А јел си пробао да мењаш приоритет апликације тако што помериш апликацију на прво место. Рецимо ставиш да ти Шоу Тајм буде на првом месту, а ХБО на другом и онда би требало да апликација која је на почетку буде приоритетнија? Бар су тако објашњавали на Јутјубу 🤔
Иначе што се тиче ових препорука, нисам мислио на ово. За ово знам да иде директно из апликације, чак и пише име сервиса. Него на гомилу доле оних виџета (колона) што Гугл ТВ сам после прави на основу твоје историје, убацивања у watchlistu, или лајковања филмова и серија или једноставно шта је популарно у овом тренутку.
Знаш што ово питам? Јер сам видео гомилу стримова и рецензија где се тамо на почетку када се подешава систем штиклирају рецимо Нетфликс, Амазон Прајм и Хулу нпр. као сервисе које корисници имају, а када касније оду под ону категорију For You онда им се појављују препоруке из ваздан неких сервиса. Плуто ТВ, Дизни Плус, Туби, Пикок и свашта нешто. Немају претплате за неке од ових сервисе, а ипак им избацује Гугл ТВ препоруке да могу да гледају преко тих сервиса. И онда се неко жали на то и назива га као реклама.
Е ја сам мислио да ако је то случај да онда може то да се гледа и преко Стремиа ако може да се изабере тамо под # ways to watch дугметом.
едит: Ух избаци брдо слика док написах пост 😀, хвала.
едит2: ала су га добро одрадили на српском, свака част, чак и неки постери филмова којих нема на сервисима као што је The Beekeeper нпр, су на нашем језику.