Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Ja merio a ti proveri pa reci. Pošto Aida ne očitava očitava CPU monitor. Na mobilnom je 30 stepeni na leru na hako pro na 10 stepeni.

Stigao mi je TVIP v706, prijatelj mi doneo iz Austrije sa ubačenim TV programima, nisam mogao da biram uređaj zbog vremena. Čisto da pitam, kako su se ti uređaji pokazali u praksi.
Pozdrav

Што се тиче чипсета - идентичан је као на вонтару W2 и Т95W2. Дакле, ако није нешто забрљано софтверски - хардвер је пристојан и радиће супер. Наравно, нетфликс само 576р.

Затварај тему, мотај каблове.

Pa sve pomalo, prvo čist Android TV firmware ne slimboxovi itd
drugo uparivanje svih tastera od TV daljinskom koji su mi bitni, soundboofer, menjanje hdmi ulaza itd i kontrole sve sa jednim njegovim daljinskim
Netflix u punom 4k, isto hbomax sada se pojacava ton smanjuje sa njegovim daljinskim
stremio takodje sa bilo kog iyvora pusta se film bez gledanja da li je to YTS jer samo na ZTS se na drugim box mogao kontrolisati zvuk
sve apk rade besprekorno, takodje i sve apk neyavisno od GPlay, znači i modovane verzije programa tj apk samo bitno da su za android tv
rade i obične apk ali to ne instaliram jer u vecini su ya mob tablet i samim tim zahteva i upotrebu miša na daljinskom a ovaj miša nema ali može raditi sve kontrole i na g20s pro bt daljincu
ima dosta prednosti. Nema sat na njemu ali i netreba mi imam digitalnih satova noćnih puna soba :)
i jedino nema root mogućnost a bio sam naučio na prethodnim vontarima na njega ali i sad vidim da mi je neporteban. Jedino mi trebao za sitne eksperimente sa box.
eto ukratko. Stim da napomenem da je box kupljen 27 novembra za 47 eura a sada nigde nema ispod 65 do 80 i došao je bez odlaska na carinu i bez bilo kakve naplate.

Vic ili ne, sve stoji u order kod mene o čemu pisah. A u vezi CPU monitor i stepeni na procesoru, ako laže on ne lažem ja. Možda krivo meri na mob 30° na box 10-20. Proverite sa njim koliko prikatuje na vontarima, jer trenutno nemam ni jedan vontar.

Prilozi

• Screenshot_2024-01-22-09-44-48-693_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-01-22-09-44-48-693_com.android.chrome-edit.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Stigao mi je Vontar X2, stavio stremio i tivimate, ali neprekidno mi zabada svaki daljinski i tastatura. Neće da reaguje sekund dva, onda krene da drnda. Dešava se sa oba daljinska koja su stigla, kao i sa malom vontar tastaturi com koju imam od pre i velikom 2.4GHz Baseus. Nekad zalepi dugme pa ga pritiska dok ne napuni polje.

Nema noviji update.

Da mu zalepim taj firmware što svi stavljaju, ako to uopšte rešava problem?

Stavljas ga preventivno bas zbog ovakvih stvari, x puta ponovljeno.

Sad ga stavi kao resenje, trebalo bi da resi problem ako nije hardverski defekt.

Stigao mi je Vontar X2, stavio stremio i tivimate, ali neprekidno mi zabada svaki daljinski i tastatura. Neće da reaguje sekund dva, onda krene da drnda. Dešava se sa oba daljinska koja su stigla, kao i sa malom vontar tastaturi com koju imam od pre i velikom 2.4GHz Baseus. Nekad zalepi dugme pa ga pritiska dok ne napuni polje.

Nema noviji update.

Da mu zalepim taj firmware što svi stavljaju, ako to uopšte rešava problem?
Da li su ti daljinski i tastata ukljuceni u isto vreme? Ja sam imao problem na Vontaru I morao sam da vadim tastaturu da bi daljinski radio kako treba i obrnuto. Imao sam poslednju verziju Slimboxa...

@Cira84
Evo danas airmouse radi odlično, jedini je uključen.

Ne mogu da shvatim razliku između slibox tv i slimbox tv mod.

edit: ima AOSP i ATV slimbox.

Ne bi bilo loše da tema ima sticky sa par stvarčica, sve informacije su razbacane, a ovo konkretno što tražim nisam uspeo da nađem. :) AOSP, ATV i/ili MOD?

Poslednja izmena:
Nema šta da tražiš, samo ime ti kaže ATV slimbox Android TV. To se instalira na w2.

A što se tiče AOSP
AOSP je skraćenica od “Android Open Source Project”. Dakle, AOSP je dizajniran i napisan od strane ljudi koji su smatrali da je svetu potreban sistem otvorenog koda.

Tako sam i nagađao i skinuo taj ATV firmware jutros i zalepio ga. Netflix mi neće pronaći regularno Google Play? Vidim da ove druge strimove ima.

Neuporedivo u šta pretvori ovaj uređaj slimbox. Koliko je samo brži.

Vidim da sad za Vontar pored slimboxtv ima da se skine i slimboxtv mod koji je veci za 100tinak Mb. Zna li neko u cemu je razlika?

Da ne moram da se zezam sa Eon appp,flesovao bih ga i ja. Ovako,ako nema nekih promena,nema razloga da flesujem.
Ko hoce Coreelec da stavi neka racuna na to da ne radi wifi i BT. Preko kabla radi
@offline71 kakav je wifi na tom romu? Meni je bas los ne prelazi 40Mb na 5Ghz na 5m od rutera koji je u dnevnoj ali su otvorena dvokrilna vrata i sam Vontar ,,vidi,, modem.

Poslednja izmena:
Pozdrav, imam problem na Vontaru w2 nece da mi iskoci tastatura da kucam kad kliknem na lupu(kad kliknem nista se ne desava). Zna li neko kako da to resim?
Pozdrav, imam problem na Vontaru w2 nece da mi iskoci tastatura da kucam kad kliknem na lupu(kad kliknem nista se ne desava). Zna li neko kako da to resim?
Slimbox 11.21 je verzija u pitanju

Da ne moram da se zezam sa Eon appp,flesovao bih ga i ja. Ovako,ako nema nekih promena,nema razloga da flesujem.
Ko hoce Coreelec da stavi neka racuna na to da ne radi wifi i BT. Preko kabla radi
@offline71 kakav je wifi na tom romu? Meni je bas los ne prelazi 40Mb na 5Ghz na 5m od rutera koji je u dnevnoj ali su otvorena dvokrilna vrata i sam Vontar ,,vidi,, modem.
alpha backup ---> bekapovanje i app i data tj vraćanjem svih podešavanja na novi box ili slimbox ili firmware.
Instaliraš nov slimbox i vratis sve i kompletna eon podesavanja, kao i svih ostalih apk i podešavanja za iste za nekih oko 5 min.

I ne trazi da ponovo registrujem eon? Proradi kao da sam vec ukucao kod tj pamti registraciju na moj sbb?

Klasika 50-tak mbps.Ja ga svakako držim na LAN-u.
Vic ili ne, sve stoji u order kod mene o čemu pisah. A u vezi CPU monitor i stepeni na procesoru, ako laže on ne lažem ja. Možda krivo meri na mob 30° na box 10-20. Proverite sa njim koliko prikatuje na vontarima, jer trenutno nemam ni jedan vontar.
Niko ne kaže da ga nisi poručio ili da lažeš u vezi temperature nego ti taj program ne očitava dobro.I čistom logikom,ako je sobna temperatura 25° kako čip može biti 10°?
Evo iz slimbox-a očitavanje

Prilozi

• IMG_20240123_164851.jpg
    IMG_20240123_164851.jpg
    243.9 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Taj čip hladniji od ledene vode kojom se tuširam ujutru🤣

Nazad
Vrh Dno