Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

A koju tarifu da izaberu oni koji nemaju gde da putuju , nekom kom je odlazak u CG kao odlazak u Australiju !?😀
Neku sa nekoliko GB neta, tipa kontrola troškova i da se uvale nekome na Box4 (100GB da dele), jer ako nemaju gde da putuju, onda nemaju ni da plate račun od preko 1500 din🤣

… definitivno, kome treba roaming i mtel onda i može Soko lite… iskreno uz Airalo i Nomad, sve to i nije nešto toliko bitno onima kojima ne treba svakog meseca ta količina podataka… ko više ima koristi od aplikacija, onda Yettel… hbo jeste da nije atraktivan nama ovde, ali jeste premium aplikacija… iskreno i Bookmate, uz Deezer svakako jeste… na strani MTSa ostajje BalkanMusic… :)

Jednostavno svi imamo neke svoje kriterijume, želje i prioritete za sadržaj paketa kod operatera, pa odatle i različita mišljenja oko isplativosti određenog operatera. Nekome je vredniji neograničen net, dok je nekom drugom vrednije da za otp isti novac ima pretplatu za HBO Max uključenu u cenu paketa na račun količine interneta. :D

… upravo tako… uz HBO max obraduješ i familiju sa slotovima ili imaš za razmene… a, ponudi BalkanMusic, šta god to bilo… :)
p.s. Airalo je super jeftin ako šeruješ referal ili non stop dodaješ prijatelje kao referal korisnike…

Mislim evo na primer mi smo se porodično uklopili otac je u Yettel-u plaća Total 10, njemu je to dovoljno interneta a cela porodica ima HBO Max. Ja sam na A1 uz NeoNeo, do duše malo nabudžena verzija zbog nekog statusa koji su mi dodelili (tj. mom ocu pošto je na njega ugovor jer taj broj imam od 13. god) sa dodatnih 2GB Neo roming zone za 2k i deezer 24 umesto 12 meseci besplatno, a neograničeni internet u zemlji mi stvarno znači. A majka na A1 pripejdu jer joj mesečni plan skroz odgovara. Verujem i da mnogo ljudi sa foruma na sličan način pravi neke porodične kombinacije bilo 50% Yettel ili internet uz box paket ili nešto sasvim drugo.

… upravo tako - meni Go Data završava sve potrebe, a nema konkurenciju u ceni kod drugih providera… moji koiste Total 10, dobijamo dve premium aplikacije koje uz njega i porodično podelimo… meni unlimited bilo šta ne znači, a da ga plaćam zaista nema potrebe… da sam mladji, na studijama van mesta rodjenja… e, tad bi imao potrebe za više, ali teško opet za unlimited koji oni ubede ljudima da treba… za busines postoje odgovarajuće tarife i tu je unlimited i roaming relativna potreba…

Kako skuplji tri puta. Neograničeno sve na globaltelu... A1 i mts dzabe prvih 30 dana... Plus a1 pola dzabe i sledecih 30 dana. 200 dinara puno za dva meseca odnosno 400 na mtsu...
Da ne koristis i iphone možda kad ti je skupo 🤣

Kako skuplji tri puta. Neograničeno sve na globaltelu... A1 i mts dzabe prvih 30 dana... Plus a1 pola dzabe i sledecih 30 dana. 200 dinara puno za dva meseca odnosno 400 na mtsu...
Da be koristis i iphone možda kad ti je skupo 🤣
Ma kakav Globaltel ko će još da ima 067 broj .Nekom kada daš tu numeraciju odmah bi pomislio da je Crnogorski broj .
A drugo iskreno i ne znam kako ide tarifiranje kroz tarifne profile ili mesečne planove kako kažu u A1 😀

Ma kakav Globaltel ko će još da ima 067 broj .Nekom kada daš tu numeraciju odmah bi pomislio da je Crnogorski broj .
A drugo iskreno i ne znam kako ide tarifiranje kroz tarifne profile ili mesečne planove kako kažu u A1 😀
Ja kazem za socijalnu upotrebu kako radi. Na 4 meseca eto recimo da mozes za 600 dinara da prebijes.... Nisam rekao da je najbolja moguća usluga. Ali ko je bez para. U problemu a da ima neku komunikaciju kako takvu.

Drustvo, imam jedan mts prepaid broj registrovan na moje ime. Ne bih ga nikad ni registrovao, ali zbog zamene na 4G karticu sam morao. Hteo bih da ga trajno ugasim.

Moja greska je sto sam ga dopunio i tako mu produzio validnost. Ja u mts uopste nemam poverenje i ne bih zeleo da imaju i da obradjuju moje podatke, a koliko znam ne postoji opcija "odregistracije" za prepaid korisnike.

Ja imam jedan plan i ne znam da li to uspeva. Naime, planiram da taj broj uz Ugovor na daljinu prenesem na KT ili na neki drugi paket i da ga raskinem u roku od 14 dana. Verujem da bi tada taj broj bio ugasen i da se ne bi vise vodio u sistemu na moje ime.

Inace, taj broj su svi zaboravili, skoro da ga i ne koristim duze vreme. Svaki savet o tim Ugovorima na daljinu bi mi dobro dosao, kao i koraci koje trebam preduzeti u tom procesu. Pretpostavljam da je izvodljivo.

Drustvo, imam jedan mts prepaid broj registrovan na moje ime. Ne bih ga nikad ni registrovao, ali zbog zamene na 4G karticu sam morao. Hteo bih da ga trajno ugasim.

Moja greska je sto sam ga dopunio i tako mu produzio validnost. Ja u mts uopste nemam poverenje i ne bih zeleo da imaju i da obradjuju moje podatke, a koliko znam ne postoji opcija "odregistracije" za prepaid korisnike.

Ja imam jedan plan i ne znam da li to uspeva. Naime, planiram da taj broj uz Ugovor na daljinu prenesem na KT ili na neki drugi paket i da ga raskinem u roku od 14 dana. Verujem da bi tada taj broj bio ugasen i da se ne bi vise vodio u sistemu na moje ime.

Inace, taj broj su svi zaboravili, skoro da ga i ne koristim duze vreme. Svaki savet o tim Ugovorima na daljinu bi mi dobro dosao, kao i koraci koje trebam preduzeti u tom procesu. Pretpostavljam da je izvodljivo.
Jednostavno baci broj u neki ćošak, pusti da istekne važenje kredita pa onda kartice, nakon toga broj će da “zamre” i nakon nekog vremena biće dodeljen nekom drugom…

Ja jednostavno ne želim da me Mts ima u svojoj bazi. Raspitujem se koji je najbolji način da me izbrišu iz svoje evidencije i zato se raspitujem o ovim Ugovorima na daljinu.

Ja jednostavno ne želim da me Mts ima u svojoj bazi. Raspitujem se koji je najbolji način da me izbrišu iz svoje evidencije i zato se raspitujem o ovim Ugovorima na daljinu.
Nisam siguran da to možeš postići gasenjem usluge. Možda neki zahtev nekome da posaljes. Ali i to ti ne garantuje da se vuces u nekom sekundarnom excelu na nečijem kompjuteru...

Ja sam pokusavao za jedan prepaid, bezveze mi stoji na portalu medju svim aktivnim brojevima, da ga maknu, ne koristi se godinama i mrka kapa.

Nisam odavno uzimao tel preko operatera. I sad gledam skuplje izadje telefon nego da sam otisao u neku radnju i kupio ga.
Bas ne razumem logiku, da uzmem postpaid tarifu i umesto da mi tel bude jeftiniji on bude skuplji nego u prodavnici.

Nisam odavno uzimao tel preko operatera. I sad gledam skuplje izadje telefon nego da sam otisao u neku radnju i kupio ga.
Bas ne razumem logiku, da uzmem postpaid tarifu i umesto da mi tel bude jeftiniji on bude skuplji nego u prodavnici.
Nažalost to je tako jer oni Vam daju uređaj bukvalno na potpis a novce naplaćuju kroz rate .
Shvatam da nema neke logike zarađivati i na uređaju i na tarifnom profilu koji odaberete ali tako rade svi provajderi .

Pre 5 godina je bilo povoljnije preko operatera. Ja sam telefon uzeo 50% jeftinije nego u prodavnici. Sada je katastrofa, ne znam ni ko kupuje kad može i u prodavnicama na rate.

Ovo sto rade nema nikakve logike, ali videli da moze i to je to. Ali nije mi jasno ko kupuje po tim uslovima. Evo s24 ultra je skuplja 183.000 RSD nego u regularnoj ponudi 169 000 RSD.
Znaci uzmem tarifu, i platim tel jos 14 000 din vise.

Ali ga platiš na 24 rate. Kamata za keš kredite je trenutno oko 10% godišnje.

Pa opet mozes da odes regularnu prodavnicu uzmes kres kredit i opet ces da prodjes povoljnije. I onda uzmes tarifu koja ti odgovara.

Nisam siguran da to možeš postići gasenjem usluge. Možda neki zahtev nekome da posaljes. Ali i to ti ne garantuje da se vuces u nekom sekundarnom excelu na nečijem kompjuteru...
Video sam u njihovim Opštim uslovima da postoji mogućnost za neopozivu zahtjev za brisanje podataka. Probao bih i to, ali čini mi se da bi bio brži način da sklopim Ugovor na daljinu pa da odustanem od njega. Zna li neko koliko vise nešto o tom procesu Ugovora na daljinu?

Pre 5 godina je bilo povoljnije preko operatera. Ja sam telefon uzeo 50% jeftinije nego u prodavnici. Sada je katastrofa, ne znam ni ko kupuje kad može i u prodavnicama na rate.
Nemaju svi kreditne kartice i mogućnost da npr u Gigatronu kupe na rate .
A
Video sam u njihovim Opštim uslovima da postoji mogućnost za neopozivu zahtjev za brisanje podataka. Probao bih i to, ali čini mi se da bi bio brži način da sklopim Ugovor na daljinu pa da odustanem od njega. Zna li neko koliko vise nešto o tom procesu Ugovora na daljinu

Pokušaj da im se pismeno obratiš a ako ne uspe onda možeš i tako pokušati kao što si već mislio da uradiš.
Iskreno meni su poklonili pri paid i na svoju ruku ga odmah registrovali čim sam to doznao odmah sam im vratio karticu . Sreća je da je nisam aktivirao već vratio upakovanu .

@Nišlija018 Hvala ti na savetu. Još ne znam na koji email da im se obratim, gledao sam sinoć na njihovom sajtu, ima neki email za privatnost podataka.

Zanima me da li si tu karticu dobio prilikom sklapanja novog ugovora, jer jedna moja komšika je dobila poklon karticu kada je obnavljala paket za Supernovu. U tom slučaju, ne bi mi se isplatilo da prelazim na postpaid, jer bih opet dobio karticu koja bi se vodila na mene, a ja ne želim to. Proveriću da li je ovoj komšiki registrovan broj na njeno ime.

@Nišlija018 Hvala ti na savetu. Još ne znam na koji email da im se obratim, gledao sam sinoć na njihovom sajtu, ima neki email za privatnost podataka.

Zanima me da li si tu karticu dobio prilikom sklapanja novog ugovora, jer jedna moja komšika je dobila poklon karticu kada je obnavljala paket za Supernovu. U tom slučaju, ne bi mi se isplatilo da prelazim na postpaid, jer bih opet dobio karticu koja bi se vodila na mene, a ja ne želim to. Proveriću da li je ovoj komšiki registrovan broj na njeno ime.
jeste 100%.Dobio ja jednu prosle godine isto dobijena pri obnovi box paketa i vodila se na tu osobu.

Karticu sam dobio kao Novogodišnji šatro poklon od njih ono kao Mts korisnik ma da imam i uslugu Supernova a njihov e-mail ti je [email protected]

Vrh Dno