Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja sam to odradio pre par meseci sa prvom aplikacijom koju mi je GP izbacio kad sam kucao free Nigeria Vpn. Mislim da se zvala Vpn Nigeria i nesto kao turbo master

Da li preko Netflix Nigerije ima opcija odabira godisnje pretplate?

To nema nigdje.

A i nema smisla nešto plaćati unaprijed, a svakog trena ti može biti isključeno, kao što su bili isključivali turske naloge.

Nisam nikako mogao da se ulogujem sa starim nalogom (prvobitno srpski, pa preseljen na Tursku) preko Nigeria VPN-a, pa sam morao da napravim novi nalog, ostalo je bila formalnost, prošlo sve iz prve. Dok radi ovako gledaćemo, ako blokiraju, gledaće se par meseci godišnje kad ima nešto vredno gledanja.
Pisano je da log in ne radi kad je upaljen VPN. Prvo logovanje, tek posle toga se pali VPN, pa onda refresh stranice kako bi pokazao ispravne cene.

Ne pojavljuje se na spisku Nigerija, mozda trebam drugu zemlju da izaberem?
Urban vpn Google Chrome ima Nigeriju. Jedino ako u poslednjih par dana nisu sklonili.

Pisano je da log in ne radi kad je upaljen VPN. Prvo logovanje, tek posle toga se pali VPN, pa onda refresh stranice kako bi pokazao ispravne cene.

Urban vpn Google Chrome ima Nigeriju. Jedino ako u poslednjih par dana nisu sklonili.
Prevideh ovo za logovanje starog naloga. Na PCiju radi i Tunel bear vpn za Nigeriju. Probao sam dok sam pokušavao da se ulogujem, mada dobro je ispalo jer drugarima kojima dajem da koriste Netflix ponovo radi na televizorima, dok ih ne blokiraju ponovo...

Kad sam pokušavao TunnelBerar na Nigeriju, mene je videlo ili u Španiji ili u Nemačkoj, kako kad, i nije moglo. U tom momentu u Urban VPN nije bila Nigerija pa sam koristio neki sa app store, ali zaboravio sam ime.

… na početku ‘nigerijske Netflix prevare’ nije moglo preko TunnelBear, isto je i mene slao na neku EU državu… posle nekog vremena probai i prošlo je bez problema na iOS - proradion TunnelBear Nigeria VPN…

… na početku ‘nigerijske Netflix prevare’ nije moglo preko TunnelBear, isto je i mene slao na neku EU državu… posle nekog vremena probai i prošlo je bez problema na iOS - proradion TunnelBear Nigeria VPN…
Zamolio bih kolegu da ovaj nas egzibicionizam sa bracom Nigerijcima ne naziva prevarom, buduci da me to licno pogadja kao nebinarnogNigerijca :p :p :p :p

Eo posle pola godine poskupelo i meni na 5000🤣

Uplatio Netflix posle dugo vremena i opet sam ostao razočaran kao i zadnji put koliko je sadržaja bez "našeg" prevoda, bukvalno pola sadržaja nema prevod, ajde za neke nepoznate i manje poznate stvari pa da razumem, al ono neke najpoznatije serije i filmovi nemaju prevod.

Uplatio Netflix posle dugo vremena i opet sam ostao razočaran kao i zadnji put koliko je sadržaja bez "našeg" prevoda, bukvalno pola sadržaja nema prevod, ajde za neke nepoznate i manje poznate stvari pa da razumem, al ono neke najpoznatije serije i filmovi nemaju prevod.
U Hrvatskoj, na primer, kada ti je jezik interfejsa podešen na hrvatski, prikazuje ti isključivo naslove sa prevodom, a oni neprevedeni kao da ne postoje. Verovatno ni ne planiraju to prevoditi pa su zato ovo uradili kako bi se stvorio “privid” da je lokalizacija stopostotna. Glupost.

ima li uopste srpskih prevoda od kako se netflix nudi preko a1?
Pa imaš na nekih 20-ak možda naslova, što je bilo i pre. Nisu u zadnje vreme ništa novo dodavali.

Ako se ne varam, zadnji naslov sa srpskim titlovima (i čak i srpskom sinhronizacijom) je Netflixov animirani film “The Mitchels vs The Machines” 2021. godine.

Poslednja izmena:
Srpskih ima baš malo, uglavnom ima hrvatskih, ali ni njih nema na nekim baš poznatim serijama npr. Breaking Bad, Dexter, Better Call Saul... i još dosta njih, takođe i za mnogo poznatih filmova nema naših prevoda.

Da dodam, hrvatski prevodi nisu iritantni hrvatski prevodi. Kao da su u startu prilagođen i za nas.

U broju novohrvatskih reči.

• Like
Reagovanja: S03
Opet ja..
Pre 8 dana sam uspeo da odradim Nigerijski netflix sa bezplatnim nigerijskim vpnom..posle dosta mučenja i iskakanja poruke
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
Uspeo sam da uzmem 720p i prebacim odmah na 4k..pisalo mi je da je sledeća naplata 5tog juna,sve bilo super..
Danas ulazim na netflix,vidim da nisam više pretplaćen,obratim se suportu,pričaju o bezbednosnim razlozima.. i sad opet iskače ona poruka...
There appears to be a problem with the payment method you are trying to use.

Prošao neko ovako?zna šta se dešava?

Ja sam upravo aktivirao Netflix 4k pretplatu preko Nigerije (Tunnelbear) i prvi mesec gratis, prva naplata 26.6. - prosla verifikacja karticom.

Nisam video da je neko pominjao kupovinu netflixa preko kineza a sumnjam da i to niste razmatrali?
kako to radi?
Screenshot 2024-05-27 000331.jpg

Opet ja..
Pre 8 dana sam uspeo da odradim Nigerijski netflix sa bezplatnim nigerijskim vpnom..posle dosta mučenja i iskakanja poruke
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
Uspeo sam da uzmem 720p i prebacim odmah na 4k..pisalo mi je da je sledeća naplata 5tog juna,sve bilo super..
Danas ulazim na netflix,vidim da nisam više pretplaćen,obratim se suportu,pričaju o bezbednosnim razlozima.. i sad opet iskače ona poruka...
There appears to be a problem with the payment method you are trying to use.

Prošao neko ovako?zna šta se dešava?
Evo meni se upravo desilo, aktivirao sam 15.05, ja sam odmah ultimate uzeo, uredno skinut novac, sad usao da odgledam nesto pre spavanja i...cvrc...upalih Nigeria vpn i opet platio iznova, nista mi nije jasno...

Prilozi

• Screenshot_20240526_234627_Chrome.jpg
    Screenshot_20240526_234627_Chrome.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 63
Evo meni se upravo desilo, aktivirao sam 15.05, ja sam odmah ultimate uzeo, uredno skinut novac, sad usao da odgledam nesto pre spavanja i...cvrc...upalih Nigeria vpn i opet platio iznova, nista mi nije jasno...

ne razumem ni ja..znači nije samo meni..možda da svakih par dana uđemo uz pomoć vpn upalimo nešto kao u nigeriji..?

Nemam pojma, sacekamo da se jave ostale kolege...da li je bug u sistemu ili nesto trece...

Ja sam bio kod suportayi kažu kao da iz bezbednosnih razloga..i nešto spominjali različite adrese..
Ako znaš malo bolje engleski idi u čet sa njima pa se raapitaj

Verovatno ip adrese ili vide da pristupas iz razlicitog regiona...hmmm to bas i nije razlog da ukinu uredno placenu pretplatu posle 11 dana koliko god da je placena...
Znam, al sacekacemo da vidimo da se javi jos neko

Pa da,različiti regioni zato su ukinuli..al mesecima imao turski nalog,sad evo ovo..izgleda da idu tako random ako se drugi ne žalili da se i njima dogodilo

Vrh Dno