Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Meni nisu hteli da daju kad sam pregovarao pre godinu dana, nije postojala nikakva mogućnost. Nudili benefite na soko Lite, ali uz ostale pakete ni da čuju, navodno ne postoji mogućnost.

hmm. to mi je bas bitno! bas taj roming dodatak.
onda mi je bolja opcija yettel total 40 na 50% cene.

aj videcemo kako ce biti :)

Jel uspeo neko da dobije neki benefit prelaskom sa Globatel prepaida na MTS?
Prešao bi na SokoMax sa Globatel prepaida bez uzimanja uredjaja.

Naručio sam preko e-maila mobilni telefona na rate kao njihov korisnik.Da li neko zna koliko se vremenski čeka na odgovor?

Hvala!

Drugari pitanje.

jel ima neko iskustva vezano za dobijaje benefita vezano za roming internet.
istice mi ugovor, pa me zanima da li moze da se za neki omorika paket dobije bonus roming internet (npr. mesecni paket od 1gb).
Nisam nikad čuo da je iko ikad tako nešto uspeo da dobije. Ali ono sto znam da je uspevalo je potezanje prelaska npr.na Yettel prepaid, onda zovnu pitaju šta hoćeš da bi ostao i ti kažeš da hoćeš Soko Lite (jer on ima net za roaming) i dobijes u proseku neku cenu oko 1500-1600 mesečno kad se sabere i prospe sve na 24 meseca. E sad ne znam jel iko skorije dobio to? Moj prijatelj je negde u maju ove godine uspeo to da izboksuje na opisani način.

Drugari pitanje.

jel ima neko iskustva vezano za dobijaje benefita vezano za roming internet.
istice mi ugovor, pa me zanima da li moze da se za neki omorika paket dobije bonus roming internet (npr. mesecni paket od 1gb).
Predjes u Yettel i dobijes paket Total 40 sa 1 GB u romingu sa 50% popusta za nekih 1550 din. mesecno. To je trenutno najpovoljnija ponuda.

Kako dobiti 50% imas objasnjeno na temi o Yettelu.

Predjes u Yettel i dobijes paket Total 40 sa 1 GB u romingu sa 50% popusta za nekih 1550 din. mesecno. To je trenutno, koliko znam,
najpovoljnija ponuda.

Kako dobiti 50% imas objasnjeno na temi o Yettelu.

Ima li ovde nekog od agenata mts-a? Može li se ispregovarati ova studentska ponuda da bude 24m umesto 12m popusta?

Da li neko zna da li postoji varijanta da ugovornu obavezu od 24 meseca (mobilni internet) isplatiš odmah odjednom i da se tom prilikom dobije neki popust?

Da li postoji neki akviziter iz mts-a koji bi mi se javio? Produžio bih ugovor za postpaid (hitno :))

Da li postoji neki akviziter iz mts-a koji bi mi se javio? Produžio bih ugovor za postpaid (hitno :))
Niko ti neće dati ni približno dobru ponudu ako ne odeš u drugu mrežu i podneses zahtev za prenos broja tamo :) Sačekaš poziv i pomoliš se da će Mts dati sjajnu ponudu koju nećeš moći da odbijes :)

Niko ti neće dati ni približno dobru ponudu ako ne odeš u drugu mrežu i podneses zahtev za prenos broja tamo :) Sačekaš poziv i pomoliš se da će Mts dati sjajnu ponudu koju nećeš moći da odbijes :)
Da li to vazi i za prenos prepaid broja? Da mi ponude nakon toga postpaid sa popustom u mts

Hitno te košta i to zavrsis telefonom uz neke manje benefite... Uz prenos malo vise cimanja ali dobijas bolje ponude...
Već sam probao sa zahtevom za prenos, ali nisu baš dali ponudu koja neće moći da se odbije :) (ponuda je bila popust 20%, a vidim da su neki članovi dobili tipa oko 30% i to pre ove “akcije” za 2024 dinara), svakako hvala na sugestiji :)

Poslednja izmena:
Da vazi. Ako te nazovu. A sve su zvali koga znam....
Znači, npr. odem u A1 i kažem da hoću da prebacim broj, odradim to podnošenje zahteva i onda čekam MTS da me pozove i nudi nešto? Ja iskreno ne želim da prelazim, ako se desi da ne nazovu kako se odustaje od zahteva za prenos broja?

Pa uglavnom se ne odustaje ali prenosis uvek na prepaid ( U slucaju da preneses možeš za 60 dana nazad ) a za to vreme uzivas u najbrzoj mrezi i VOLTE na prepaidu. Ali neće doći do toga... Uvek zovu. Ne znam sto ne bi i sada. Ja iskreno jedino ne bi to radio ako mi je malo 1000 minuta za sve mreže ne računajući A1 i 18 GB za 1000 dinara mesečno.
Ako se mozes uklopiti u to nema smisla da ne probaš. Jer nista ne rizikujes jer i kad se vraćas nazad mozes da pregovaras...
Ovo sve kazem ako slučajno predjes...
Jedino ako ti je malo saobraćaja je riskantno da ne moras da sktiviras ranije pakete. Tipa ako trosis 2000 minuta za mts i Telenor. Pa da dva puta mesečno moras da placas po 1000 dinara...

Pa uglavnom se ne odustaje ali prenosis uvek na prepaid ( U slucaju da preneses možeš za 60 dana nazad ) a za to vreme uzivas u najbrzoj mrezi i VOLTE na prepaidu. Ali neće doći do toga... Uvek zovu. Ne znam sto ne bi i sada. Ja iskreno jedino ne bi to radio ako mi je malo 1000 minuta za sve mreže ne računajući A1 i 18 GB za 1000 dinara mesečno.
Ako se mozes uklopiti u to nema smisla da ne probaš. Jer nista ne rizikujes jer i kad se vraćas nazad mozes da pregovaras...
U A1 je ta ponuda za 1000 dinara? Koja tačno, ne mogu da je nađem. Ciljam na soko lite u mts, kompletno je top paket a mtel minuti bi mi valjali mnogo. Hvala na odgovorima

U A1 je ta ponuda za 1000 dinara? Koja tačno, ne mogu da je nađem. Ciljam na soko lite u mts, kompletno je top paket a mtel minuti bi mi valjali mnogo. Hvala na odgovorima
To ti je prepaid mocni plan prvih 6 meseci imas za 600 dinara
Ako preneses broj. A imas za 400 da dupliras. Plus i plan sam mozes i ranije da aktiviras ako ti bude malo 1000 minuta ili tipa ako trosis na 3 nedelje 500 mozes po 600 dinara na svake tri nedelje da uplacujes 600 dinara.
Mislim zato kazem da ti je rizik ama ha nikakav ako te to pokriva. 60 dana mozes preživeti.
Jako je fleksibilan prepaid na A1 zato svi u suštini podnosimo prenos na A1 kad jurimo bonuse.
Ja ti sad ovde se raspisao... Ali hocu reci nećeš preci ali i ako predjes 60 dana sa ovim ako te pokriva mozes da se proguras...
Jos obican plan 400 dobijes gratis... I on te moze par dana progurati sigurno...

To ti je prepaid mocni plan prvih 6 meseci imas za 600 dinara
Ako preneses broj. A imas za 400 da dupliras. Plus i plan sam mozes i ranije da aktiviras ako ti bude malo 1000 minuta ili tipa ako trosis na 3 nedelje 500 mozes po 600 dinara na svake tri nedelje da uplacujes 600 dinara.
Mislim zato kazem da ti je rizik ama ha nikakav ako te to pokriva. 60 dana mozes preživeti.
Jako je fleksibilan prepaid na A1 zato svi u suštini podnosimo prenos na A1 kad jurimo bonuse.
Ja ti sad ovde se raspisao... Ali hocu reci nećeš preci ali i ako predjes 60 dana sa ovim ako te pokriva mozes da se proguras...
Jos obican plan 400 dobijes gratis... I on te moze par dana progurati sigurno...
Onda verovatno da ću podneti zahtev, taman da probam i A1 jer je bilo mnogo priča da nemaju dobru pokrivenost. Sad koristim mesečne od 400 i 600 a u A1 su oni još bolji nego u mts tako da će biti dovoljno i ako se desi da završim u A1 mada ciljam na soko lite 24m sa 50% ako uspe. Dobro je da je samo 60 dana za novi prenos

Onda verovatno da ću podneti zahtev, taman da probam i A1 jer je bilo mnogo priča da nemaju dobru pokrivenost. Sad koristim mesečne od 400 i 600 a u A1 su oni još bolji nego u mts tako da će biti dovoljno i ako se desi da završim u A1 mada ciljam na soko lite 24m sa 50% ako uspe. Dobro je da je samo 60 dana za novi prenos
Da ti ekvivalentni su 200 i 300 prvih 6 meseci, ali bolji jer su ti neograničeni minuti za A1 i dok imas za ostale mreže. Oseti se ako imas par kontakta u A1 bas mogu da ti traju za manje pozive izvan mreže... Pokrivenost imas na telesebija RATEL i cell maper bazne stanice odnosno mapu. .
Davali su do 30 posto popusta.
Ali za signal kako gde. Na primer ja kad sam presao u parku sam imao 8 Mbps. Sad na istom mestu imam 300 Mbps (na p20pro) star dosta telefon....
Probaj. Svakako eto znas opcije. Kako da tražiš popust a eto i ako predjes da znas sta te ceka... U komsiluku su na neboder neki dan montirali 15 antena... A u susednom kvartu 10 11... Tako da pokrivaju i poboljšavaju.

Da ti ekvivalentni su 200 i 300 prvih 6 meseci, ali bolji jer su ti neograničeni minuti za A1 i dok imas za ostale mreže. Oseti se ako imas par kontakta u A1 bas mogu da ti traju za manje pozive izvan mreže... Pokrivenost imas na telesebija RATEL i cell maper bazne stanice odnosno mapu. .
Davali su do 30 posto popusta.
Ali za signal kako gde. Na primer ja kad sam presao u parku sam imao 8 Mbps. Sad na istom mestu imam 300 Mbps (na p20pro) star dosta telefon....
Probaj. Svakako eto znas opcije. Kako da tražiš popust a eto i ako predjes da znas sta te ceka... U komsiluku su na neboder neki dan montirali 15 antena... A u susednom kvartu 10 11... Tako da pokrivaju i poboljšavaju.
E ovo me zanima. I u MTS ima broj minuta za sve mreže i neograničeno za mts. Ali, namerno rade tako da prvo troši te za sve mreže čak i ako razgovaraš sa mts brojem. Ja verujem da je isto i u A1? Sad sam prešao potpuno na A1 temu unutar mts teme :D

E ovo me zanima. I u MTS ima broj minuta za sve mreže i neograničeno za mts. Ali, namerno rade tako da prvo troši te za sve mreže čak i ako razgovaraš sa mts brojem. Ja verujem da je isto i u A1? Sad sam prešao potpuno na A1 temu unutar mts teme :D
Nije, mts ima "za sve mreze" prvo pa tek onda u mtsu A1 ima "za ostale mreze" i paralelno za A1
Znaci nikad ti se ne trose minuti dok razgovaras u A1.
Da jeste malo OFF ( ali je korisno u komparativnom smislu ) Jer ovo je realno strah vecine sto prelaze ( na yettel nema sta da se prenosi ) Em je losa mreza, em brate ne nude nista pametno... Pogledaj postove, retko ko ce spomenuti e prenesi na yettel prepaid :D...

Već sam probao sa zahtevom za prenos, ali nisu baš dali ponudu koja neće moći da se odbije :) (ponuda je bila popust 20%, a vidim da su neki članovi dobili tipa oko 30% i to pre ove “akcije” za 2024 dinara), svakako hvala na sugestiji :)
Onda predji na Yettel pripejd pa posle par dana kad dobijes ponudu, predjes na postpejd sa 50% popusta bez telefona i bog da te vidi...

Posto mi je istekao ugovor sa yettelom podneo sam zahteva za prenos broja u mts.Danas me je kontaktirao agent i ponudio Soko Lite za 6 meseci po 1 dinar+6 meseci 2024 i preostalih 12 meseci po 3200 ili Omorika 12 6 meseci po 1dinar+6 meseci 2024 i preostalih 12 meseci 2200 + 200gb 12meseci i 100g tokom cele ugovorne obaveze.Moje pitanje je da li ova ponuda moze da se pojaca tj da li moze da se dobije bolja ponuda od ove?

Da li su kod mts svi Mobilni Net paketi po punoj brzini? Posto sad imam yettel i vidim da je kod njih samo najskuplji po 4g brzini, a i u a1 je slicna situacija...

Otkuda sad pa to? Ja imam Omorika 3 sa 25 TB promocije i bez problema postiže nekada i preko 150 mbit/s u dl. Uglavnom brzine variraju u odnosu na doba dana i lokaciju. Uvek su 4G.

Zavisi od lokacije. Zmaj
IMG_20240108_204455.jpg
IMG_20240108_204821.jpg

Jel bi neko hteo zamenu Globaltel kredita za MTS, potreban mi je roming za Kipar, a u Globaltelu nema roming za Kipar.

Nazad
Vrh Dno