Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Do sada sam koristio S9 kod koga se senzor otiska nalazi pozadi i to je dosta dobro funkcionisalo. Na S23+ sam stavio Nillkin staklo (to mi je preporučio prodavac u radnji koja je specijalizovana za stakla, folije i maske). Šta znam... ne očita svaki put otisak iz prve. Uključio sam sve što treba u podešavanjima i podesio po dva puta palac i kažiprst desne ruke, ali i dalje ne radi sasvim kako treba. Čitao sam da je to generalno problem, pa se ne uzbuđujem previše. Zapravo sam počeo da koristim Prepoznavanje lica za otključavanje telefona i tim sam zadovoljan.

Koja stakla su se najbolje pokazala za ravne ekrane? Vidim da ima običnih, onih koja se lepe sa UV svetlom itd. Ovde je neko pominjao da je poručio Spigen staklo koje košta preko 40e, ali i za njega pola ljudi navodi isto iskustvo sa prepoznavanjem otiska prstiju. Izgleda da je baš kako se kome potrefi.

Da li postoji posebna tema za rutine? Ako neko ima neku zanimljivu, neka podeli :)

Imate još puno mod-ova sem instandera koji dobijaju redovnije update-ove, recimo InstaPro, myInsta, instaflow, hoinsta, aeroinsta i sl. Što je najbolje imaju clone verzije tako da mogu da rade uporedo sa "normalnim" Instagramom. Neka od njih imaju opcije za bukvalno sve što vam padne na pamet.
Verovatno ne mogu da proveravaju one varijante ko te ne prati, i obrnuto... To je bilo blokirano svojevremeno.

^ Piše "following you" I "not following you" Ako na to misliš?

Meni reklame blokira, ali double tap ne radi :D mada je to 18 beta verzija...bice sredjeno vrev u naredni period
Isti sam problem imao samo sam otišao tamo na gestures, uagasio i iznova upalio double tap i proradilo sve.

Što se followinga tiče verujem da je čovek mislio na prikazivanje onih koji su te napustili (znači pratili te i sad više ne)...za to su ranije morale 3rd party da se koriste dok nisu ukinuli.

Propala je i zadnja nada da Spigen Liquid Crystal u ovoj "black" (mada više nekako gray) varijanti neće požuteti. Nema im pomoći, ni u 100% nepušačkom stanu/ofisu. 🙄 Iako najbolja daily driver maska do sada od svih posedovanih Spigena jer ima neverovatan grip i ne uvećava telefon, ipak će morati 2x godišnje da se menja... ili povratak na crne.

Prilozi

• 20240108_132240.jpg
    20240108_132240.jpg
    218.3 KB · Pregleda: 197
^ ne postoji transparent maska koja neće požutiti vremenom. Koristio sam spigen, ringke, Nillkin, kineske…. Svaka otprilike posle 3 meseca je odradila svoje.

^ ne postoji transparent maska koja neće požutiti vremenom. Koristio sam spigen, ringke, Nillkin, kineske…. Svaka otprilike posle 3 meseca je odradila svoje.
Je l ima neko ovu Ghost?

^ ne znam koja je to ali do sada nisam naleteo na neku koja ne žuti. To je silikon koji od grejanja telefona, sunca… dobije žutilo i to je kraj.

^ ne znam koja je to ali do sada nisam naleteo na neku koja ne žuti. To je silikon koji od grejanja telefona, sunca… dobije žutilo i to je kraj.
Od dbranda secam se da su se kleli, ali nisam ispratio, negde sam cuo da su imali neki problem, al se ne secam, mozda ima neko iskustva da podeli

Ima nas dosta koji se kunemo i u Spigen pa evo vidiš. Ovu su po prvi put napravili da bude "dimljena", izgledala je fenomenalno kao nova, kada se navuče na telefon ne izgleda kao celofan nego taman onako se uklopi u crn telefon. Manje skaradno svakako izgleda sada kada je požutela nego što bi izgledala čista providna, ali opet, vidi se posebno dole na leđima.

^ pa dobro barem je nešto korisno uradio 😂

Ima jedna koja po proizvodjacu ne zuti. Pisao sam u apple temi o njoj, a i prilicno je skupa, blizu 100e sa postarinom izadje.

Napiši koja je, možda bi neko i uzeo bez obzira na cenu.

Ta je gotovo sigurno...

DB.png

Ja sam neku "dimnjenu" uzeo na aliju za par dolara i za 3 meseci nema zutila nikakvog.

Evo se ponovih malo, uzeh S23, a + ode zeni. Meni nekako postao problem velicina tel. Od baratanja u ruci do pakovanja u torbicu. Sto se tice maski, za mene najboja je Spigen rugged armor. Imam za + i porucio za obicnu 23-ku. Bitno mi je da ima sa strane po boku, gde se drzi prstima izrezbareno a i da prelazi malo preko zas.stakla.

Pitaka na malom.

Prilozi

• IMG-eb4b8121755ab8c89112c78975e2dbed-V.jpg
    IMG-eb4b8121755ab8c89112c78975e2dbed-V.jpg
    85.3 KB · Pregleda: 110
  • IMG-eb58be4b2d5b9eb9ee5e0ff446cf29db-V.jpg
    IMG-eb58be4b2d5b9eb9ee5e0ff446cf29db-V.jpg
    102 KB · Pregleda: 102
  • IMG-cbd7f0ec167efc3b7977376cd78b5271-V.jpg
    IMG-cbd7f0ec167efc3b7977376cd78b5271-V.jpg
    233 KB · Pregleda: 129
Stigli Spigen Glas.tR zaštitno staklo i Ultra Hybrid maska. Instalacija stakla nije prošla baš najbolje. Na sredini desne ivice, pretpostavljam da se lepak nije lepo razlio ili sam ja nešto poremetio kada sam brisao ostatke lepka sa telefona. Kako je tako je. :)
Maska je svakako kompaktnija od ove inicijalne. Evo i par slika:

Prilozi

• IMG-00dee42d12d8d40b5192245c9f687f17-V.jpg
    IMG-00dee42d12d8d40b5192245c9f687f17-V.jpg
    93.5 KB · Pregleda: 92
  • IMG-58346cebfa28b426191dd1d25e1240d4-V.jpg
    IMG-58346cebfa28b426191dd1d25e1240d4-V.jpg
    114.2 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
Камера на ултри 23 је НУЛА, ја сам се толико разочарао да е невероватно, прешао сам са ПИКСЕЛА 6 на ултру 23...Једино тај зум, ако некоме то и затреба, остало је просто невероватно колико је лоше, мутно, светла разлива, од Сунца мора да се бежи...Катастрофа. Већ сам у преговорима да га мењам за пиксел 8 про. Слике са пиксела су скроз друга димензија, чак и са обичном апликацијом, да се не говори о модованим ГЦАМ и гомилом ЛУТ подешавања. Даље дисплеј на ултри има одвратно низак PWM тако да "песак у очима", сузе, мигрене не гину...Иако сам се зарекао да никада више нећу на шљамсунг (од времена С9) полакомио сам се на све те СИЛНЕ РЕЦЕНЗИЈЕ како је добра камера, дисплеј...Уређај је катастрофа. Никако није препорука за куповину.

Nazad
Vrh Dno