Tada su kupljeneNarucene oko 25 februara ili su tada imale poslednji status?
Ako te nema na adresi, poštar vraća pošiljku u poštu i tu će biti 2-3 nedelje (nisam siguran tačno toliko). U tom periodu, možeš lično bilo kad da odeš po pošiljku.Pozdrav drugovi,
Prvi put sam naručio nešto iz Holandije dali su mi kod koji počinje sa LA1234567NL
Sad me zanima da li ovaj kod ima normalno praćenje kroz Srbiju tj da li je ovo preporučena pošiljka ili obična na njihovom sajtu je ispraceno do ulaska u Srbiju, ali me buni na primer kad sam naručivao nesto iz slovenije bude SI-2006 - Prijem paa onda sve uredno kod nas pracenje ovde bi trebalo da bude NlHAGA - prijem ali nema toga kod je poceo kod nas da radi tek kada je ovaj paket usao u Srbiju
Strah me je da se posiljka ne vrati jer sam se u mredjuvremenu preselio a ako je ovo normalno pracenje kako bi trebalo taj dan kad stigne otisao bi direkt u postu po njega
Nemam nekih iskustava sa ovim ako ima neko voljan da mi pomogne i da napomenem čovek koji mi je poslao ovo mi je rekao kao nema problema ubacice ti u sanduče pa me čudi kako može bez potpisa da ubaci preporuceno jer da nije ne bi ni kod radio
Totalno sam zbunjen molim za pomoc
Sve poslije "za carinu" je otišlo s carine.
Hvala na odgovoru a imaš li iskustva što se tiče ovog praćenja msm to što kod radi na posta.rs sajtu jel too znači da ima pracenje kroz srbiju i da ga moraju skenirati?Ako te nema na adresi, poštar vraća pošiljku u poštu i tu će biti 2-3 nedelje (nisam siguran tačno toliko). U tom periodu, možeš lično bilo kad da odeš po pošiljku.
Jer to je malo mesto BB bez ulice i brroja ne znam moze li da naglasi nepotpuna adresa i odma da ga vrati nazadAko te nema na adresi, poštar vraća pošiljku u poštu i tu će biti 2-3 nedelje (nisam siguran tačno toliko). U tom periodu, možeš lično bilo kad da odeš po pošiljku
Nije. To znači da tvoja pošiljka još nije došla na red
to ili RSBEGC što znači da je otišla direkt u lokalnu poštu bez carinjenjaMislim da moraš da imaš neki status sa brojem tipa 62100 ili slično. To je znak da je izašla sa carine
Tako jeto ili RSBEGC što znači da je otišla direkt u lokalnu poštu bez carinjenja
Pa ti si onda odlican,kada je NS u pitanju, ja uh imam koje su zadnji status iz tog perioda (20-25/02) a nigde ni traga ni glasa od njih.Tada su kupljene
Više od mesec dana od poslednjih statusa
Izračunaj mi kad će ova onda 😁
NS naravno…Pogledajte prilog 439606

Tačno, ja naručio igračku za malog brata, koštalo oko 3000 din i oni carinili čak i ako mi je pisalo RSBEGC na sajtu pošteRSBEGC ne mora da znači da je bez carinjenja. Lično sam imao par pošiljki sa tim statusom koje su redovno ocarinjene i naplaćen PDV.
Imam i ja jedan od 29. Izgleda da “brže” prodju samo ovi paketi što nemaju troškove.Meni laknulo da vidim da ne stoji samo moj paket tako dugo, pa evo, mozda i ja nekog utesim da moj stoji jos od 29. marta (isto NS).
Pogledajte prilog 439633
Meni je pre koju nedelju stigao paket sa tim statusom, platio sam i PDV i carinu sve u fullu. Čisto da znaju ljudi da se ne iznenade kad stigne. 🙂20% pdv bi trebao uvek da se naplati a to je kod nas lutrija, carinjenje je druga stvar, koliko znam kada je RSBEGC ne ide na carinu i većini dođe i bez naplate pdv-a
Тај твој шип24 је тешко ср**е. Прво га чекам да изврти 1500+ компанија да би ми избацио да нема резултата. Кад му наведем кинеза, тек онда избаци резултат.@zokce
Sta ce ti nindza za UC...HU ?
ship24.com ti prikazuje Cainiao i UPU statuse.
( za veci broj primera radi direktno iz generatora )
RSBEGC znaci da je zavrsio GPC proceduru sa ili bez carinjenja.Tačno, ja naručio igračku za malog brata, koštalo oko 3000 din i oni carinili čak i ako mi je pisalo RSBEGC na sajtu pošte
Ship24 je odlican, ubacis sve adrese (10 limit ali napravis vise bukmarka po 10 adresa itd) i odaberes jednom Cainiao iz padajuce liste i pronadje ti sve pakete iz liste koji su dobili status.Тај твој шип24 је тешко ср**е. Прво га чекам да изврти 1500+ компанија да би ми избацио да нема резултата. Кад му наведем кинеза, тек онда избаци резултат.
Нинџу сам поменуо јер за један пакет избаци резултат а за други не. Видим да су и они исти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari