Chernobyl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2014
- Poena
- 275
Par nas je uzelo odavde ali nema ih vec duze vreme na stanju.Neko je sa foruma kupio KC3000, ko god da je neka ostavi link 🙏
Kako?Upravo poručih Soundcore Space A40 za 3,5k, mislim da je dobra kupovina.
i kod mene su 33e, imam life p2 mini, zadoovljan!Bile su preko četiri i kad sam stavio u korpu...prijatno se iznenadio.
Vidim da je u onoj prodavnici odakle sam uzeo Out of stock a imaš i ovde: https://a.aliexpress.com/_EIUb9gZ@adzo moze li link od Lexar V400 od 128GB?
Account>Coupons>"Use now" na kuponuKako u nekom store-u naci za koje proizvode tacno vaze kodovi. Na primer anker store,pokupim kod za popust koji vazi za "odredjene" proizvode. Kako da znam koji su to proizvodi?
Kod mene su $42, ne znam kako ti je smanjeno to..Bile su preko četiri i kad sam stavio u korpu...prijatno se iznenadio.
Isto i kod mene za onaj anker $28 kupon
Verovatno ne šalju za Srbiju taj proizvod.
Da odgovorim samom sebi, stigao mi je usb hub https://www.aliexpress.com/item/1005005820152211.html?channel=twinnerTreba mi preporuka za neki usb hub/docking station, imam wifi misa, tastaturu i bt dongle. Najbolje bi bilo neki tipa da ima usb c ulaz u dock i u njega pobodem ovo sto mi treba. Vec imam svoj usb a to usb c kabl koji koristim za razer adapter a sve nalazim neke sa vec ugradjenim kablovima od 20/30cm sto mi je kratko.
Najjeftiniji Android telefon sa bilo kakvom stabilizacijom slike za video.Dajte neku preporuku za veb kameru za pc , nista posebno ne treba i neka srednja cena i da podrzava win10
Ako te zadovojava 25W, ja imam ovaj i zadovoljan sam:Dosta mi je nesto do 25w, može i slabiji. Sad imam neki koji radi, ali dosta sporo puni 🤔
Edit: navodno imam ovaj iz screenshota, možda je problem bio do usb porta na telefonu, nedavno je zamenjen pa cu isprobati punjac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari