Koristim ga ja trenutno,smorio me Samsung pa presao na 12R,ne znam sta te konkretno zanima,ekran je fantastican meni licno bolji od s24plus sto se tice prikaza boja itd,svetlina je vrlo dobra nije rang 24plus ali za nijansju niza ali nista strasno,kad se koristi manual mod ili auto mod nema razlike to mi je jedino cudno bilo auto bi trebao biti veci,ja razliku ne vidim a to mi je najbitnija opcija,signal i kvalitet razgovora je dve klase iznad 24plus imao sam obe verzije i SD i EXY jednostavno je na visem nivou,baterija odlicna skida se sa punjaca oko 9h ujutru uvece oko 22h sam u proseku na 40ak posto,jednom sam je testirao izdrzao je skoro 48h malo manje tacnije,uslovi su napolju mi je non stop na 100posto u zatvorenom na 50posto ne ispod,ne igram igre,bez drustvenih mreza bilo koje vrste.sve oneplus app i bloatware uklonjen ADB,koristim ga bez zastite jeste malo klizav al naviknes se za par dana,ima fabricku foliju,ne dolazi sa punjacem,narucio sam sa alija supervooc punjac cekam da dodje,punim ga sa gan 65w xiaomi ok je ali svoc je svoc,sto se tice kamere preko dana je bas bas dobra kretajuce objekte znaatno bolje hvala i slika bez zamucenja kao na 24+ sto mi je radio,u nocnim uslovima takodje odlican ja sam generalno vrlo zadovoljan mislim da 12 model u odnosu na 12r nije vredan doplate,placen 540eur KP,ako treba nesto jos kazi,o brzini i fluidnosti necu ni da pricam nema ni najmanjeg seckanja ni u chrome ni u app niti bilo gde,ne koristim stock launcher,NOVA se koristi,crna verzija nema otisaka prstiju po kucistu itd,ali prasina oce bas da se hvata kad se nosi maska zato je i ne nosim jer me bas iritira prasina bas se mnogo vidi i to sve sve kupi izmedju bocnih stranica telefona i same maske, nillkin superfrost sam koristio,tako da sam odustao od maske jeste rizik al ne mogu tu prasinu da gledam nikako,VOLTE na Yettelu radi out of the box.