle 20+ dana), i evo danas su konačno odgovorili sa "višeg" nivoa i to vrlo "korisno"
Citiram deo odgovora: "Proverom je utvrdjeno da je neophodno da ponovo instalirate aplikaciju i ulogujete se sa validnim podacima, kako biste koristili HBO MAX aplikaciju"
Šta reći..
Ja nemam mts nalog i ne prihvata mi šifru korisnika, pokušavao i direktno preko app, koristio rešenja koja sam čitao u temi ali uzalud..
Inače, tražio sam od njih i umanjenje računa da ih malo ubrzam, ali su me kroz isti mejl odbili jer mi je hbo besplatan u okviru paketa pa nema osnova za umanjenje, što je ok ali je ta stavka bitno uticala na produženje ugovora sa njima i ne daje im za pravo da tek tako prestanu sa pružanjem usluge.
Moze a ja sam im prigovor uputio preko kontak centra usmeno i dobio sam SMS potvrdu da je prigovor prihvacen i u razmatranje, a potom sam dobio i SMS da je usvojenDa li i prigovore na račun šaljete na [email protected]?
Ljudi rade, budite bez brige.
Ako imaš moj telekom profil plati preko aplikacije, ako ne odeš do poslovnice.Racun mi jos nije stigao. Zovem ih niko se ne javlja.
Sta mi je ciniti?![]()
Do 15.6. ili 20.6.Do kad najkasnije treba da se plati?
Ali mislim da nije problem da se plati i krajem meseca, pre 1.7.Do kad najkasnije treba da se plati?
kako ? meni jos nisu resili posle sigurno 3 nedelje lolResili su mi MAX posle dva poziva kol centru i tri maila.
hvala ja sam ih zvao jedno 5 puta sigurno jos uvek nista nije resenoPoslali su mi novi login za moj mts i sa tim sa uspeo da povezem provajdera i nalog na aplikaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari