jevic989
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2022
- Poena
- 60
Ne pojavljuje se na spisku Nigerija, mozda trebam drugu zemlju da izaberem?urbanvpn?
Ne pojavljuje se na spisku Nigerija, mozda trebam drugu zemlju da izaberem?urbanvpn?
Pisano je da log in ne radi kad je upaljen VPN. Prvo logovanje, tek posle toga se pali VPN, pa onda refresh stranice kako bi pokazao ispravne cene.Nisam nikako mogao da se ulogujem sa starim nalogom (prvobitno srpski, pa preseljen na Tursku) preko Nigeria VPN-a, pa sam morao da napravim novi nalog, ostalo je bila formalnost, prošlo sve iz prve. Dok radi ovako gledaćemo, ako blokiraju, gledaće se par meseci godišnje kad ima nešto vredno gledanja.
Urban vpn Google Chrome ima Nigeriju. Jedino ako u poslednjih par dana nisu sklonili.Ne pojavljuje se na spisku Nigerija, mozda trebam drugu zemlju da izaberem?
Prevideh ovo za logovanje starog naloga. Na PCiju radi i Tunel bear vpn za Nigeriju. Probao sam dok sam pokušavao da se ulogujem, mada dobro je ispalo jer drugarima kojima dajem da koriste Netflix ponovo radi na televizorima, dok ih ne blokiraju ponovo...Pisano je da log in ne radi kad je upaljen VPN. Prvo logovanje, tek posle toga se pali VPN, pa onda refresh stranice kako bi pokazao ispravne cene.
Urban vpn Google Chrome ima Nigeriju. Jedino ako u poslednjih par dana nisu sklonili.
Zamolio bih kolegu da ovaj nas egzibicionizam sa bracom Nigerijcima ne naziva prevarom, buduci da me to licno pogadja kao nebinarnogNigerijca… na početku ‘nigerijske Netflix prevare’ nije moglo preko TunnelBear, isto je i mene slao na neku EU državu… posle nekog vremena probai i prošlo je bez problema na iOS - proradion TunnelBear Nigeria VPN…
U Hrvatskoj, na primer, kada ti je jezik interfejsa podešen na hrvatski, prikazuje ti isključivo naslove sa prevodom, a oni neprevedeni kao da ne postoje. Verovatno ni ne planiraju to prevoditi pa su zato ovo uradili kako bi se stvorio “privid” da je lokalizacija stopostotna. Glupost.Uplatio Netflix posle dugo vremena i opet sam ostao razočaran kao i zadnji put koliko je sadržaja bez "našeg" prevoda, bukvalno pola sadržaja nema prevod, ajde za neke nepoznate i manje poznate stvari pa da razumem, al ono neke najpoznatije serije i filmovi nemaju prevod.
Pa imaš na nekih 20-ak možda naslova, što je bilo i pre. Nisu u zadnje vreme ništa novo dodavali.ima li uopste srpskih prevoda od kako se netflix nudi preko a1?
Koja je razlika između "iritantnih" i prilagođenih? 😅Da dodam, hrvatski prevodi nisu iritantni hrvatski prevodi. Kao da su u startu prilagođen i za nas.
Nema besplatnog meseca na NetflixuJa sam upravo aktivirao Netflix 4k pretplatu preko Nigerije (Tunnelbear) i prvi mesec gratis, prva naplata 26.6. - prosla verifikacja karticom.
Evo meni se upravo desilo, aktivirao sam 15.05, ja sam odmah ultimate uzeo, uredno skinut novac, sad usao da odgledam nesto pre spavanja i...cvrc...upalih Nigeria vpn i opet platio iznova, nista mi nije jasno...Opet ja..
Pre 8 dana sam uspeo da odradim Nigerijski netflix sa bezplatnim nigerijskim vpnom..posle dosta mučenja i iskakanja poruke
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
Uspeo sam da uzmem 720p i prebacim odmah na 4k..pisalo mi je da je sledeća naplata 5tog juna,sve bilo super..
Danas ulazim na netflix,vidim da nisam više pretplaćen,obratim se suportu,pričaju o bezbednosnim razlozima.. i sad opet iskače ona poruka...
There appears to be a problem with the payment method you are trying to use.
Prošao neko ovako?zna šta se dešava?
Evo meni se upravo desilo, aktivirao sam 15.05, ja sam odmah ultimate uzeo, uredno skinut novac, sad usao da odgledam nesto pre spavanja i...cvrc...upalih Nigeria vpn i opet platio iznova, nista mi nije jasno...
U pravi si nisam primetio da mi je skinut novac sa kartice, tacnije 374,90RSD.Nema besplatnog meseca na Netflixu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari