Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Constellation, kad ja tamo, ono međutim.
Na stranu dana ideja, prošlo bi to bez problema ali je bespotrebno razvučeno.
Poslednjih 5 sekundi serije neću ni da komentarišem
Meni i constellation i signal isto tako, ono kao nije lose, moze se odgledati ali to je to

Ma da, nego sam pitao nekoga ko hvali seriju. Sta je tu "misticno", "slojevito zapetljano"? Ja sam video jednu bezvezariju. Mozda tema nije losa ali je izuzetno lose obradjena. Da ne kazem da je sama serija @^&#%.. jedna od losijih. Npr. 500-tinak puta prikazuju jedno isto..idemo po jezeru ja i mama, pesaka. Onda se ja i mama po istom jezeru vozimo kolima... i tako u nedogled. Onda ulazimo u kucu na jezeru takodje 500-tinak puta.. i tako prolazi epizoda za epizodom. Uzas!!!
Meni je ta serija potpuni promasaj.

Meni pored lose ocene takodje pomaze glavna uloga u manjku zelje da je pogledam. Nikad nisam razumeo hajp oko doticne.

I ovako imam milion stvari na tanjUru. U istom danu mi se zavrsavaju Tokyo Vice, Resident Alien i drugi deo Invincible. Ko zna kad cu stici, kad od milion obaveza stigoh da 3 epizode druge sezone Halo odgledam za nedelju dana.

Inkorporiranje kvantne mehanike u domen fantastike, mnogo bolje funkcioniše u knjigama nego u filmovima/serijima, jer oni ciljaju na znatno širu publiku, a to onda tu neintuitivnu fiziku, banalizuje do neprepoznatljivosti.

Ok je Numi tu - trudi se - ali su prosto scenaristi slabi. 6 od mene. :)

Hahaha, stalno zaboravljam zašto izbjegavam ovu cursed temu i brzo se podsjetim. :D

Pa da, tesko je nekad prihvatiti tudje misljenje 😄😛

Uglavnom, ne smatram ja da je ona losa glumica, ali nije da sam nesto pao s nogu. Svejedno, kakva god bila, poprilicno mi nekako ne prija da je gledam, samim tim mi je odbojnija na ekranu.

Meni je gotivna, uvek sam gotivio ružnjikave. Ona komedija/krimi kad ona i muž idu na vikendicu je top.

Pa da, tesko je nekad prihvatiti tudje misljenje 😄😛

Uglavnom, ne smatram ja da je ona losa glumica, ali nije da sam nesto pao s nogu. Svejedno, kakva god bila, poprilicno mi nekako ne prija da je gledam, samim tim mi je odbojnija na ekranu.
Nisam mislio na tebe nego da ove što se klibere u reakcijama. Žena je imala nekoliko brutalnih uloga, bukvalno daš joj smeće i napraviće nešto od toga. Izgled je individualna stvar, meni ne smeta. Recimo moj drug ne može očima da vidi Anyu Taylor Joy, dok je mnogima jako zanimljiva i privlačna baš zbog tog nesvakidašnjeg izgleda.

Shvatio sam da nisi mislio na mene, cisto sam onako ubacio komentar (sale radi).

Eto, meni Ana ne smeta, ali ova mi bas nesto ne lezi. Imala je dobre uloge, ali dzaba, kad ne ide, ne ide.

Ovaj TWD raspali sa Rikom i Mison krindz fest, a stizu jos 2 spinofa, jezivo.
Celoj toj ekipi treba nekako zakonom zabraniti postojanje

Kad, gde? Millennium trilogija filmova je extremno precenjene, kao i same knjige.
Pa u čemu nije odlična? Čak i u onom smeću od Prometheusa je najbolja od svih. A to šta je precijenjeno ili nije je isto stvar ličnog viđenja, ja mislim da su za švedske TV filmove sasvim ok, a od njih je napravila Holivudsku karijeru.
Eto, meni Ana ne smeta, ali ova mi bas nesto ne lezi. Imala je dobre uloge, ali dzaba, kad ne ide, ne ide.
Ma razumljivo, samo volim da ponudim kontraargument ako imam, bez insinuacija. Eto recimo ja nikad nisam nešto volio Šalamea ni u čemu, isto ne ide pa ne ide, ali sinoć sam gledao Dune 2 u IMAXu i brate kad je razvalio, razvalio je, moram da priznam.

Dobro je pa je snimala švedske TV filmove, a ne švedske akcione 😄

Nego, iako sam tek krenuo sa Halo S02, sad se prisetih da su promenili izgled kortane i bas mi nesto nije legla promena. Čitao sam komentare i kažu ljudi da je nova kortana bas kako bi trebalo da izgleda, ali meni je bas downgrade u odnosu na onu iz prve sezone.

Takodje, ne znam dal je onaj CGI sa "ratnicima" kovenanta namerno onakav, ali meni bas lose izgleda.

PS Šrajber mi je bas legao u ulozi.

Ovaj "Problem 3 tela" i nije toliko loš. Prati tu prvu knjigu koliko toliko. Meni su se knjige svidele, pa tako i serija. Samo ko će čekati drugu i treću sezonu (ako neku knjigu ne razvuku na više sezona).
Nisam gledao kinesku verziju, samo sam je našao preko Streamia tamo gde već ima i bacio na brzinu pogled.

Otprilike, "Panama kanal" scena koja je u Netflix verziji u petoj epizodi, u kineskoj verziji je u epizodi 29.

Verovatno je kineska verzija vernija knjigama (koje nisam čitao)

Postavljen prevod i za poslednju epizodu prve sezone serije "Novi stil" :p
Nadam se da ste uživali u seriji...
i prevodu!:rolleyes:

The New Look_2.jpg

Od sutra se bacam na "Šoguna".
Valja i njega završiti. ;)

Tokyo Vice pretenduje da bude serija godine ...biće još materijala i raznih serija do kraja godine ali za sada ubedljivo vodi .Završetak druge sezone je bez greške i realno bi moglo da se završi sa drugom sezonom .

Postavljen prevod i za poslednju epizodu prve sezone serije "Novi stil" :p
Nadam se da ste uživali u seriji...
i prevodu!:rolleyes:

Pogledajte prilog 436946

Od sutra se bacam na "Šoguna".
Valja i njega završiti. ;)
Svaka čast, serija me je prvo ''kupila'' jer ima i dešavanja u WW2 što mi je skoro pa omiljena tema u nekoj filmskoj i serijskoj produkciji a onda usput i sve ostalo što ide uz to.

Hvala na svim prevodima koje redovno i revnosno objavljuješ !

Hm.. verovatno se The Brink slabo gledala inace bi znali zasto sam napisao da mu je to bila zestoka uloga. ;) Steta.

Nisam gledao kinesku verziju, samo sam je našao preko Streamia tamo gde već ima i bacio na brzinu pogled.

Otprilike, "Panama kanal" scena koja je u Netflix verziji u petoj epizodi, u kineskoj verziji je u epizodi 29.

Verovatno je kineska verzija vernija knjigama (koje nisam čitao)
Bokte, kineska verzija ima 30 epizoda od po 40- 50 minuta. Za to vreme pročitaš sve tri knjige, a ne samo prvu koju obuhvata ova sezona. Predugačko, mada sa ogradom pošto nisam gledao.

Da, oni su u prvoj epizodi već stigli i do odbrojavanja i do igre, sve ekspres brzo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno