PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 415
Zasto se toliko boje prepaida svi operatori? Da li se u praksi pokazalo da takvi korisnici batale koriscenje usluga ili sta?
Zato što matematički utiče na dugoročnu (dvogodišnju npr) projekciju sigurnog pokazatelja profita. Narodnim jezikom: Takvi "neverni" korisnici uvek mogu da dignu sidro i otplove.Zasto se toliko boje prepaida svi operatori? Da li se u praksi pokazalo da takvi korisnici batale koriscenje usluga ili sta?
Kako su ti ponudili?Ima jos uvek Neoneo za 1225 din. uz prenos broja (nudjen mi je pre 5 dana).
Znam to,samo nisam u a1 pa da pregovaram,treba da predajem kod njihIsta je priča izgleda kod svih operatera, moraš da se dovijaš na razne načine da dobiješ popust, nema ništa na "dobar dan, može pipust?"
Zvali me jer im u sistemu pise da sam u drugoj mrezi pa mi ponudili popust da se vratim a ja opet u A1 vec 6 meseci.Kako su ti ponudili?
Ja poslao mejl a1 ako prenesem br.kod njih dobijem neo neo sa 50% popusta
Kao nisu u mogućnosti da daju popust,samo redovna ponuda od 2500
Meni terenski agent reče da su njima ukinuli vaučere 50% i da sad nudi bilo koji paket free prvih 6 meseci pa preostalih 18 meseci cena izabranog paketIma jos uvek Neoneo za 1225 din. uz prenos broja (nudjen mi je pre 5 dana).
Mozda nude ako pokrenes prenos broja. Ako neko prenosi iz A1 u neku mrežu nek javi.Meni terenski agent reče da su njima ukinuli vaučere 50% i da sad nudi bilo koji paket free prvih 6 meseci pa preostalih 18 meseci cena izabranog paket
Ne ali mislim da si jedini koga sam video sa preko 50% popusta da je dobio u ponudi!
Ako ti je za utehu ja ih čak i ne dobijam.Izgleda ja ovde dobijam najgore ponude ☹️🤣
Naravno da neće reci niko, zato i guraju jače pakete sa popustima u kojima su opet u dobroj zaradi.
Ako sam te lepo razumeo, ovo neće moći. Ovo što nude u aplikaciji je da pređeš na veći paket sa tim "specijalnim" popustom, ali to će ti trajati do kraja postojeće ugovorne obaveze, tj. mislim da se ne računa kao sklapanje nove UO na novih 24 meseca.Ako ovo ostane tipa 1-2 meseca pred istek lagano se prebacim na tu ponudu da ne gubim vreme i pretim da bih dobio popust.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari