Slažem se s tobom! 🍻možda je mislio spustite loptu...
ne znam ni šta je poenta ove teme? ako je smisao teme da neko napiše imam to i to u sistemu i da se tu priča završi onda ok, ali ako je dozvoljeno da se prokomentariše sistem onda to naravno vodi u dalju polemiku...ili da se promeni naziv teme, ili da se napišu jasnija pravila...meni je ok da vidim šta ljudi imaju, ali ako nema prostora da se nešto kaže o sistemu onda tema nema mnogo smisla...za početak bismo morali da se dogovorimo da li je avr hi-fi komponenta 😉 nekako sve previše vuče na home cinema...
Ma da. Naim Fraim su napravili neki tamo nemači pojma 🙃Немој стакло за хифи ни под разно! Лош утицај на звук.
Kako si naumio da napraviš te bočne strane od iverice, to mora da je neki sendvič ili nešto slično... a po vertikali verovatno ide metalna šipka sa navojima ... 🤔staklo izmedju ploča iverice
Не, Наим све уради да мораш да докупиш њихове додатке да имаш иоле пристојан звук.Ma da. Naim Fraim su napravili neki tamo nemači pojma 🙃
Вибрације. Немам ништа против и да ставиш авр у акваријум, само кажем шта ја не бих радио. Боље дупла иверица.Misliš da je bolje da sve ide od iverice? Ne znam sto bi bio problem ako AVR stavim na staklenu policu?? 🙄
Pitaj nekog stakloresca, ili nekoga ko montira tuš kabine ili staklene ogradePozdrav ljudi ...
A jel mora taj sraf ili...?Ja imam na isti fazon pravljenu ali vecu.Crno kaljeno staklo i malo silikona a na kraju se nista ne vidi.Pozdrav ljudi ne znam gde da pitam u vezi ove police za hi-fi, inače problem mi je sledeći, hoću da napravim ovakvu policu gde je staklo izmedju ploča iverice, e sada me zanima jedna stvar gde se može naći ovakvi srafovi sa poklopcima koji stoje na vrhu, verujem da ide šraf kroz staklo pa u ivericu ali ne znam gde mogu da nađem to, pa ako ima neko od članova ko se razume u to da mi da neki savet ili eventualno zna gde mogu da kupim te šrafove za spajanje stakla i iverice. Hvala unapred....
P. S. ako sam pogrešio temu ja se izvinjavam, neka mod premesti u odgovarajuću. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari