dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Adresa tog paketomata /broj poste.
Imam i ja jedan paket iz Japana isto zaglavljen ko zna gde. obično idu preko Haga do nas, ali nemam nikakav status update već 2 nedelje, sad da li je do holanđana ili naših problem bog zna.Ista prica......Pogledajte prilog 439386
ne radiPoštin portal za praćenje ne radi trenutno ili je do mene?
Kada se unese taj LP00... na neki sajt, tipaKod za pracenje dobijen LP0063885162214, a stigao pod brojem LA061552400HU. Inace prvi put preko choice delivery da je stiglo u datom roku koji sam dobio, pohvale! Da li bi to trebalo tako da dodje sa drugim brojem za pracenje ili je u pitanju greska njihova?
Moguće da će ti isporučiti danas, tako je moj poštar više puta pisao da je dostavljeno, a dostavi sutradan... Ako ne isporuči danas, što kaže kolega iznad, pravac Pošta 🙂Sta kad se ovako desi?Postar ne da nije bio, nego nije ni prosao kroz moju ulicu.
Evo da se javim sa rezultatima. Definitivno je trenutno bolje porucivati pakete na adrese koje pripadaju BG carini. Danas stigla 3 paketa na Izmenicnu od kojih je 1 za NS carinu i 2 za BG carinu. Naravno ovaj za NS ode na cekanje (smart sat) , a 2 za BG prosla odma dalje za Sabac (paketi su kutije velicine 20x10cm otprilike, vrednost 20e svaki).Ja sam iz ovog razloga 2 posiljke narucio kod drugara na podrucju BG carine. Za nekih 5 dana cemo saznati da li ce proci bez otvaranja ili ce da sede na BG carini. Ako ovo bude delotvorno onda cu sve narucivati na njegovu adresu i kad se skupi odredjeni broj stvari posalje mi postom kao CC paket i milina.
To se meni vise puta desilo 🙂Мени је исто стигла данас једна UA.. HU, а поменусмо их јуче чини ми се, дефинитивно као да неко из поште чита форум. Можда је ово прилика за поздраве 😂.
JesteOtpremljen
10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD
Da li beše ovaj status znači da je paket prošao carinu i da je krenu ka meni?
Koji ti je status pre ovoga?Otpremljen
10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD
Da li beše ovaj status znači da je paket prošao carinu i da je krenu ka meni?
Koji ti je status pre ovoga?
Trebalo bi da ti to prodje danas, eventualno sutra.Da li ću i sa ovom pošiljkom preći 30+ dana, ostaje da se vidi. NS carina naravno 😁
Ps. Okačeno u nadi da neko od glavešina tamo čita ovo 💌
Pogledajte prilog 439593
E *** ta se zaglavila u nekom dzaku na dnu 🙂Izračunaj mi kad će ova onda 😁
NS naravno…Pogledajte prilog 439606
Mislim da moraš da imaš neki status sa brojem tipa 62100 ili slično. To je znak da je izašla sa carine22 Apr 202422:17
Customs retention or investigationSerbia, Serbia
22 Apr 202422:16
In customs authoritiesSerbia, Serbia
22 Apr 202420:17
Customs retention or investigationSerbia
22 Apr 202420:16
In customs authoritiesSerbia
22 Apr 202416:16
Handed over for customs clearance11003 IZMENIČNA POŠTA
22 Apr 202410:40
Arrived at destinationSerbia
Paket poslat iz USA.....pratio sam sa parcelapp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari