Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Samo pitanje, možda nisam dobro ispratio - je l' su ovo kuponi za one koji su prvi put zapratili prodavnicu (ja sam odranije zapratio) ili ima još nekih pride?

Bile su preko četiri i kad sam stavio u korpu...prijatno se iznenadio.

Prilozi

• Screenshot_20240321_075142_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240321_075142_AliExpress.jpg
    111.9 KB · Pregleda: 173
Koji su popusti spustili na tu cenu? Ako niste sigurni ajde ako vam nije problem uslikajte onaj deo sa popustima gde se vidi koji kuponi su primenjeni

Poslednja izmena:
Global Version Xiaomi Mi TV Box 2nd Gen 4K Ultra HD Google TV 2GB 8GB D , 34e n aliju! Ima li ko da mi pazari za jefitnije i koliko :]

Tu je to i meni bilo oko 33-34 eur. verovatno sa kuponima iz igrica može i niže. Samo me od kupovine odbilo što paket nema praćenje. Više ništa skuplje od 10ak evra ne uzimam bez praćenja.

Kako u nekom store-u naci za koje proizvode tacno vaze kodovi. Na primer anker store,pokupim kod za popust koji vazi za "odredjene" proizvode. Kako da znam koji su to proizvodi?

Stigla i kineska Mi 2K, radi sve kako treba i Mi Home vidi i nju i verziju koju sam kupio kod nas.

Uz kameru ide i punjac sa adapterom za EU uticnice.

Sa telefona kacim i probao sam da smanjim malo dimenzije fotki, ako su prevelike, zamolio bih moderatora da odradi resize.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $18.72 64%OFF | Xiaomi IP Camera 2K 1296P 180° Baby Security Monitor Webcam Night Vision Video AI Human Detection Surveillance Mi Smart Home
20240321_140027.jpg20240321_140450.jpg

Kako u nekom store-u naci za koje proizvode tacno vaze kodovi. Na primer anker store,pokupim kod za popust koji vazi za "odredjene" proizvode. Kako da znam koji su to proizvodi?
Account>Coupons>"Use now" na kuponu
Ako te odvede na stranicu prodavnice onda važi za sve

Treba mi preporuka za neki usb hub/docking station, imam wifi misa, tastaturu i bt dongle. Najbolje bi bilo neki tipa da ima usb c ulaz u dock i u njega pobodem ovo sto mi treba. Vec imam svoj usb a to usb c kabl koji koristim za razer adapter a sve nalazim neke sa vec ugradjenim kablovima od 20/30cm sto mi je kratko.
Da odgovorim samom sebi, stigao mi je usb hub https://www.aliexpress.com/item/1005005820152211.html?channel=twinner
Uzeo sam metalni, jako kvalitetno uradjen sa diskretnim plavim svetlom ispod, svidja mi se sto imam prikljucak za usb c i spojio svoj vec izveden kabl, uglavom svi hubovi koje sam gledao imaju svoje vec spojene kablove prekratke.
IMG_3899.jpg

Društvo da li neko možda zna kojim slučajem da li i kod Soundcore Motion 300 zvučnika moraju biti identični zvučnici po onom nekom serijskom broju modelu šta već kao što je bilo kos Anker soundcore 2 što je neko ovde po forumu pisao. Naručih sa Alija dva komada Motion 300 jedan plavi jedan zeleni pa sad nešto razmišljam da li će moći da se upare u TWS mode?

Ja nikako ne mogu da upati mdva soudncore ankera 2, sve sam probao, jedan je star 3 godine sa alija isto, a ovaj drugi star 6 meseci isto sa ankerove stranice na aliju!

Brate kontam ova dva su ista Motion 300 naručena isti dan,ali nisam napomenuo da cu ih uparivati u tws. I nisu iste boje

Na zadnjih 15 strana nema ni jednog auto punjača, pa jel moze preporuka za neki povoljan, sa bar 2 usb porta? Ne mora nikakvo ludilo, samo da puni Samsung normalnom brzinom.. I iqos ako moze 😊

Znam da je bilo milion puta 🙄

Stize mi danas Baseus 65W sa displejem za napon pa cu da ti kazem iz prve ruke vredi li, mozes da uzmes za 6-7-8$ sad sa kuponom

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $12.47 62%OFF | Baseus 65W PPS Car Charger USB Type C Dual Port PD QC Fast Charging For Laptop Translucent Car Phone Charger For iPhone

Inace imas i jeftinije tipa Toocki, Essager.

Ovde imas pregled nekih, ukljucujuci i Baseus. Kako snaga ide navise bas se dosta greju tako da je meni 65W plafon iako ga vadim iz upaljaca kad nisam u kolima.

Dosta mi je nesto do 25w, može i slabiji. Sad imam neki koji radi, ali dosta sporo puni 🤔

Edit: navodno imam ovaj iz screenshota, možda je problem bio do usb porta na telefonu, nedavno je zamenjen pa cu isprobati punjac

Prilozi

• Screenshot_20240322_115705_eBay.jpg
    Screenshot_20240322_115705_eBay.jpg
    100.7 KB · Pregleda: 65
@Lanikor javi, mene zanima. Baseus 220V/65W koristim za Dell laptop, super radi. Hteo bih da imam ovo u autu, za ne daj bože.

Dosta mi je nesto do 25w, može i slabiji. Sad imam neki koji radi, ali dosta sporo puni 🤔

Edit: navodno imam ovaj iz screenshota, možda je problem bio do usb porta na telefonu, nedavno je zamenjen pa cu isprobati punjac
Ako te zadovojava 25W, ja imam ovaj i zadovoljan sam:

Drugari, odakle ste uzimali procesore, tj. iz koje radnje?! Ja nađoh ovu radnju, sa kuponima me 5700X izađe manje od 100€...?!

Nazad
Vrh Dno