Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje mišljenje je da je lik Walter-a White-a, jedna od najperfektnijih simbioza scenarija i glume, u istoriji TV produkcije, ali razumem da svi ne dele takvo viđenje.

Meni je recimo, Seinfeld, i pored ozbiljnog i predanog pokušaja od čak 2 odgledane sezone, maksimalno dosadan, i pored toga što se mnogi kunu u tu seriju. :D
Ono sto sam video prilikom gledanja BB je da je Malkomov cale tj Walter dosta zanimljiv lik, e sada zasto nisam gledao najverovatnije sto se napravio taj neki haj tada ili sam imao n serija zapocetih sa gledanjem i malo se prezasitio.

Sto se tice Seinfilda ni je nisam mogao da je gledam, nije mi smesna, a zato sinoc gledao Rejmonda slatko se ismejao.

Ukusi su čudo :)
Breaking Bad je realno onako osrednja, ne toliko loša prva sezona. Posle je istorija... Još se neke dobre stvari razvile iz te priče.
Generalno je malo drugačije iz današnje perspektive posmatrati te prilično davno snimljene serije. BB je završen pre više od 10 godina.
Meni je tu i dalje neki broj naslova koji mogu uvek da ponovo odgledam: Homicide..., Wire, Band of Brothers, Firefly, Sopranovi, Mučke... Ko zna šta sam zaboravio ali npr. Sajnfilda ili Rejmonda sam probao koji put i ne ide mi.

, i pored toga što se mnogi kunu u tu seriju.
Taj sam :ROFLMAO:
Mada Seinfeild sam gledao prvi put kao klinac na preskoke kad su puštali na B92 čini mi se.
Bilo mi je zanimljivo ali ne nešto wooow.
Međutim posle kad sam, da kažem odrastao i malo sazreo, uzeo sam ponovo da ga gledam i jednostavno me serija oduvala, drigačije me je udarila.
Imam seriju na HDD i dan danas znam neku nasumičnu epizodu da zavrtim kao i Mućke i Allo Allo npr.

Te tri serije su meni sveto trojstvo što se tiče sitkoma.

U Allo Allo mislim da ide na nekom Pink kanalu, ono je vrh od komedije.
Mucke, scena sa lusterom, ono kada pada Delboj sa sanka, ili kada neke demnstracije makljaza i on prolazi kolima, uredno ga prpuste i u fazonu e kad ce onaj videorekorde, e kad ce ono, kad ce ovo (obe strane panduri i civili), tu scenu akda vidim uvek se nasmejem.
Zena i ja gleedamo Rejmonda i smesni su nam dogafjai i situacije jer se cesto zamisljamo u njihovoj kozi, na stranu sto je Rejmond sebicni egomanijak i misli samo na svoje dupe, za odmranje mozga od dece je odlicna.

Sad ce da dodje neko i kaze da je Allo Allo smece i idemo tako u krug 😅
Interesantno ali ne znam i/ili nisam čuo da je iko za Mućke i Alo Alo rekao da su smeće serije.
Za svaku tu neku kultnu seriju sam čuo barem od nekoga da je smeće i sl ali za Mućke i Alo Alo nikada

Interesantno ali ne znam i/ili nisam čuo da je iko za Mućke i Alo Alo rekao da su smeće serije.
Za svaku tu neku kultnu seriju sam čuo barem od nekoga da je smeće i sl ali za Mućke i Alo Alo nikada
Pa neko iznad reče da su mucke precenjene. Da li je sprdnja ili ne, ne bih da diskutujem.

Uglavnom, poceo sa gledanjem druge sezone tokyo vice, za sada deluje ok.

Uglavnom, poceo sa gledanjem druge sezone tokyo vice, za sada deluje ok.
Mene je prijatno iznenadila.
Ja završih Griseldu sinoć, 6.5/10 od mene. Ok, bila je moćna u Majamiju, ali ne kapiram zašto je se toliko plašio Eskobar, ako su uopšte tačni ti navodi. Ili je 'pak nisu verodostojno prikazali u seriji.

Ko kaze za Mucke i Alo Alo da su smece može slobodno da me izbriše iz liste prijatelja.

Završio 3 body problem na mišiće. 6.5/10. Kriterijumi idu na gore, prelazim na serije iz 90ih.

Ne postoji i neće postojati bolja serija / komedija od Mućki.
To je aksiom.

Drugacije je nesto gledati pre 30 godina na jednom od tri kanala.. drugo je danas reprizirati.
Mucke definitvno jesu pet nivoa iznad alo alo.. ali kao i The Wire, ne radi vise. Bar mene ne radi vise.
Ostarili smo krajem devetesetih vec, izgleda

Mädchen Amick mmmmmmmmmmmmmm😍

Evo nešto novije što odgledah, bogami u cugu:
Još jedna iteracija ovog škotskog detektiva, koja ne razočarava. Odličan glavni glumac; poslovično sumorno vreme u prelepom Edinburgu, i dobar scenario. What's not to like. :)

Dobar je novi Rebus i meni, doduse nece prijati ljudima koji nisu navikli na takav ambijent i atmosferu serije ali da je ne dobar nego odlican scenario i produkcija je sigurno...

Ali nema je na SkyShowtime-u?

Jedini razlog zašto vam se sve ovo ne obriše je što bukvalno nema šta da se gleda a da je novo i vredno pomena :(

Pa ima, nije da nema, nego je ova tema, kao i ona o filmovima postala bas neobavezna. Neko se priseti neke serije ili filma pa to obavezno ovde postavi..,pa se malo tracari oko toga... ;)

Evo - A Shop for Killers Netipicna korejska serija, jer kod njih obicno rade nozevi ali ovde radi vatreno oruzje.

Ili - New Bandits Nema pozitivnih likova. Svi do jednog su najobicniji zlikovci..

Da, tanko ovih dana novog sadržaja... I ja pustio Kalifornikaciju, mozak na pašu, a i iskoči poneka s.i.s.a...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno