cene sa 50 % i e-računom:
Total 4 - 1150 din
Total 5 - 1250 din
Total 10 - 1300 din
Sta je to bolje u Yettelu od Neoneo za 1225 din?po novom je obavezno 60 dana ako pređeš na jetel pripejd.
Svakako ti je bolja jetel ponuda sa 50 % u odnosu na A1
40% nude pri prvom pozivu nakon zahteva za prelazak na prepaid, tako su supruzi krajem januara nudili.Jeste, samo što je borba dobiti tih 50%. Evo meni ističe za 4 dana ugovor pa ću da vidim da li ću iskamčiti isti posle prelaska na prepaid
Neće mi biti problem da pređem na a1 ili mts...jedino što (ako sam dobro razumeo) pri podnošenju za prebacivanje na prepaid, mora da prođe 90 dana da bi se moglo preći kod drugog operatera...tj podneti zahtev za prebačaj, što mi nikako nema logike.40% nude pri prvom pozivu nakon zahteva za prelazak na prepaid, tako su supruzi krajem januara nudili.
Ima jos uvek Neoneo za 1225 din. uz prenos broja (nudjen mi je pre 5 dana).Nema više NeoNeo za 1225 din
Sad je jetel najjeftiniji u Srbiji za pakete bez uređaja uz 50% popusta i e-račun
Kad bih rekao sad šta mislim o njima i njihovim pokušajima da "zadrže" one koji odlaze dobio bih momentalni i trajni ban na ovom forumu jer bih se za njihovu "brigu" o korisnicima mogu izraziti samo rečnikom Darka Miličića kad priča o sudijama posle meča sa Grčkom!Mislim da je to sada 60 dana ali nema logike mada,oni su sad besni sto im odlaze ljudi pa mogu da nadju nacin da te *****u.
Msm da nije, ali je u aplikaciji upisala njeno ime.Registrovan broj na njeno ime?
Kako za 21400 da ti izadjem, ne kontam. Ja isto planiram da raskinem ali imam jos 14 meseci za fon, rata za njega mi je 2030,Honor 90 je u pitanju.@veljadj Je l raskidaš ugovor
Ja ću u ponedeljak da idem, da platim sve rate i broj na pripaid, pa videćemo.
Ako sve prodje sve ok, na kraju ispade top. Motorola 40 edge za 21400, nema nigde![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari