Do sada sam koristio S9 kod koga se senzor otiska nalazi pozadi i to je dosta dobro funkcionisalo. Na S23+ sam stavio Nillkin staklo (to mi je preporučio prodavac u radnji koja je specijalizovana za stakla, folije i maske). Šta znam... ne očita svaki put otisak iz prve. Uključio sam sve što treba u podešavanjima i podesio po dva puta palac i kažiprst desne ruke, ali i dalje ne radi sasvim kako treba. Čitao sam da je to generalno problem, pa se ne uzbuđujem previše. Zapravo sam počeo da koristim Prepoznavanje lica za otključavanje telefona i tim sam zadovoljan.
Koja stakla su se najbolje pokazala za ravne ekrane? Vidim da ima običnih, onih koja se lepe sa UV svetlom itd. Ovde je neko pominjao da je poručio Spigen staklo koje košta preko 40e, ali i za njega pola ljudi navodi isto iskustvo sa prepoznavanjem otiska prstiju. Izgleda da je baš kako se kome potrefi.
Da li postoji posebna tema za rutine? Ako neko ima neku zanimljivu, neka podeli
Koja stakla su se najbolje pokazala za ravne ekrane? Vidim da ima običnih, onih koja se lepe sa UV svetlom itd. Ovde je neko pominjao da je poručio Spigen staklo koje košta preko 40e, ali i za njega pola ljudi navodi isto iskustvo sa prepoznavanjem otiska prstiju. Izgleda da je baš kako se kome potrefi.
Da li postoji posebna tema za rutine? Ako neko ima neku zanimljivu, neka podeli