Besplatna verzija bi trebala da radi i bez vpn. Meni je uvek radila u italiji. Probaj.Pozdrav, izvinite ako je bilo već pitanja na ovu temu
Zanima me da li mogu pristupiti Orion televiziji ako imam vpn na android boxu u inostranstvu?
Hvala
Besplatna verzija bi trebala da radi i bez vpn. Meni je uvek radila u italiji. Probaj.Pozdrav, izvinite ako je bilo već pitanja na ovu temu
Zanima me da li mogu pristupiti Orion televiziji ako imam vpn na android boxu u inostranstvu?
Hvala
Pozdrav , koristim super novu net+tv . Da li vredi prelazit i na Orion jer je jeftiniji ? . Al vidim da imate dosta problema sa netom . Super nova mi daje samo jedan mesec 50% a orion 24meseca . Hteo bih preci na orion al brineme kvalitet interneta .Korisnici Oriona pitanje za vas , da li da prelazim na orion ?
Nikako. Ja čekam istek ugovora i ćao.Pozdrav , koristim super novu net+tv . Da li vredi prelazit i na Orion jer je jeftiniji ? . Al vidim da imate dosta problema sa netom . Super nova mi daje samo jedan mesec 50% a orion 24meseca . Hteo bih preci na orion al brineme kvalitet interneta .Korisnici Oriona pitanje za vas , da li da prelazim na orion ?
Idi podnesi zahtev za raskid. Dobićeš više meseci popusta 50% ili nešto drugo. Zavisi šta prihvatišPozdrav , koristim super novu net+tv . Da li vredi prelazit i na Orion jer je jeftiniji ? . Al vidim da imate dosta problema sa netom . Super nova mi daje samo jedan mesec 50% a orion 24meseca . Hteo bih preci na orion al brineme kvalitet interneta .Korisnici Oriona pitanje za vas , da li da prelazim na orion ?
Kod mene su dolazili u vezi toga, pokupili huawei koji nije imao 5g signal, postavili opticki terminal (kutijica) i na njega prikljucili obican ruter tp-link ac6 (koji sam samo zamenio svojim ruterom sa wi-fi6, a njihov im vratio). I to im je bridz mod.Poz, je l' bi mogao neko da mi pojasni postupak nakon sto orion prebaci ruter u bridge mode, kako nakaciti drugi ruter i da li treba jos nesto konfigurisati u podesavanjima, hvala unapred!
Pozdrav, sve sto treba da uradis je da povezes kablom izmedju rutera (njihov LAN na WAN tvog rutera) i onda da u podesavanjima tvog rutera podesis da kopira MAC adresu njihovog rutera.Poz, je l' bi mogao neko da mi pojasni postupak nakon sto orion prebaci ruter u bridge mode, kako nakaciti drugi ruter i da li treba jos nesto konfigurisati u podesavanjima, hvala unapred!
Jel koristis s905x3 custom aidanrom N5 MAX X3 kao sto je Salac rekao? Ima 4 verzije, pa ne znam koju treba da nabacim (unisoc, lan1000,itd). Ako si koristio, javi kako je proslo sa bluetooth, wifi, brzina, itd.Хвала, испробаћу га и ја онда 😊
Ne, koriste sopstvenu infrastrukturu.Posto je ogromna tema, izvinjavam se ali ja moram da pitam ovako:
1. Trenutno preko mts infrastrukture imam ugovor sa Yettelom (hipernet) jos nesto manje od 2 meseca i gledam kod koga dalje da idem. Pitanje je da li i Orion koristi istu infrastrukturu?
Može, ne znam tačnu cenu.2. Da li moze da se uzme staticka IP, posto mi je net bez toga neupotrebljiv?
Može ali nije baš trivijalno.3. Da li moze njihov ruter (posto je gigabitni) da se zameni mojim koji je 2.5gbit, mislim da se fizicki zabode moj umesto njihovog u media converter ili kako se vec zove cudo koje pretvara optiku u lan?
Probaću malo kasnije kako radi.4. Da li se stabilizovala situacija sa kvalitetom neta? Npr brat u Borci je prezadovljan.
Нисам на крају ни успео да испробам, јер кум није хтео да чачкам око бокса, каже да се навикао овако како је (са Wolf launcher-ом). Ако набавим други, испробаћу сигурно, па јављам утиске.Jel koristis s905x3 custom aidanrom N5 MAX X3 kao sto je Salac rekao? Ima 4 verzije, pa ne znam koju treba da nabacim (unisoc, lan1000,itd). Ako si koristio, javi kako je proslo sa bluetooth, wifi, brzina, itd.
Hvala unapred na svakoj pomoci
2. Da li moze da se uzme staticka IP, posto mi je net bez toga neupotrebljiv?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari