8К је више за хвалисање да има 8К него што је реално употребљив. Ноћу се искључиво користи 4К 30,дању је добар и 4К 60...Zdravo svima. Koju rezoluciju videa najcesce koristite na S23U? Meni deluje da u slabije osvetljenom prostoru bolje snima UHD 30 ili 60 u osnosu na 8k. Ima li potrebe drzati 8k za video?
I da li Gcam ima mogucnost da snima 8k? Nisam uspeo da aktviram,maximum koji mi daje je 4k. Mozda nisam setovao nesto kako treba?
Pogresno radis.Najsigurnija opcija je 4k 30fps u svim uslovima i tu nema greske.Ja snimam FHD 60fps 🤔
A zasto ne 30 fps?Razlog?U kom smislu? 30fps ne bih snimao svakako 🤔
Najčešće koristim 12mp, 50 ili 200mp koristim kad su baš idealni uslovi za još više detaljaA u kojoj rezoluciji najčešće fotografišete 12 ili 50MP? Kapiram da je 200MP tu samo sa "hvalisanje" takođe.
Logika je da se uvek izloži proizvod koji NE trebaš da kupiš jer je skup i daje manje od onog koji je iste cene ili jeftiniji i koji ti je namešten kao dobra kupovina te da imaš utisak da si "dobro prošao" 😀U Gigarounu i tehnomediji ista,cena za obican s23 8/256 i s23 plus 8/512.Ne vidim logiku.Takodje ultra sa 12gb rama jeftinija od ultre sa 8 gb
Jel i vama na s23 ovako ružan notifikacioni panel sa a14? Mora li i to sa theme parkom da se menja? I ja krelac kad sam uzeo da radim updateJa smanjio preko Theme park, odlicno radi
Идентичан, никакав.Jel i vama na s23 ovako ružan notifikacioni panel sa a14? Mora li i to sa theme parkom da se menja? I ja krelac kad sam uzeo da radim update
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari