Šta je novo?

World of Tanks

Dobri ovi modovi za grudvanje, sto je najbolje uzeo nagrade u vidu bondova a posle reko ajde da vidim jel moze jos da se igra kad ono moze. U medjuvremenu sam kupio dva tier 8 tenka pa sam ih igrajuci u tom modu izgrindao motor, kupolu, gun. I odlicna stvar je da se uopste ne ubraja u statistiku ta igra niti utice na rating.

Zapravo mi se sviđa šta rade - ubacuju samo skin, ne i novi tenk. Pri tom, vezivanje za ovaj fenomenalni film - taman da lepo izmuzu dobar deo golda koji je na accountima posle prodaje kutija.

Tenk ko tenk me "ič" ne interesuje. Šteta je samo što nisu svi likovi sa voice-om. No dobro. Ovo je tek prvi event da se "isisaju" nagomilani resursi. Pretpostavljam da posle ovoga ide assembly shop ili neka slična "zabava".

A zasto termin "Isisaju"? Nekako zvuci divlje, animal? Na tebi je da li ces da trosis te resurse.

Gledano iz biznis perspektive prodavca. Ako gledaš iz ugla korisnika (igrača) - da, možda zvuči sirovo, grubo. U svakom slučaju, nisam negativan ako na to ciljaš.
Ja sam stava da je ovo daleko jeftinija zabava, daleko jeftinija od kafane, alkoholisanja ili korišenje nekih drugih opijata. Nemam problem da trošim pare koje zaradim - na ovaj vid zabave. Apsolutno nebitno da li imaš 20, 30, 40 ili 50 godina.

Sa druge strane, gledano isključivo iz perspektive samog WoT-a - svako ko uloži neku kintu u ovaj vid zabave ima svoju logiku na šta uložiti resurse unutar igre. Neko će reći tenk, neko će reći oprema, premium dani itd - u svakom scenariju su u pitanju samo pikseli i vid zabave.

Gledano iz biznis perspektive prodavca. Ako gledaš iz ugla korisnika (igrača) - da, možda zvuči sirovo, grubo. U svakom slučaju, nisam negativan ako na to ciljaš.
Ja sam stava da je ovo daleko jeftinija zabava, daleko jeftinija od kafane, alkoholisanja ili korišenje nekih drugih opijata. Nemam problem da trošim pare koje zaradim - na ovaj vid zabave. Apsolutno nebitno da li imaš 20, 30, 40 ili 50 godina.

Sa druge strane, gledano isključivo iz perspektive samog WoT-a - svako ko uloži neku kintu u ovaj vid zabave ima svoju logiku na šta uložiti resurse unutar igre. Neko će reći tenk, neko će reći oprema, premium dani itd - u svakom scenariju su u pitanju samo pikseli i vid zabave.
Ja im zelim sto vise akcija, neka se potrude da mi uzmu pare i nikakva frka. Evo bas sad gledam da pazarim neki premium tenk, sto visi tier koji moze da bude isplativ, ali nesto mi se cini da je nikad slabija ponuda.

Bourasque bude cesto, ja cekam skodu t56.

Sta je sad taj black dog

Prica li se sta o black marketu ili assembly shopu uskoro?

"Ožeži pa beži" :)

Aaaaa tenk je golo ***** :) Velik ko maus, precizan ko nevin decak i pogadja ko corak :) Meni stoji godinama u garzai...

Naleteh u randomu na https://tanks.gg/tank/aat60
Lik nije smeo da priča o njemu (tester prilično loš igrač). Spor tenk do zla boga, 15:5 završena partija na Himelsdorfu, lik nije granatu ispalio.

Lepo izgleda tenk, ali upotrebljivost mu izgleda na nivou "Super Pece", samo bez povlašćenog MM-a. Kako li će ga ubaciti u igru, pitam se... Možda kao alternativa dvocevki uz "WoT plus"?
Nema mi mnogo smisla neka nova kampanja, pored tekuće Snatch priče...

Šta je dođavola ovo!? https://tanks.gg/tank/tt-130m

1705104999057.png

Obzirom da je Tier 9, pretpostavljam da dolazi sa "redovnim" battle pass-om u martu/aprilu...

Haha, isti sam tenk juce sreo i jos trpljam oci reko ma ne vidim dobro to je onaj SU-130M kada me je ubio reko ma nije to on.

Schwarzpanzer 58 relikvija od tenka u 2024oj godini, totalno prevazidjen.
Katastrofalan DPM, skoro najgori od svih medium tenkova, u nivou sa Pilotom i T54 mod1. Sa penetracijom od 259mm sa APCR nema sta da trazi u t10 a cak su mu problem i t9 heavy tenkovi. Iako ima prilicno precizan top disperzija pri kretanju i pri rotaciji tureta mu je katastrofalna pa kad vozis i stanes da pucas treba ti 5 sec da skupis nisan.
Mobilnost je pristojna, tenk je prilicno agilan ako se igra sa turbom ali cesto kretanje i promena pozicije je otezana disperzijom koja je ocajna.
Armor skoro da i ne postoji, kako na tenku tako i na turetu, depresija od -10 je odlicna ali ne vredi puno ako te svaki shell probije u kupolu.
Jedino sto je pozitivno jeste da ima dobar camo za medium tenka, u kombinaciji sa CVS, optikom i auspuhom moze da se igra kao scout.
Svakako moja topla preporuka da se ne kupuje.

Evo sesije!

shot_036.jpg

Kako zaradjuje Skodica ova?

Moze li da se desi da zaradjuje bolje od Lowe-a?

Vrh Dno