Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

Verovatno će od sutra da krenu sa preorder cenama. Ko razmatra bilo kakvu opciju, neka se još malo strpi pa možda bude korektnih ponuda. RN 13 4G nije ništa posebno, sem što ima bolju kameru, na primer, ali je svakako bolji izbor u odnosu na RN 12 i imaće smisla ako ga opet daju za barem 19k (ipak je prošlo dve godine od RN 11, te nije suvislo da se za istu cenu ne ponudi bolja kamera i veća RAM memorija).
Edit: upravo bila reklama na RTS-u, od 23. po ceni od 24k. Daleko je to od očekivanog. Ne isplati se!
Izasle su pre nekoliko dana cene imas na prethodnoj strani. Meni je problem sto izgleda nece biti verzije 6/128 za klot 13icu nego bice 8/256 za 24.999. A uzeo bih odmah kad bi bilo 6/128 za 19-20.000. Nisu mi odgovorili na zvanicnom insta dal ce biti pa ne znam......u suprotnom ne menjam 11icu jos dugo. Stvar principa jer koj ce mi 8/256 kad moj trenutni glatko radi sa 4/64? Koristim memorijsku karticu i ne znaci mi nista 256 a ne igram nista pa da mi treba 8gb rama

Kakav je taj 685 procesor u klot 13-ici? Vuče se još odavno i koliko sam upratio sem nedostatka 4K snimanja, nema nekih velikih mana u radu. Ne bi trebao da štopa previše? Navodno je 5G obični Note 13 sa dosta boljim procesorom, ali nema OIS na kameri. Ubi me ovaj Xiaomi sa milion verzija.

Za normalno korišćenje bez igrica dovoljan.

Ljudi jel se očekuje sutra preko operatera pre order ponuda za 13 ice? Uz nov ugovor bi pazario ako će biti u ponudi.

Sta mislite jel ce biti redmi note 13 pro 5g model u ponudi, njega ne reklamiraju?
Ljudi jel se očekuje sutra preko operatera pre order ponuda za 13 ice? Uz nov ugovor bi pazario ako će biti u ponudi.
Pa to onda nije neki preorder ako inace pocinje prodaja od utorka.

Izasle su pre nekoliko dana cene imas na prethodnoj strani. Meni je problem sto izgleda nece biti verzije 6/128 za klot 13icu nego bice 8/256 za 24.999. A uzeo bih odmah kad bi bilo 6/128 za 19-20.000. Nisu mi odgovorili na zvanicnom insta dal ce biti pa ne znam......u suprotnom ne menjam 11icu jos dugo. Stvar principa jer koj ce mi 8/256 kad moj trenutni glatko radi sa 4/64? Koristim memorijsku karticu i ne znaci mi nista 256 a ne igram nista pa da mi treba 8gb rama
evo ima ono sto zelis

Krenula prodaja na sajtu, ipak ima onaj klot 6/128 sto sam hteo za 20.999. Narucio plavi i to je to

Edit: fala Garfild naruceno

I ja cu verovatno taj pro 5g. Ne znam samo ko bi uzeo pro plus model kad za iste pare od 400 evra ima xiaomi 13t na KP.

Ja naručih Pro+ 256GB 🤗

Prvobitno očekivanje mi je bilo da će cene biti više inače i da će Pro 5G biti u preorderu oko 45k ali eto ispade Pro+ pristupačan u tom rejonu.

Sta mislite ako odem fizicki u radnju da kupim dal oni mogu da poniste narudzbinu da ne salju bezveze? Narucio sam juce misleci da ce se prodati za svaki slucaj........ne bih da ih vozam

3ffca57d-14f5-4139-b9b8-f215a7bfe50f.jpg

Šta mu dođe 15 minuta standby?

15 min,standby?Pa to odlicna baterija.😄 Jos ima i brzo punjenje😂 Ma bitno da su napisali. A da procitaju,sta su napisali,za to nemaju vremena😂

Sta mislite ako odem fizicki u radnju da kupim dal oni mogu da poniste narudzbinu da ne salju bezveze? Narucio sam juce misleci da ce se prodati za svaki slucaj........ne bih da ih vozam
Jel imas opciju onlajn da ponistis porudzbinu? Pa onda lepo u radnju pa kupi, nece se to razgrabiti, imas sve ove zvanicne radnje i mi store.

15 min,standby?Pa to odlicna baterija.😄 Jos ima i brzo punjenje😂 Ma bitno da su napisali. A da procitaju,sta su napisali,za to nemaju vremena😂

Baš gledam sinoć, očajno preveden promo materijal na sajtu... Zapravo nije ni prevođen već je izgleda sve ono na engleskom samo provučeno kroz neki automatski prevod...
Baš ima dosta nebuloznih bukvalnih prevoda, grešaka u padežima...

Ranije su imali kvalitetno odrađen taj materijal, ovo je sad vidno loše, tačno neko uzeo pare.

Omiljeno mi je Tehnologija vlažnog dodira koja sprečava okidače iz vode na ekranu. Šta je pesnik hteo da kaže. 😂

Izgleda,lakse ga je sada koristiti dok je vlazan 😂 Ma bitno da ide prodaja.I onako,vecina i ne zna sta kupuje😉

Koliko i u cemu je PRO+ bolji od PRO verzije?
Hocu beli telefon jer sam imao pregrst crnih, a obican pro nema u beloj dok + ima.

U suštini ni u čemu naročito... Jedino MTK 7200 je načelno jači od SD 7s Gen 2 barem gledano sintetički za nekih 20% mada ne verujem da je to toliko opipljivo u praksi, dovoljno da bude bitno baš...

Ekran isti praktično, kamera ista, ne znam koliko se ova različita procesora različito nose sa obradom fotki jedino...

Mislim da su na Pro+ najviše apostrofirali dizajn tj. zakrivljeni ekran i IP68 kao najveće nazovi razlike.

I ja uzeh beli 😁 isto sam mislio da će biti Arctic White Pro 5G...

Gledao sam recenzije i kamera na pro 5g je dosta bolja, ali za ovaj SD 7s Gen 2 kazu da je Samsungov i da je dosta los. Cak losiji i od 778g.
Nije da mi je to nesto bitno jer igre ne igram. Bas cu sutra da odem do prodavnice da vidim kakvi su uzivo.

Glupo pitanje ali s obzirom da dosta vas navodi da ne igra igra, da li negde postoji test koje igre mogu da se pokrenu na odredjenom procesoru tj. koliko podrzavaju.. ( nesto slicno kao na kompu)

Vecina procesora od srednje klase na gore podrzava vecinu igara... Ili se varam?

Uzeo sam ja danas RN 13 pro 5g 8/256,i lepa nadogradnja sa RN 10 pro 6/128...Ekran i Kamera deluju dosta bolje...

RN 13 pro 5g ima e sim. Presao sam sa Mi 11t, cisto zbog sugavog mtk procesora. Ekran mi je nekako bolji na mi 11t, nekako svetliji, ali je zato RN13 fluidniji, brzi, sve glatko ide i otvara. Kamera, opalio par slika, dosta bolja, i meni nebitna stavka. Lepo lezi u ruci, laksi je. Jedina zamerka za sad je AoD stoji samo 10s, ne m9gu da promenim za razliku od Mi11t gde je bio nonstop prikazan, ima u podesavanjima da se podesi a na ovom nema, ne znam zasto... To je ovako brzinski, videcu jos kad sve aplikacije legnu, kako ce baterija da se ponasa... I da svidja mi se ova maskica, tamno siva, nije ona providna sto pozuti posle par meseci...

Pa dimenisty 1200 je jači procesor u svemu od 7s gen2. Probao da uradiš fabrički reset na tom 11t, čudno je to da je Note 13 brži od njega?

Nazad
Vrh Dno