Snapdragon 7s gen 2 ništa bolji od procesora na 8 pro?Ovaj pro ima cpu ništa bolji od mog matorog 8pro.Jes da je moj gpu i dalje bolji...
Kakav skok 5 generacije note pro 😀
izvor informacije, tekst -> https://www.gsmarena.com/global_poco_m6_pro_features_price_sale_date-news-61188.phpFor starters, the global Poco M6 Pro is powered by the Helio G99-Ultra SoC, which means it's limited to LTE connectivity.
https://timesofindia.indiatimes.com...hed-all-the-details/articleshow/106755189.cmsMediaTek’s Helio G99 Ultra chipset powers the Poco M6 Pro 4G. The Helio G99 Ultra is an octa-core chipset consisting of 2x Arm Cortex-A76 cores clocked at up to 2.2GHz and 6x Arm Cortex-A55 cores with a clock speed of up to 2.0GHz. There is an Arm Mali-G57 MC2 graphics unit. The chipset comes paired with up to 12GB RAM and 512GB of storage, which is expandable.
Pre će biti da žele da poguraju prodaju RN12 Pro 5G....Biće garant... Možda su ga namerno izostavili sad da poguraju u startu prodaju RN12 Pro+ a možda je stvar distribucije... Nema razloga da izostane, uostalom taman se vidi da treba da pokrije cenovnu razliku između RN12 Pro+ i RN12 Pro 4G.
Nema ni RN 13 5G.
trenutno ništa nije najbolja kupovina, jer su sva tri modela preskupa. mislim da je u ovom momentu bolja kupovina 12t ili poco f5.Kad se sve sabere i oduzme, šta je u ovoj seriji 13 najisplativija kupovina? Nekako mi i u ovom preorderu Pro + i Pro 5G poskupi za klasu kojoj pripadaju. Čini mi se da je Pro 4G prilično razumna kupovina.? Može li ovaj G99 čip da gura 2-3 godine bez značajnog štekanja?
Pa Xiaomi sam na svojoj stranici garantuje minimalno 48 meseci fluidnog rada bez softverskog i hardverskog zastajkivanja.
Mislim da nema razloga da G99 ne bude dobar za naredne 2-3 godine... Bukvalno ne postoji nijedan iole pristojan procesor u zadnjih 4-5 godina koji istovetno ne radi posao i danas inače.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari