- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Pristup internetu
- Optički internet
95% stanova za koje pozoves u novogradnji i izgradnji su rasprodati. Kad zazivi zgrada i prodjes pored nje vidis da gore 3 svetla mesecima. Nesto sto mi ne znamo se kotrlja, i mislim da je to veliko i da ce uskoro to izaci na svetlo. Mozgao sam sta je, i izmozgao kao jedino realno resenje rat svuda okolo, hrpa ljudi koji su kao ukrainci i rusi nagrnuli kod nas i konacno pustanje u promet svih tih "prodatih" praznih stanova. Ja drugo ne vidim. Btw Otp mi je trazio 1001 papir, nisi spremni za dogovor, inteza trazi mnogo manje papira, ali cekam odgovor evo 5ti dan, takodje nema govora o spustanju ispod 5.03%>
Nije ti palo na pamet da su stanovi jedna vrsta investicije/štednje za ulagače? Ako si u Srbiji prosečni Sima koji ne ume da vodi neki sopstveni biznis, ti nemaš gde da investiraš pare. Mi klasičnu korporaciju nemamo. Investiranje u strane korporacije i berze kod nas nikad nije steklo popularnost. Tržište zlata je na rudimentarnom nivou. Najbliže investiranju u Srbiji su sportske kladionice i kriptovalute.