Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se dešava sa duplim praćenjem LAxxxHU? Piše da je pošiljka poslata u dva različita paketa, što je i moguće u mom slučaju, a gore vidim da ljudi spominju da je to u stvari jedan paket ali se tako vodi zbog lakšeg praćenja. Šta je u pitanju?
Radi se o Aliexpress standard shipping.

Poštin portal za praćenje ne radi trenutno ili je do mene?

Kod za pracenje dobijen LP0063885162214, a stigao pod brojem LA061552400HU. Inace prvi put preko choice delivery da je stiglo u datom roku koji sam dobio, pohvale! Da li bi to trebalo tako da dodje sa drugim brojem za pracenje ili je u pitanju greska njihova?

Kod za pracenje dobijen LP0063885162214, a stigao pod brojem LA061552400HU. Inace prvi put preko choice delivery da je stiglo u datom roku koji sam dobio, pohvale! Da li bi to trebalo tako da dodje sa drugim brojem za pracenje ili je u pitanju greska njihova?
Kada se unese taj LP00... na neki sajt, tipa

dobio bi taj LA..061 broj. Sada se uglavnom dobija taj LP kada se naručuje preko Choice

Sta kad se ovako desi?Postar ne da nije bio, nego nije ni prosao kroz moju ulicu.
Moguće da će ti isporučiti danas, tako je moj poštar više puta pisao da je dostavljeno, a dostavi sutradan... Ako ne isporuči danas, što kaže kolega iznad, pravac Pošta 🙂

LP broj je broj pošiljke dodeljen od strane logističke kompanije a na svakom trakeru se očita normalan broj za praćenje. Naša pošta ne podržava LP broj jer ga ne juri po belom svetu, prati pošiljku po standardnom broju pošiljke od trenutka kada je obaveštena da postoji pošiljka za Srbiju (za LA pošiljke to je od trenutka kada se pojavi status HU-HU).
Za to isporučena pošiljka a nidje poštara normalno je da sutradan sačekaš poštara i malo popričaš sa njim, ako si dobar sa poštarom lako se reši a u suprotnom (pogotovo ako je poštar na zameni) pravac pošta i priča se samo sa kontrolorom.

Order date: Mar 25, 2024

1377.jpg

Danas preuzeo,kao i UA1934****HU narucenu treceg marta ove godine.

Poslednja izmena:
Ja jos čekam 2-3 pošiljke takodje UA...HU sa zadnjim statusom ALDC od 29.03.
Doduše, nemaju praćenje...
BG je u pitanju

Мени нинџа један пакет приказује ок а други као да не постоји. Оба су економи, УЦ...ХУ. Док их али и апликација Парселс истоветно приказују.

Nindža nema statuse za UC pošiljke, menjaj traker, taj jedan je možda upao u sistem kada su počeli sa UC. Moguće je ili da su prestali sa praćenjem neregistrovanih pošiljki ili su ih skinuli sa liste.

Ja sam iz ovog razloga 2 posiljke narucio kod drugara na podrucju BG carine. Za nekih 5 dana cemo saznati da li ce proci bez otvaranja ili ce da sede na BG carini. Ako ovo bude delotvorno onda cu sve narucivati na njegovu adresu i kad se skupi odredjeni broj stvari posalje mi postom kao CC paket i milina.
Evo da se javim sa rezultatima. Definitivno je trenutno bolje porucivati pakete na adrese koje pripadaju BG carini. Danas stigla 3 paketa na Izmenicnu od kojih je 1 za NS carinu i 2 za BG carinu. Naravno ovaj za NS ode na cekanje (smart sat) , a 2 za BG prosla odma dalje za Sabac (paketi su kutije velicine 20x10cm otprilike, vrednost 20e svaki).

@zokce

Sta ce ti nindza za UC...HU ?

ship24.com ti prikazuje Cainiao i UPU statuse.
( za veci broj primera radi direktno iz generatora )

Prilozi

• uh.jpg
    uh.jpg
    60.6 KB · Pregleda: 28
Pojavio se danas onaj UA...HU koji je od 20.02 na "Received by Local Delivery Company". Ni glasa od onda, i danas samo nađem u sandučetu, kako sam i očekivao da će biti.

Мени је исто стигла данас једна UA.. HU, а поменусмо их јуче чини ми се, дефинитивно као да неко из поште чита форум. Можда је ово прилика за поздраве 😂.

Мени је исто стигла данас једна UA.. HU, а поменусмо их јуче чини ми се, дефинитивно као да неко из поште чита форум. Можда је ово прилика за поздраве 😂.
To se meni vise puta desilo 🙂

Otpremljen
10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD

Da li beše ovaj status znači da je paket prošao carinu i da je krenu ka meni?

Da li ću i sa ovom pošiljkom preći 30+ dana, ostaje da se vidi. NS carina naravno 😁
Ps. Okačeno u nadi da neko od glavešina tamo čita ovo 💌
1000004398.png

Koji ti je status pre ovoga?

22 Apr 202422:17

Customs retention or investigationSerbia, Serbia

22 Apr 202422:16

In customs authoritiesSerbia, Serbia

22 Apr 202420:17

Customs retention or investigationSerbia

22 Apr 202420:16

In customs authoritiesSerbia

22 Apr 202416:16

Handed over for customs clearance11003 IZMENIČNA POŠTA

22 Apr 202410:40

Arrived at destinationSerbia

Paket poslat iz USA.....pratio sam sa parcelapp

Poslednji naručeni UA195****HU stigao juče, Beograd. Poslednji status
Carrier note: Arrived at local delivery center
2024-03-26 17:31:00 GMT+8

Da li ću i sa ovom pošiljkom preći 30+ dana, ostaje da se vidi. NS carina naravno 😁
Ps. Okačeno u nadi da neko od glavešina tamo čita ovo 💌
Pogledajte prilog 439593
Trebalo bi da ti to prodje danas, eventualno sutra.

19.04. je meni prosla od 03.04. - Izmenicna prispece. Isto je NS carina u pitanju... Sad cekam jedan od 06.04. - Izmenicna prispece

22 Apr 202422:17

Customs retention or investigationSerbia, Serbia

22 Apr 202422:16

In customs authoritiesSerbia, Serbia

22 Apr 202420:17

Customs retention or investigationSerbia

22 Apr 202420:16

In customs authoritiesSerbia

22 Apr 202416:16

Handed over for customs clearance11003 IZMENIČNA POŠTA

22 Apr 202410:40

Arrived at destinationSerbia

Paket poslat iz USA.....pratio sam sa parcelapp
Mislim da moraš da imaš neki status sa brojem tipa 62100 ili slično. To je znak da je izašla sa carine

Stiglo jedno desetak UA pošiljki naručenih oko 25. februara u paketomat, zavezane gumicom
NS

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno