I sada neka neko kaze da ovo ne vredi 193000 din ? 😁Gcam
Pogledajte prilog 421369
Samsung
Pogledajte prilog 421370
Samsung + pritiso na najsvetliji deo i smanjio
Pogledajte prilog 421371
NIje to tako lose kao sto izgleda 😂😂I sada neka neko kaze da ovo ne vredi 193000 din ? 😁
Ima li problema sa S Pen na ekranu na delu gde je magnet?Preporuka za Niklin Frosted Pro masku sa magnetom nazad.
Lep osecaj u ruci, ne klizi, jedino ato je telefon malo glomazniji napsram klasicne silikonske ali nista strasno. Lepo izgleda bas.
Nisam te skapirao najbolje, magnet je iza za magsafe dodatke, ili drzac u autu na primer.Ima li problema sa S Pen na ekranu na delu gde je magnet?
Do tebe je, obriši podatke za aplikaciju kamere pa probaj opet.Jel nekome secka HD 60fps video kada se snima u pokretu (recimo kada se snima "u krug", oko sebe)? Ako vam nije teško probajte, ne znam je li do mene.
Jel nekome secka HD 60fps video kada se snima u pokretu (recimo kada se snima "u krug", oko sebe)? Ako vam nije teško probajte, ne znam je li do mene.
Sve je to Kina batice. Veruj miUzeo punjac u Gigatronu. Baš ću da uporedim sa kineskim sa Alija kad stigne.
Pogledajte prilog 421660
Ja sam ga koristio godinu i nešto dana, nisam imao nikakvih pokušaja pristupa nalogu ili zahteva za neku dodatnu autorizaciju. Za 2FA se ne sećam.Koliko je sigurna po pitanju zaštite podataka ta instader? I jel može 2FA kreiran za insta da se na njoj koristi?
Ne radi to u društvenim mrežama, radi u igricama, pretraživaču, baneri, pop up gluposti itd.Zar dns adguard ne radi na globalnom nivou blokiiranje reklama ako se podesi kao dns?
Pa radi na svemu cemu je namijenjeno.Društvene mreže su aplikacije koklje od tebe prave datoteku da bi ti prodali nešto...Ne radi to u društvenim mrežama, radi u igricama, pretraživaču, baneri, pop up gluposti itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari