- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 565
Mozda pozvati coveka na forum (ukoliko problem sa zdravljem nije toliki da ne moze nikako da koristi forum) da se zajednickim snagama pokusa naci resenjePricao sam danas sa Nikolom, pa evo ukratko:
Mozda pozvati coveka na forum (ukoliko problem sa zdravljem nije toliki da ne moze nikako da koristi forum) da se zajednickim snagama pokusa naci resenjePricao sam danas sa Nikolom, pa evo ukratko:
Opensubtitles je sajt koji nema baš nikakvu kontrolu. Na njega možeš da okačiš šta god hoćeš, pesmicu Jove Jovanovića Zmaja kao prevod za “Die Hard”, mnogo je generičkih titlova provučenih kroz google translate. Jednom rečju plač majke Božje. Kažeš da su uveli plaćanje, e pa svaka im čast. Živo me zanima koliko će skupiti pretplatnika kojima je izvađen mozak.🤣🤣🤣Evo opensubtitles su od Nove godine već uveli plaćanje ako želiš da povlačiš titlove preko kodija. Prijevodi-titlovi dozvoljavaju skidanje titlova tek nakon 20 objava na njihovom sajtu i to samo jedan dnevno dok automatski ne možeš da ih povlačiš. Vidite li kuda sve to vodi... Bližimo se tački kad ćemo pored silnih striming servisa bez prevoda na srpski morati da cipočnemo da plaćamo i titlove ako se titlovi.com ugase.
Znam ja. Pokrenuo je ivan204.😉Na PO je tada bio i štrajk prevodioca.
Zna li još neko sem mene pozadinu te priče?
Pa upravo to i navodim kao posledicu toga ako se titlovi.com ugase, plaćaće se titlovi. Nastaće totalna kaubojština što se tiče titlova i onda će većina ljudi prestati da prevodi a ljudima će ostati titlovi koji su mašinski prevedeni.Opensubtitles je sajt koji nema baš nikakvu kontrolu. Na njega možeš da okačiš šta god hoćeš, pesmicu Jove Jovanovića Zmaja kao prevod za “Die Hard”, mnogo je generičkih titlova provučenih kroz google translate. Jednom rečju plač majke Božje. Kažeš da su uveli plaćanje, e pa svaka im čast. Živo me zanima koliko će skupiti pretplatnika kojima je izvađen mozak.🤣🤣🤣
Prijevodi online imaju dobre prevode od nekolicine prevodilaca: zkarlov, ivan204, faks86, kvrle, MilanRS … Takođe dosta prevodilaca postavlja svoje prevode i kod njih i na titlove.com kao recimo: zzoe, Bambula i mnogi drugi, ali svakako mnogo toga im fali i baza im je mnogo manja nego na titlovi.com. Dobar sajt, solidna kontrola, ali dosta im i fali, pogotovo novije produkcije (recimo Fargo poslednja sezona… doduše i na titlovi.com je loš, bar meni, ali ga bar ima, a tamo se niko od svih tih dobrih prevodilaca nije potrudio da ga valjano prevede). Moje prevode (uglavnom Apple produkcija) nemaju, mrzelo me da i tamo kačim, a da su me kontaktirali kao i neke druge prevodioce sa titlova, dao bi im bez problema.
Znam ja. Pokrenuo je ivan204.😉
forum.benchmark.rs
Da napišem i ovde. Već uveliko na vajber grupi na kojoj su admini i ekipa sa Titlova razgovaramo o rešenju. Mnogo je opcija, a Nikola, vlasnik sajta, će svakako odabrati pravu, tu ne sumnjam. Tako da sam skoro pa siguran da Titlovi nastavljaju sa radom kao i do sad. Svakako neće biti naplaćivanja prevoda! Tome sam se protivio oduvek!!!javio se dugogodišnji administrator
![]()
Čuveni regionalni sajt Titlovi se gasi od 1.februara
Čuveni regionalni sajt Titlovi se gasi od 1.februara Titlovi.com, jedna od retkih regionalnih veb stranica koja je praktično postala institucija i ažurna je praktično dve decenije, našla se pred gašenjem. Kompletan članak...forum.benchmark.rs
Jel bi drustvena mreza bila povezana sa titlovi ili si to samo ovako spomenuo?Poslao sam i ja poslovnu ponudu.Kolega koji bi radio samnom na sajtu je napravio od 0 celu drustvenu mrezu jednu samo nije lansirano zvanicno ali mogu da ti posaljem sajt ako zelis da vidis doduse mislim da jos uvek nije dozvolio registracije.
Srdacan Pozdrav
ovako a mozda bi se nesto integrisalo.Razmotrice se sveJel bi drustvena mreza bila povezana sa titlovi ili si to samo ovako spomenuo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari