Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigli prstenovi za centralnu rupu za felne. Aluminijumski, super odrađeni, a cena niža od krš plastikanera kod nas po oglasima.
Meni su trebali 67,1-65,1mm i mere su tačne, a razlika je osetna kad sam ih stavio umesto plastičnih.
Čak je i lepo spakovano - plastična ambalaža i kartonska kutija.
Brzo ces ih skinuti i vratiti plastiku, kad budes macolom skidao sa glavcine. 🫢

Isto kao kapice za ventile, mnogi se vrate na plasticne, kad zapekne alu. Meni je jednom zapekao da sam morao sjeci ventil. Sto mi to treba u zivotu da ne mogu provjeriti pritisak u gumi, zarad nekog kao fensi izgleda...

• Like
Reagovanja: kVu
Imate i a20i. Verovatno ne postoje bolje slušalice za te pare. Mislim da za oko $14.5 mogu da se nađu na super deals.
Poručene za manje zahtevnu polovinu. :) Nisu baš toliko, 2290 na superdeals uz kupon od 3$ i nešto novčića. Više joj se dopada ovaj oblik od "četkice za zube".
Ja čekam Liberty 4 NC.

Trebalo je par puta da uđeš na superdeals i iskoči ta cena.
Imam i liberty 4nc, one su na nekoj akciji sa kuponima izašle $53.74. Odlične sluške samo mislim da im treba bolji eartips jer sa ovim koje dolaze uz njih nije baš neki noise canceling. Na redditu pričaju da spinfit cp100 drastično poboljšava slušalice.

Imam one Double Flange, kupljene za Buds Pro, drastično su poboljšali i fit i zvuk, probaću njih pa ako ne spinfit sigurno radi posao.

Za ove pričaju da su najbolje zbog adaptera koji ide uz njih jer liberty ima specifičan oblika gde se navlači eartip.
SpinFit CP1025 & CPA2
To je za buds pro, hteo sam da poručim ali nisu baš dostupne. Tako da solidna zamena za to je spinfit cp100.
Tako da možda i te tvoje za buds pro rade posao.

Za ove pričaju da su najbolje zbog adaptera koji ide uz njih jer liberty ima specifičan oblika gde se navlači eartip.
SpinFit CP1025 & CPA2
To je za buds pro, hteo sam da poručim ali nisu baš dostupne. Tako da solidna zamena za to je spinfit cp100.
Tako da možda i te tvoje za buds pro rade posao.
Јa htedoh sa aliex da uzmem spinfit cp100, isto za buds pro, samo ne znam koju veličinu, inače naginjem ka manjem promeru, tipa M ili čak S, ne znam šta je pametno.

Izmeri postojeće koje ti najviše odgovaraju pa na osnovu toga. Mada i visina im nije ista kao i širina pa obrati pažnju.

Jel neko uzimao ranceve,torbe sa Alija?
Neka preporuka,za malo vece?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $24.09 64%OFF | Classic Travel Backpack Men Business Backpack School Expandable USB Bag Large Capacity Laptop Waterproof Fashion Backpack
Ja sam uzeo ovaj
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $13.82 68%OFF | Military Tactical Backpack Travel Sports Camouflage Bag Outdoor Climbing Hunting Backpack Fishing Hiking Army 3P Pack Bag
Imaš i veće od 50l

Poručene za manje zahtevnu polovinu. :) Nisu baš toliko, 2290 na superdeals uz kupon od 3$ i nešto novčića. Više joj se dopada ovaj oblik od "četkice za zube".
Ja čekam Liberty 4 NC.
Nisi hteo da sačekaš.Ja sam ih pecao par dana i na kraju izašle ta 14.58$.

Screenshot_2024-02-27-14-06-24-897_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg

Trenutno imao ova igrica da ss igra za neke kupone, tesko da moze da se stigne do kupona od 300 i 600 dinara, ovo sitno moze da se ugrabi

Trebalo je par puta da uđeš na superdeals i iskoči ta cena.
Imam i liberty 4nc, one su na nekoj akciji sa kuponima izašle $53.74. Odlične sluške samo mislim da im treba bolji eartips jer sa ovim koje dolaze uz njih nije baš neki noise canceling. Na redditu pričaju da spinfit cp100 drastično poboljšava slušalice.
Koliki si kupon iskoristio? Meni daju -5$ , izadju 79.80$ sto mi malo mnogo.

U medjuvremenu sam porucio SpinFit CP1025 i CP100, pokusavam da sredim ove moje capsule3 pro jer su prilicno plitki fabricki eartips i uopste mi ne stoje lepo u uhu i ispadaju a bas bi voleo da ih zadrzim jer mi se svidja kvalitet zvuka, ako ne, idu na dobos pa cu uzeti 4 NC.

Uzete pre par meseci kada je bila neka akcija, valjda na svakih $20 popust $4 i neki kupon dodatno. Ispalo je tako.
Naručio sam tada q30 i liberty 4nc. Našao sliku za q30.

Prilozi

• Screenshot_20231114_160457_AliExpress.jpg
    Screenshot_20231114_160457_AliExpress.jpg
    165.3 KB · Pregleda: 66
@Note10
Radnja od 120 pratilaca, otvorena u avgustu '23, samo ocene od 5 zvezdica...tesko

Koliki si kupon iskoristio? Meni daju -5$ , izadju 79.80$ sto mi malo mnogo.

U medjuvremenu sam porucio SpinFit CP1025 i CP100, pokusavam da sredim ove moje capsule3 pro jer su prilicno plitki fabricki eartips i uopste mi ne stoje lepo u uhu i ispadaju a bas bi voleo da ih zadrzim jer mi se svidja kvalitet zvuka, ako ne, idu na dobos pa cu uzeti 4 NC.
Može link do CP1025 i CP100.Ja imam problem sa desnim uhom stalno mi ispadaju.Probao sam više modela.Jedino mi oni modeli bez gumice koliko toliko odgovarali.
*** *****o sam se.Nisam znao.Sad još čekam da mi naplate otvaranje paketa i pdv.😭

Poslednja izmena:
Treba mi preporuka za neki usb hub/docking station, imam wifi misa, tastaturu i bt dongle. Najbolje bi bilo neki tipa da ima usb c ulaz u dock i u njega pobodem ovo sto mi treba. Vec imam svoj usb a to usb c kabl koji koristim za razer adapter a sve nalazim neke sa vec ugradjenim kablovima od 20/30cm sto mi je kratko.

Šta je kvalitetnije i bolje Honor Band 7 ili Xiaomi Mi Band 8 ?

Uzeo bih neki Chi-Fi tablet sa Alija, ima li neko iskustva i preporuke?

Max za koji bih koristio tablet jeste emulator za PS1

porucio sam stvar sa ae i prosao je estimated delivery i kad sam hteo da refundam pare kazu mi da treba da dostavim neke slike kao dokaze a ovi iz poste kazu da nista jos nije stiglo moze li mi neko reci sta da radim?
Nista, estimated delivery nista ne znaci. Mozes traziti refund tek nakon 75 dana od trenutka slanja paketa. Daj tracking kod paketa pa da otprilike vidimo gde se paket nalazi

Nazad
Vrh Dno