Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da li su kod mts svi Mobilni Net paketi po punoj brzini? Posto sad imam yettel i vidim da je kod njih samo najskuplji po 4g brzini, a i u a1 je slicna situacija...
Kod mtsa je svima ista brzina. Koliko mreza ima kapaciteta. Toliko ide.
A1 nema direktno limite. Ali imaju neku vrstu QOS-a koji prioritet korisnika daje u slučaju opterećenja. Nije hard kodirana ko kod yettela...

Jel bi neko hteo zamenu Globaltel kredita za MTS, potreban mi je roming za Kipar, a u Globaltelu nema roming za Kipar.

Kupi Airalo ESim paket, radi savršeno na Kipru za male pare. Ustvari je meni posle svih pregovora sa MTS bilo najlogičnije da prihvatim najbolji popust na Omoriku a za roaming net samo Airalo, od tada radio odlično u 4 zemlje - Kipar, Nemačka, Italija, Španija.

Kupi Airalo ESim paket, radi savršeno na Kipru za male pare. Ustvari je meni posle svih pregovora sa MTS bilo najlogičnije da prihvatim najbolji popust na Omoriku a za roaming net samo Airalo, od tada radio odlično u 4 zemlje - Kipar, Nemačka, Italija, Španija.
Hvala na predlogu, ali moj Honor Magic 5 Lite nema Esim 🥹

Eh... :) Onda ništa, za sve ostale prosto nema potrebe više juriti operatorski roaming, osim ako ne žive preko pa to nešto znači, ali onda valjda imaju i sim zemlje u kojoj žive. Airalo je odlična opcija.

Aktivirao prelazak na Yettel, umesto Omorike 3 u sličnom cenovnom rangu nudili Zmaj sa 20% popusta. Odbio i prelazim na Yettel prepaid, pa Total 10 sa 50% popusta.

Ja sam pre 7 dana prešao u Yettel. Pošto sam podneo zahtev za prenos broja nudili su mi Morava 300min za 700din. To je veći popust od 20%. Nisam prihvatio jer mi nije dovoljno interneta. Nisu mogli da mi ponude više interneta osim to što je u paketu, a ja ne zelim više da koristim 2 kartice (MTS Morava 300 i Globatel prepaid) da bi imao više od 1GB interneta. Ovako za 875din imam 15GB interneta a teško da potrošim i 100min mesečno.

Da li je tacna informacija da prilikom prelaska iz jedne mreze u drugu se prebacuje kredit? Kako to ima smisla uopste? Pitao sam mts agenta i on kaze da se prebacuje, ja bih iz mts preneo u A1, oba prepaid

Dobro si me podsetio da ispratim, ja sam prešao na prepaid i uplatio kredit dok se nije učitala ponuda. Ostalo mi je 150din kredita, zanima me da li će to racunati uz prvi račun? U aplikaciji mi se više ne vidi kredit a zaduzenje mi je standardno 835din za malo manje od mesec dana(ugovor mi počeo 03.01.2024)

Dobro si me podsetio da ispratim, ja sam prešao na prepaid i uplatio kredit dok se nije učitala ponuda. Ostalo mi je 150din kredita, zanima me da li će to racunati uz prvi račun? U aplikaciji mi se više ne vidi kredit a zaduzenje mi je standardno 835din za malo manje od mesec dana(ugovor mi počeo 03.01.2024)
Kada sam prelazio na postpaid sa pripejda u mts umanjen je mesecni racun. Sad me interesuje sta se desava sa mts kredtom ako predjem u A1

Поднео захтев за прелазак у Јетел из Мтс-а, истог дана звали из Мтс-а, нуде Соко лајт са 20% попуста на актуелну кампању.

Za produžetak ugovora preko MTS-a nuđeno mi je 10% popusta na Soko Lite i Zmaj tarife (popust se odnosi na cene sa njihovog sajta). Rečeno mi je da trenutno ništa bolje ne mogu da ponude.

Nisam podnosio zahtev za prelazak u drugu mrežu. Ponuda je dobijena preko broja 064733.

@nenad99 Да, актуелна је 12х2024+12х3199. Са захтевом за прелазак у другу мрежу сам добио 12 месеци х 1619 дин + 12 месеци х 2559 дин.
Исто су звали са 064733, свега пар сати након поднетог захтева.
Рече оператер као убудуће можете се јавити и затражити бољу понуду, вероватно би добио као @Beorn 10% попуст.
Да сумирамо, ако се:
  • не тражи ништа = цене са сајта,
  • тражи попуст од МТС-а = цена са сајта - 10%,
  • поднесе захтев за прелазак у другу мрежу = цена са сајта - 20%.

@nenad99 Да, актуелна је 12х2024+12х3199. Са захтевом за прелазак у другу мрежу сам добио 12 месеци х 1619 дин + 12 месеци х 2559 дин.
Исто су звали са 064733, свега пар сати након поднетог захтева.
Рече оператер као убудуће можете се јавити и затражити бољу понуду, вероватно би добио као @Beorn 10% попуст.
Да сумирамо, ако се:
  • не тражи ништа = цене са сајта,
  • тражи попуст од МТС-а = цена са сајта - 10%,
  • поднесе захтев за прелазак у другу мрежу = цена са сајта - 20%.
Slabo mi je to, ovih prvih 12 je vrh ali mi je mnogo drugih 12

Nisam dugo pratio posto su mi sve tarife dugo aktivne, a koliko vidim opako su poskupeli, pre pola godine taj isti Soko lite je mogao da ide cca 12x1100 + 12x1500.

Prošli izbori i sada daju manje popusta. 😂
Meni je račun za Omoriku 25 prvih godinu dana 760din a druga godina 1600, neograničene društvene mreže i internet koji ne mogu da potrošim, trenutno imam 65gb u aplikaciji za ostale stvari. Naravno, uz podnet zahtev za prelazak u A1.

Slabo mi je to, ovih prvih 12 je vrh ali mi je mnogo drugih 12
Све се слажем, и мени је других 12 помало превише. Пробао сам и то да смањим али каже агент да је то немогуће.
Био сам баш решен да пређем у Јетел, Тотал 40 са 50% попуста, 24 месеца по 1625 дин.
Мислим да је објективно Јетелова понуда боља, е сад субјективни погледи су различити за сваког.

Pretrgli se, vala…
Baš tako !
Meni je stigla poruka u inbox kao poklon odem do poslovnice sa ličnom kartom i preuzmem ...
Bio sam u prolazu i rekoh ajde baš da uzmem " novogodišnji poklon " , naravno agenti- ca zatraži na uvid i poruku i lič.kartu , postojah malo i dodeli mi poklon .
Slučajno ja rekoh ovo mi se nešto ne poklapa ( da oni nekom nešto daju a da nije neka stvar u pozadini ) ...kad ono tu karticu koja je pri paid gospođa agent bez mog saglasja je odmah registrovala na moje ime ...Ništa rekoh ja ovaj poklon vraćam .Neka daju drugom otišao do poslovnice i vratio im novogodišnji poklon.😀
Očigledno nije imala kada da me pre registracije upita da li želim ili ne ( mislim na registraciju ) , jer je bila zauzeta u razgovoru sa kolegama kako nije pozvana na žurku neku gde su išle kolege.😄

… hehe, ja se spremam da kažem da me više na zovu ako nije u pitanju parfem, bombonjera ili OLED TV… :) p.s. juče po ko zna koji put zvali i insistiraju da me daruju - VDSL Box na dve godine, samo cena pretplate fix. telefona… aman, ljudi…

Dobio juce 30% popusta na Soko lite tarifu nakon zahteva za prenos broja u drugu mrezu,tako da je sa ovim cenama neki prosek oko 1800 din. mesecno.
Dobio si 30% popust na onih 2024 din mesecno za prvih 12 meseci i 30% za 3200 din za preostalih 12 meseci ako je ugovor na 24 meseca?

… preskupo za taj paket… posebno druga polovina UO - daje lošiju poziciju za pregovore o eventualnom sledećem produženju iste… yettelove Total 40 i Data imaju 3 premijum aplikacije uz sve ostale pogodnosti… za manji i nešto veći iznos tokom cele ugovorne obaveze…

… preskupo za taj paket… posebno druga polovina UO - daje lošiju poziciju za pregovore o eventualnom sledećem produženju iste… yettelove Total 40 i Data imaju 3 premijum aplikacije uz sve ostale pogodnosti… za manji i nešto veći iznos tokom cele ugovorne obaveze…
Soko lite je u svemu neogranicen. Po cemu je jetel bolji? I ja sam juce prihvatio uz 30% popusta, najvise zbog mtel minuta

+ Soko lite moze se reci neogranicen i za roming u mtel-u, bar kada sam ja potpisao prosle godine bio je ukljucen i onaj mesecni dodatak "Mtel plus 30" u kom je sve neograniceno i svaki mesec se obnavlja.

Ne bih se složio. Prvo to za pregovore kad podneses zahtev za prelazak u drugu mrežu uopšte nije uslovljeno na kom si paketu, dobices 30-ak % popusta i to je to. 3 Premium aplikacije (osim HBO Max, ništa tamo nije premium, a uz Soko Lite imaš Deezer ako je već bitan). Treća stvar Soko Lite ima 2+2 GB u romingu, a Total 40 samo 1GB i četvrta stvar (možda i najvažnija onima sto se odlučuju za Soko Lite) je neograničen roming u Mtel mrežama. Argument + za ići u Yettel je jedino HBO Max (ako iko može da nađe išta kršteno na tom užasnom servisu).

Ne bih se složio. Prvo to za pregovore kad podneses zahtev za prelazak u drugu mrežu uopšte nije uslovljeno na kom si paketu, dobices 30-ak % popusta i to je to. 3 Premium aplikacije (osim HBO Max, ništa tamo nije premium, a uz Soko Lite imaš Deezer ako je već bitan). Treća stvar Soko Lite ima 2+2 GB u romingu, a Total 40 samo 1GB i četvrta stvar (možda i najvažnija onima sto se odlučuju za Soko Lite) je neograničen roming u Mtel mrežama. Argument + za ići u Yettel je jedino HBO Max (ako iko može da nađe išta kršteno na tom užasnom servisu).
A koju tarifu da izaberu oni koji nemaju gde da putuju , nekom kom je odlazak u CG kao odlazak u Australiju !?😀

Nazad
Vrh Dno