Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ne da su bolji, već najbolji... Kad u džepu imaš 300 (sada već treba 500) eura, onda moraš i sebe i druge da ubeđuješ u to. U takve rasprave se ne ulazi.

Preporuka za Niklin Frosted Pro masku sa magnetom nazad.

Lep osecaj u ruci, ne klizi, jedino ato je telefon malo glomazniji napsram klasicne silikonske ali nista strasno. Lepo izgleda bas.

I sada neka neko kaze da ovo ne vredi 193000 din ? 😁
NIje to tako lose kao sto izgleda 😂😂

Salu na stranu, telefon je odlican, ali to je sta je...ima mane kao i svaki drugi..

Evo da ne bude da samo kritikujemo,
Juce ujutro skinut telefon sa 100%, ceo dan je bio u romingu na 4g i pomalo delio internet,napravljeno nekolko slika i snimci, uz put je slusana muzika na bt sluske(oko 2-3h sve ukupno) i evo sad je drugi dan 15:50 on je na 38%
Prosto mi neverovatno da ovolko izdrzi baterija(star pola godine)
Nije neki sot ali opet vazno da je izgurao bez da punim...a pritom i snimao i slikao, slusao muziku i na trenuci sluzio i za gmaps i sve to na 4g..
U odnosu na wifi mobilni podaci jedu bateriju dosta brze
1000003793.jpg
1000003794.jpg

Ps najgluplja stvar na ovaj ui6 je ovaj pregled baterije

Pa muzika ide u pozadini, deljenje neta u pozadini, sve to cedi bateriju, a ekran iskljucen, tako da je logicno da je sot slabiji.

Jel nekome secka HD 60fps video kada se snima u pokretu (recimo kada se snima "u krug", oko sebe)? Ako vam nije teško probajte, ne znam je li do mene.

Jel nekome secka HD 60fps video kada se snima u pokretu (recimo kada se snima "u krug", oko sebe)? Ako vam nije teško probajte, ne znam je li do mene.
Do tebe je, obriši podatke za aplikaciju kamere pa probaj opet.

Koliko je sigurna po pitanju zaštite podataka ta instader? I jel može 2FA kreiran za insta da se na njoj koristi?

Cao svima. Procitah par postova gde treba paziti pri izboru zastitnog stakla za S23 ultra, jer neka stakla znaju da "uspore" otisak. Koja su sigurica stakla, neka preporuka?
Takodje preporuka za futrolu bi bila veoma korisna :)

Hvala ;)

WSD, Spigen su provereni brand-ovi. Kolegama rade i kineska sa Alija, tako da očigledno više nema pravila. Futrola je stvar izbora ali i kompatibilnosti sa staklima.

Koliko je sigurna po pitanju zaštite podataka ta instader? I jel može 2FA kreiran za insta da se na njoj koristi?
Ja sam ga koristio godinu i nešto dana, nisam imao nikakvih pokušaja pristupa nalogu ili zahteva za neku dodatnu autorizaciju. Za 2FA se ne sećam.

@LMTD instalirao baš...treba 2fa...reklame i dalje imam, ne radi mi double tap to like. Koristim Fold, na oba ekrana isto. Sviđa mi se samo što je onaj navigacioni meni opet dole a ne sa strane kao na insta od nedavno što su prebacili!

@Gulftown kakva je situacija kod tebe po pitanju neželjenog kontenta i jel ti radi like?

Sve radi kako treba, double tap takodje, na reklame sam zaboravio da postoje na Instagramu. Jedini bag koji sam po instaliraju aplikacije primetio je da u chatu ne mogu da uradim reply kada povučem poruku na desno ili kako se već radi beše. Izbacio sam app iz rama i ponovo učitao i proradilo je.

Zar dns adguard ne radi na globalnom nivou blokiiranje reklama ako se podesi kao dns?

Pojma nemam, moguće...nisam se nikada sa tim zanimao, koristim samo ABP for samsung browser

Meni reklame blokira, ali double tap ne radi :D mada je to 18 beta verzija...bice sredjeno vrev u naredni period

Imate još puno mod-ova sem instandera koji dobijaju redovnije update-ove, recimo InstaPro, myInsta, instaflow, hoinsta, aeroinsta i sl. Što je najbolje imaju clone verzije tako da mogu da rade uporedo sa "normalnim" Instagramom. Neka od njih imaju opcije za bukvalno sve što vam padne na pamet.

Vrh Dno