Ni u ludilu ne uzimaj 12/256 za toliku razliku u ceni.Pozdrav ekipa, zamolit cu za pomoc pri odabiru telefona, imam u ponudi S23 Ultra 8/256 za 700 eura i 12/256 za 900 eura, zanima me da li je opravdano ovoliko da doplatim za verziju 12/256.
Nije mi toliko bitno da li ce koju milisekundu ova jaca verzija otvoriti neku aplikaciju, ali ne bi volio da imam problem sa snimanjem i obradom 4 ili 8k videa ili sa stopanjem telefona.
Мени баш тако одговара. Годинама на различитим телефонима користим и Nova Launcher, са темом где је све црно-бело, па ми је ово таман легло.Jel i vama na s23 ovako ružan notifikacioni panel sa a14? Mora li i to sa theme parkom da se menja? I ja krelac kad sam uzeo da radim update
Hvala. Ovo je vrhunska stvar, samo kod mene ne radi.Danas provalih da sa dva prsta na gore sa dna ekrana se ulazi u split screen. je l ima jos neki geasture osim ovoga i naravno home, recent aps, back, screenshot i one hand?
Ne, ni pod razno!Pozdrav ekipa, zamolit cu za pomoc pri odabiru telefona, imam u ponudi S23 Ultra 8/256 za 700 eura i 12/256 za 900 eura, zanima me da li je opravdano ovoliko da doplatim za verziju 12/256.
Nije mi toliko bitno da li ce koju milisekundu ova jaca verzija otvoriti neku aplikaciju, ali ne bi volio da imam problem sa snimanjem i obradom 4 ili 8k videa ili sa stopanjem telefona.
Ima smisla, ne funkcioniše brzo i lako kao stock ali su fotke bolje. Prebacivanje kamera je sporije, nema preoštravanja, boje su prirodnije, portrait mod je loš. Video sa druge strane ne može ni da priđe stock kameri.Kontkretno ovaj GCAM na s23 ultri ima li smisla zezati se time ? Tipa , moze li neko da mi da sample stock vs gcam VASIH slika! Hvala
Na dnevnom dobrom svetlu nije toliko primetna razlika ali je gcam opet bolji. Par primera sad na brzinu što sam fotkao.Kontkretno ovaj GCAM na s23 ultri ima li smisla zezati se time ? Tipa , moze li neko da mi da sample stock vs gcam VASIH slika! Hvala
Hidrogel folija. Sa ali expressa, radi bez problema. Drug ima onu sto seku po meri, 2000 din samo je preskupa.... nesto sto ce vrsiti posao bez da zeza senzor?
Dakle, juce konacno stigla poruka da je Promobi nakon samo 25 dana uspeo da zameni kameru koju je pokvario. Naravno dva dana nakon sto je izgubljen backup sa samsung cloud-a. Za sve vreme nijedan kontakt sa njihove strane, samsung podrska ih je isto zvala, izgleda da su porucili pogresan deo. Za sve vreme ovih interakcija sa promobijem, nijedno izvini, zeznuli smo, potrudicemo se. Nikakav osecaj odgovrnosti prema klijentu. Otkupnu cenu koju su mi ponudili je 50 000 (zamena ekrana i poklopca je kostala 43 000). U principu sam kolegama i prijateljima rekao da ga prodajem za 650 evra fiksno (512 varijanta), pa ako neko bude hteo, super, ako ne zadrzacu ga ili pokloniti nekom iz familije. Da li je sve u redu, pojma nemam, kao deluje da jeste po dijagnostici.Trebalo bi da bude do kraja nedelje. Na moju molbu da taj neko ko to radi bude svestan da postoji rok, receno mi je da je taj rok 1.1.2024 i u principu ih bas briga sto su uzeli pare, isporucili defektan uredjaj i sto sad mogu da izgubim podatke.
Tako da ako se pitate, koja je prednost uzeti telefon u radnji, umesto od madjara, nema je - platis skuplje, servis boli uvo. Skoro sam procitao jos jedno lose iskustvo korisnika, tako da izgleda da se nesto zestoko promenilo kod njih.
Ja stavio foliju u Samsung radnji u Galeriji (to je ProMobi radnja) - košta nešto manje od 1000 dinara, otisak nijednom nije promašio.Moze li neka preporuka za staklo/foliju a da senzor otiska radi kako treba za s23? Imao sam neko staklo izgleda zlj klase preko kog otisak prsta nije radio nikako, jedva 1/10 otkljucavanja a cesto je bilo i 0/10 pokusaja... Negde kroz temu naisao sam na preporuku za staklo sa aliexpress-a koje je fp friendly, porucio, e' sad situacija jeste bolja ali i dalje nije to to, nekih 4/10 ili 5/10 pokusaja je uspesno ali i dalje ume nekad da iz 5 pokusaja ne prepozna otisak pa moram da kucam sifru sto ume da bude bas iritantno narocito kad nesto brzinski treba da se obavi, ili nekad izbacuje obavestenje da nisam prekrio ceo senzor, da pritisnem duze itd... Bez stakla radi odlicno mada obzirom da mi je svaki telefon do sada, kao i ovaj, ispadao x puta stavio bih neku zastitu cisto da ne zeznem ekran telefona. Sta vi koristite, ima li nesto sto ce vrsiti posao bez da zeza senzor?
Nije menjan csc. Regularan apdejt je u pitanju. Mada mi je čudno avionski režim stoji sivkast a ne reaguje kad se tapne. Zvao sam operatera. Kažu poslali su zahtev za proveru pa će javiti.Da nije promenjen csc i samsung sada blokira sim kartice sa drugoga podrucja
Kupite bilo koje staklo sa alija koje ima u opisu "fingerprint sensitive" i radiće bez problema.
Ultra,ali pretpostavljam da je isti slučaj kod sva 3.Mada je kod ultre to najviše izrazenoJoš kad bi znali koji telefon od sva 3. 😂
Ovaj telefon u masci i van nje je potpuno drugi uredjaj.Laksi i tanji,mnogo bolje leži u ruci.Estetski 100 puta lepši,osete se premium materijali.Ekran dolazi do izražaja,ivice su tanje i ta mala zakrivljenost ekrana se primećuje i lepo izgleda.
ZELIM da ga oblepim folijama 360 stepeni,u masku ga ne vraćam.Ima li neko iskustva kako štite te folije oko celog uredjaja i koliko koštaju.Sa maskom izgleda i osećaj u ruci je kao da imam ciglu u ruci.
Ovaj telefon u masci i van nje je potpuno drugi uredjaj.Laksi i tanji,mnogo bolje leži u ruci.Estetski 100 puta lepši,osete se premium materijali.Ekran dolazi do izražaja,ivice su tanje i ta mala zakrivljenost ekrana se primećuje i lepo izgleda.
ZELIM da ga oblepim folijama 360 stepeni,u masku ga ne vraćam.Ima li neko iskustva kako štite te folije oko celog uredjaja i koliko koštaju.Sa maskom izgleda i osećaj u ruci je kao da imam ciglu u ruci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari