a sta bi ti neki program po mogucnosti samsung balkan proizvodnje i to sa trg playa?Jel ima neki "ledžit" način za promenu CSC-a, bez root-a i upotrebe softvera nekih tamo azijata?
Moj S23 je iz A1. Promenio mu csc u SEK i dobijam update regularno (OTA). Probaj ako neće tako da ga prikačiš na računar i pokreneš SmartSwitch na istom.Mislio sam od operatera, ne mora da bude zaključan na mrežu. Ja na s23u nisam dobijao update na SEK, dok na ILO dolaze prvi.
Onda je taj SEK verovatno za operatera, pošto meni ne vuče apdejt. Videću da ga prikačim na komp da li ima drugi ili da menjam csc jer ovako očigledno neće stići. Ili da prebacim na INSMoj S23 je iz A1. Promenio mu csc u SEK i dobijam update regularno (OTA). Probaj ako neće tako da ga prikačiš na računar i pokreneš SmartSwitch na istom.
Prijatelju to je samo mobitel, samfrp je provjerena aplikacija.De brate to na telefon od hiljadu i nesto evra..
Dešava se meni ista stvar , na S24U i to isključivo na 5ghz opsegu a 3 zadnja apdejta nisu rešila problem. Prelazno rešenje za mene je spuštanje rutera na stariji wifi standard 802.11n i kad to uradim nema nijedne diskonekcije.Da li se još nekome dešava da se s23 raskačinje sa wifi mreže?
Već izvesno vreme mi se ovo dešava, nije nešto što me baš tangira, ali čisto da pitam da li neko ima slična iskustva.
Ne mogu da se setim da sam ovaj problem imao odmah nakon kupovine (jun '23), već posle nekog vremena.
Ni jedan od silnih redovnih update-a nije doprineo da se problem više ne javlja.
Wifi koristim samo kod kuće, preko običnog vdsl modema.
Prvo sam mislio da mi problem možda pravi sakriveni ssid, ali nije to. Probao gomilu puta reset network settings-a na telefonu, menjanja frekv. opsega na modemu, ma jok, i dalje se desi.
Situacija je takva da ste recimo nakačeni na kučni wifi, drndate tel sve ok, ostavite ga tako povezanog neko vreme, uzmete ponovo, ikonica za wifi je tu, pokrenete nešto, tel. prijavi "proverite internet konekciju", zatim nestaje wifi ikonica, i posle par trenutaka se ponovo nakači i sve bude ok
Nije dhcp lease time na modemu, pa da se raskačinje automatski posle nekog vremena. Svi ostali kućni uređaji nakačeni na vdsl modem nemaju ovaj problem.
Nema DBT za S seriju, vec EUX generalno za evropu.Morao sam da vratim na EUY, tu je povukao apdejt odmah pa sam ga vratio na SEK. Koliko videh u padajućem meniju ima samo jedan SEK pa ne znam zašto nije htelo. Jel imao neko sličnu situaciju? Takođe, ne mogu da prebacim na DBT, nema ga u meniju i neće da ga prihvati kao opciju
Neces dobijati update jer ti je telefon sa mreze. Moras svaki put vratiti na EUY da povuce update, pa onda vratis na SEK.Vratio sam SEK posle apdejta pa ću da vidim sledeći mesec kako će biti. Bio dam pre na ILO ali mi se ne sviđa kako je vikend obeležen u kalendaru. Znam da je sitnica ali dosta mi je bitan kalendar
Da li daju neke popuste ?Nije sa mreže, već sam pisao. Kupljen u Samsungovoj radnji u TC Ušće
Ovo nije tačno. Već sam napisao da je moj S23 sa A1 mreže i dobijam OTA iako sam ga prebacio na SEK.Neces dobijati update jer ti je telefon sa mreze. Moras svaki put vratiti na EUY da povuce update, pa onda vratis na SEK.
If you want to enable native call recording, caller ID, and Samsung Pay on your Samsung Galaxy phone, you can switch to one of the following CSC codes: BKD, EGY, ILO, INS, LYS, NPL, SEK, SLK, THL, and TUN.Vratio sam SEK posle apdejta pa ću da vidim sledeći mesec kako će biti. Bio dam pre na ILO ali mi se ne sviđa kako je vikend obeležen u kalendaru. Znam da je sitnica ali dosta mi je bitan kalendar
ma nema ogranicenja, sve radi, jedino OTA moze da zeza.Meni je povukao apdejt tek kad sam ga vratio na EUY. Kao što rekoh, telefon nije sa mreže pa ne znam gde je problem. Vratio sam ga sad na SEK pa ću da eksperimentišem sa sledećim. Ne verujem da ima neko softversko ograničenje na ovaj region, jer imam sve funkcije sa SEK-a
ako misliš na Kizu:Pa onaj padajući meni ne nudi različite vrste csc-ova. Jedan SEK, ILO... A kolega iznad je pisao da je dobio na telefonu iz A1... Ko zna...
Može.Pozdrav,
Imam jedno tehnicko pitanje. Da li je moguce otkljucati telefon putem face unlock, ali da se pre toga ne dira power dugme ili tap na ekran. Tj kada je ekran ugasen, da li mogu samo da pogledam u telefon da se otkljuca, a da pre toga ne radim nijednu aktivnost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari